Viaţa ta de student, cu Google Apps

Familiarizează-te cu Pagina de start personală

Îţi creezi propria ta pagină web de unde poţi accesa aplicaţiile Google Apps şi unde poţi adăuga informaţiile şi aplicaţiile tale preferate de pe internet. Te-ai plictisit? O poţi schimba când vrei.


Acasă

Gmail

Talk

Calendar

Docs

Pagina de start

Pagina de start personală îţi oferă posibilitatea să creezi o mic portal web personalizat de unde poţi accesa imediat informaţii de pe Google şi din întregul internet.

Propriul tău design, conţinutul care îţi place Din moment ce tu eşti cel care creează pagina, poţi alege şi organiza conţinutul acesteia. De exemplu, pe această pagină poţi pune:

  • Cele mai recente emailuri primite
  • Titluri de articole din Google News sau din alte surse de ştiri
  • Linkuri către paginile web favorite, pentru a accesa uşor şi rapid site-urile tale preferate de pe orice computer
  • Alte chestii interesante pe care le-ai găsit pe web

Personalizare maximă Fă clic pe Adăugaţi Gadget pentru a căuta în directorul cu Gadgeturi şi pentru a alege funcţionalităţile pe care le doreşti pe Pagina ta de start.

Pentru a schimba aranjamentul Gadgeturilor, mută-le cu mouse-ul oriunde pe Pagina de start. Celelalte secţiuni se vor rearanja automat.

Poţi personaliza setările pentru orice Gadget, făcând clic pe triunghiul din colţul din dreapta sus. Poţi să elimini oricând obiectul de pe pagina făcând clic pe x.

Accesibil de pe orice computer Poţi să te autentifici pe Pagina ta de start de pe orice computer şi vei avea acces instant la informaţiile care te interesează.Pentru mai multe informaţii despre Pagina de start personală, vizitează Google Apps Help Center.