Съвместна работа за осигуряване на безопасност онлайн

Поддържането на мрежата безопасна за всички е всеобща отговорност. Научете какво можете да направите, за да защитите себе си и семейството си онлайн.

За всички

Научете за инструментите на Google за безопасност, предназначени да ви помагат да управлявате сигурността и поверителността на личните си данни.

Научете повече

За семейства

Помогнете на семейството си да изгради добри навици за безопасност онлайн с помощта на инструментите от Google и съветите от партньорите ни по семейната безопасност.

Научете повече

Инструменти за безопасност

Настройте лесни инструменти за защита и получете още информация за осигуряването на безопасност в Gmail, Chrome, YouTube и други продукти на Google.

Chrome

Сърфиране в мрежата в частен режим

За да сърфирате в мрежата частно, можете да ползвате режима „инкогнито“ в браузъра Chrome на компютъра, таблета или телефона си. В този режим страниците, които посещавате, и файловете, които изтегляте, не се записват в историята на сърфиране или изтегляне на браузъра.

Научете повече

Кликнете върху менюто на Chrome в лентата с инструменти на браузъра → кликнете върху „Нов прозорец при използване на функцията „инкогнито“.

Ще се отвори нов прозорец с иконата на „инкогнито“ в ъгъла. За да излезете, трябва само да го затворите.

Android

Предоставяне на достъп само до одобрени приложения и игри

Искате да споделите таблета си, но не и всичките си неща? Под Android 4.3 и по-нови версии можете да създавате потребителски профили с ограничена функционалност, с които се ограничава достъпът на други потребители до функциите и съдържанието на таблета ви.

Научете повече

Ако сте собственик на таблета, докоснете „Настройки“ → „Потребители“ → „Добавяне на потр. или потр. профил“.

Докоснете „Ограничен потр. профил“ → „Нов потребителски профил“, след което наименувайте потребителския профил.

Чрез превключвателите за включване/изключване и настройките управлявайте достъпа до функции, настройки и приложения.

Натиснете бутона за захранване, за да се върнете към заключения екран, след което докоснете иконата за нов потребителски профил.

След като настроите всичко, ще видите празния начален екран. Докоснете иконата за всички приложения, за да започнете работа с новия потребителски профил.

Вижте още инструменти за безопасност