Obteniu els suggeriments, els consells i les funcions de cerca més recents

Aquí trobareu les funcions, els suggeriments i els consells més recents per ajudar-vos a ser un expert en cerques. Si voleu superar els més experts en la matèria, podeu llegir una història de cerca o fer una ullada a altres projectes interessants en què hem treballat a la nostra zona de jocs.

Novetats

Descobriu les darreres funcions de la Cerca de Google.

Cerca de vols

14/03/2012

Exploreu les diverses opcions de rutes aèries i planifiqueu un viatge amb només uns quants clics. Ara podeu fer servir la Cerca de vols per cercar i per reservar vols des dels EUA fins a nombroses destinacions internacionals.

Més informació

Cerques relacionades

23/02/2012

Trobeu aquella fantàstica imatge que teniu al cap o exploreu un tema a través d'imatges amb les visualitzacions prèvies de cerques relacionades. Les trobareu a la part superior dels resultats de la cerca de la imatge.

Més informació

Resultats personalitzats

10/01/2012

Tots cerquem les recomanacions de les persones que coneixem i en qui confiem. Amb els resultats personalitzats, podreu veure consells rellevants, fotos i publicacions dels amics juntament amb els resultats del web.

Més informació

L'evolució de la Cerca de Google

Cerca les novetats, les funcions i les fites de la Cerca de Google per obtenir més informació sobre l'evolució de Google des de la seva fundació l'any 1997.

 • Llançament de la Cerca de Google

  04/09/1997

  Larry i Sergey eren estudiants d'informàtica a la Universitat de Stanford i, l'any anterior, havien col·laborat en un motor de cerca anomenat BackRub, allotjat als servidors de Stanford. Van decidir canviar el nom del motor de cerca i, després d'un intercanvi d'idees, triaren Google (un joc de paraules amb el terme matemàtic "googol" que, en anglès, es pronuncia de manera similar a "Google" i que fa referència al número 1 seguit de 100 zeros).

 • Primer Doodle

  30/08/1998

  La tradició dels doodles de la pàgina d'inici va néixer quan Larry i Sergey incorporaren la imatge de l'home en flames del festival de Burning Man, que se celebra a Nevada.

 • Idiomes

  09/05/2000

  D'acord amb la nostra missió d'organitzar la informació de tot el món, incorporem deu idiomes més a Google.com: alemany, danès, espanyol, finès, francès, italià, neerlandès, noruec, portuguès i suec.

 • Índex de cerca

  26/06/2000

  Google dóna la benvinguda a un altre mil·lenni, a un altre segle, a una altra dècada i a la nova era de la cerca web com a l'índex de cerca web més gran del món.

 • Idiomes

  12/09/2000

  Google comença a oferir cerques en coreà, en japonès i en xinès, de manera que aquest servei arriba a oferir un total de 15 idiomes. Però (encara) no inclou el klingon.

 • Barra Google

  11/12/2000

  El llançament del connector per al navegador de la barra Google permet fer cerques sense haver d'anar a la pàgina d'inici de Google. Dit d'una altra manera, ara podeu fer servir Google a tot el web sense haver d'accedir a la pàgina Google.es; només cal que us baixeu la barra Google i la instal·leu al navegador.

 • Idiomes

  27/03/2001

  No satisfet amb el procés lent de traducció de la interfície de Google al gran nombre d'idiomes que es parlen al món, Google implementa una consola de traducció que permet que els usuaris ajudin a accelerar el procés. Ara qualsevol usuari de Google pot traduir voluntàriament una part o totes les pàgines de Google a qualsevol dels 100 idiomes diferents disponibles. Els voluntaris ja han traduït Google a l'afrikaans, al català, al rus i al txec, i el nombre d'idiomes augmenta cada setmana. Avui dia, Google.com està disponible en 26 idiomes.

 • Cerca d'imatges de Google

  28/07/2001

  Si una imatge val més que mil paraules, quant val un milió d'imatges? O, per ser més precisos, quant valen 250 milions d'imatges? Google llança Cerca d'imatges de Google (en versió beta), que permet cercar imatges al web amb la màxima exhaustivitat. A més, és tan fàcil d'utilitzar com els altres serveis de cerca web de Google.

 • Índex de cerca

  11/12/2001

  La mida de l'índex web de Google augmenta fins a arribar als 3.000 milions de documents web, una quantitat que sembla prou considerable.

 • Zeitgeist 2001

  14/12/2001

  Captem l'esperit de 2001 a partir de la suma de milions de cerques fetes a Google. Tenint en compte els més de 150 milions de consultes cada dia, us oferim les 10 més populars:

  1. nostradamus
  2. cnn
  3. world trade center
  4. harry potter
  5. carboncle
  6. windows xp
  7. osama bin laden
  8. audiogalaxy
  9. talibà
  10. loft story
 • Google Notícies

  23/09/2002

  Extra! Extra! Es llança Google Notícies, que proporciona una selecció de notícies d'actualitat seleccionades de vora 4.000 fonts de notícies de tot el món. Els articles s'organitzen automàticament en categories i els temes s'actualitzen durant tot el dia, perquè els usuaris puguin veure les notícies noves fàcilment cada cop que accedeixin al servei.

