Всички са поканени,

така че никой не е изключен от разговора

Говорете с всички приятели наведнъж

Hangouts функционира по един и същ начин навсякъде – на компютри, на устройства с Android и с iOS. Така че можете да съберете цялата тайфа независимо какви устройства ползват приятелите ви.

Групи

Говорете с най-близките си приятели, роднините си, съотборниците си или дори старите съученици, с които все не се виждате. Виждате кой докъде е прочел, дали някой пише, а също така лесно можете да добавите още хора към групата по всяко време. Можете и да разберете кой е налице в момента в Hangouts: зелените икони означават, че хората са налице, а сивите – че не са.

Практическа работа на компютър

С Hangouts винаги можете да се свържете с други хора дори и от компютъра си. А разговорите ви винаги са синхронизирани, така че лесно да продължите от там, откъдето сте прекъснали.

Gmail

Говорете с приятелите си, докато четете и изпращате имейли. Ако сте се отказали от Hangouts в Gmail, винаги можете да започнете, като кликнете върху снимката на потребителския си профил в списъка с разговори и изберете „Изпробвайте новата версия на Hangouts“.

Google+

Hangouts работи направо в Google+, също като в Gmail. Така че пишете, споделяйте снимки от албумите си в Google+ и преглеждайте споделените снимки на цял екран.

На различни компютри

Приложението за Chrome работи на компютъра ви дори когато Chrome е затворен. Това означава, че новите разговори винаги ще бъдат откроени на екрана ви, независимо върху какво работите или кой браузър използвате.

Приложението за компютър изисква Chrome

Използване на Hangouts на компютъра ви

Продължете разговорите си в движение

Hangouts поддържа SMS под Android

Работа на мобилни устройства

Hangouts функционира по един и същ начин навсякъде – на компютри, на устройства с Android и с iOS. Така че можете да съберете цялата тайфа независимо какви устройства ползват приятелите ви. Ако активирате SMS за Hangouts, ще получавате съобщения дори когато не сте свързани с интернет. Те се доставят като SMS и можете да отговаряте по същия начин. Активиране на SMS за Hangouts

С Hangouts без усилия преминавате от компютър на мобилно устройство и обратно, така че можете да започнете разговор на компютъра си и да го продължите в движение.

iPhone, iPad и iPod

Можете да се обаждате на телефони, а повечето обаждания до САЩ и Канада са безплатни! Налице са и международни обаждания на изключително ниски тарифи. Ако сте потребител на Google Voice, можете да извършвате и получавате обаждания на устройствата си с iOS*.

*когато е налице

Изтегляне на приложението Приложението за Apple работи под iOS 6.1+ за iPhone 4+, iPad 2+, iPad Mini и iPod Touch 4-о поколение.

Android

SMS и MMS съобщенията се намират на същото място като всичките ви онлайн разговори и видеообаждания. Така че, когато някой ви изпрати съобщение, ще го видите в приложението Hangouts, независимо как е изпратено.

Изтегляне на приложението Приложението за Android работи под Android 2.3+.

Кажете повече

със снимки, GIF файлове, емотикони и местоположение

Независимо дали разговаряте само със специален за вас човек, или обсъждате плановете за петък вечер с цялата тайфа, можете да кажете повече от само думи. Лесно е да си припомните разговорите, като превъртите назад във времето, а изпратените и получените снимки са налице и в албумите ви в Google+.

Снимки и GIF файлове

Една снимка струва повече от хиляда думи. Един GIF файл? Сигурно повече от милион! Споделяйте в разговори от камерата си, галерията в телефона си или албумите си в Google+. И което е още по-хубаво, споделените в Hangouts снимки и GIF файлове се запазват в албум, така че цялата група да може да им се наслади впоследствие.

Емотикони

Уморени ли сте? Гледате филм? Яде ви се сладолед? Hangouts съдържа над 850 нарисувани на ръка емотикони, които ви помагат по забавен нов начин да изразите желаното. От десетки усмихнати (и несериозни) лица до храна, аксесоари за облекло и др., намерете точно емотикона, който да подсили думите ви.

Местоположение

Отговаряйте по-лесно на въпросите „Къде си?“ с вградени карти с възможност за споделяне. Докоснете иконата на показалец в долната част на разговора, за да изпратите данни за точното си местоположение. И не мърдайте никъде, приятелите ви ще дойдат скоро!

Кажете го със снимки и GIF файлове

Добавете емотикони към разговорите си

Споделете точното си местоположение

Кажете здравей, като че ли наистина сте заедно,

с вградени групови гласови и видеообаждания

Извършвайте видеообаждания с до 10 приятели наведнъж

Обаждайте се на телефони направо от Hangouts

Понякога нищо не може да замени смеха на глас. Превърнете всеки разговор в Hangouts във видеообаждане на живо с до 10 приятели или изберете контакт, за да започнете телефонно обаждане – и разговорите ви ще преминат от текст към видео или глас и обратно само с няколко кликвания. Кой казва, че не можете да бъдете заедно, когато сте далеч едни от други?

 Видеообаждания

С едно докосване можете да се озовете лице в лице с приятел или дори с неколцина. При видеообажданията приятелите ви получават известие, независимо къде ползват Hangouts – на телефон, таблет или компютър, така че те знаят, че се обаждате. Ефектите като смешни шапки и вградените приложения правят видеообажданията още по-забавни и продуктивни.

 Гласови обаждания

Видът ви не е за пред хора, но пак искате да говорите? Тогава започнете гласово обаждане в Hangouts. Щом вече говорите, лесно можете да добавите още хора или да превключите към видеорежим, ако желаете. Гласовите обаждания в Hangouts са налице за устройства с Android и iOS, както и за настолни компютри. Обажданията са безплатни до повечето номера в САЩ и Канада, а международните тарифи са невероятно ниски*.

*когато е налице