 • Zeitgeist 2002

  09/12/2002

  Reflectim l'esperit de 2002 amb el Zeitgeist de final d'any, que ofereix una perspectiva única sobre els esdeveniments més importants de l'any i sobre les tendències més populars basats en les més de 55.000 milions de cerques fetes pels usuaris de Google de tot el món al llarg de l'any. Aquí teniu les deu cerques guanyadores de l'any:

  1. spiderman
  2. shakira
  3. jocs olímpics d'hivern
  4. copa del món
  5. avril lavigne
  6. la guerra de les galàxies
  7. eminem
  8. american idol
  9. morrowind
  10. warcraft 3
 • Froogle

  12/12/2002

  Llancem Froogle (ara anomenat Google Product Search), el servei de cerca de productes, que posa el mateix èmfasi que Google a obtenir resultats objectius i imparcials en l'àmbit de les compres en línia. Froogle fa cerques a milions de llocs web rellevants per ajudar els usuaris a trobar ràpidament el producte que volen: mostra els llocs que ofereixen el producte concret que cerquen. Amb anterioritat, Google va decidir que no vendria mai els resultats de cerca, per la qual cosa els usuaris poden estar segurs que els resultats són sempre pertinents i que no s'han venut.

 • Zeitgeist 2003

  31/12/2003

  Amb les dades de més de 55.000 milions de cerques fetes durant l'any passat, publiquem el Zeitgeist 2003, que ofereix una perspectiva única dels esdeveniments més importants de l'any i de les tendències més significatives. Aquí teniu les deu cerques més populars de l'any:

  1. britney spears
  2. harry potter
  3. matrix
  4. shakira
  5. david beckham
  6. 50 cent
  7. iraq
  8. el senyor dels anells
  9. kobe bryant
  10. tour de frança
 • Índex de cerca

  17/02/2004

  L'índex de cerca aconsegueix una altra fita: conté 6.000 milions d'elements, 4.280 milions de pàgines web i 880 milions d'imatges.

 • Gmail

  01/04/2004

  Provem una versió prèvia de Gmail, un servei de correu web gratuït basat en cerques que té una capacitat d'emmagatzematge d'informació de fins a 8.000 milions de bits, capacitat que equival a 500.000 pàgines de correu electrònic per usuari. La inspiració per desenvolupar Gmail prové de la queixa d'un usuari de Google sobre la qualitat deficient dels serveis de correu electrònic actuals.

  Més informació

 • Google SMS per a cerques mòbils

  07/10/2004

  Es posa en funcionament Google SMS. Aquest servei de missatges curts permet obtenir fàcilment la fitxa d'un restaurant proper, cercar la definició d'una paraula, el preu d'un producte o un codi postal. Fins i tot es pot utilitzar Google SMS per calcular les propines. Si podeu enviar missatges de text curts amb el telèfon, podeu enviar una consulta al codi de cinc dígits dels EUA: 46645 (com es lletreja GOOGL a la major part de telèfons). Els resultats de la cerca s'envien en forma de missatge de text, no com a enllaços.

  Més informació

 • Google Acadèmic

  08/10/2004

  La versió beta de Google Acadèmic permet als estudiosos cercar bibliografia acadèmica com ara treballs, tesis, llibres, publicacions preliminars, resums i informes tècnics revisats per col·legues, de manera gratuïta. Google ha obtingut molt de profit amb la recerca acadèmica i aquesta és una manera de compensar la comunitat d'investigadors. Esperem que Google Acadèmic ens ajudi a tothom a aprendre dels més grans de la investigació.

  Més informació

 • Cerca de Google Desktop

  14/10/2004

  El servei de Cerca de Google Desktop traspassa l'última frontera d'obtenció de dades de la tecnologia de cerca de Google: el desordenat disc dur de l'usuari. Aquesta petita aplicació (700 k) està dissenyada per ajudar als usuaris a cercar tot tipus de fitxers al disc dur, inclosos fitxers de Microsoft Office, missatges de correu electrònics, xats d'AIM i documents PDF, i també música, imatges, vídeo, etc.

  Més informació

 • Índex de cerca

  10/11/2004

  Anunciem que el nostre índex de pàgines web ha arribat a 8.000 milions, xifra que sembla prou considerable.

  Més informació

 • Google Llibres

  14/12/2004

  El programa Google Print (primer nom de Google Llibres) ofereix una col·lecció de llibres de tot el món, conservats per a sempre. Avui anunciem la constitució d'associacions per a l'escaneig digital amb les biblioteques de Harvard, de Stanford, amb les universitats de Michigan i d'Oxford, i amb la Biblioteca Pública de Nova York. El nostre objectiu és facilitar l'accés a tot un món de llibres a les noves generacions. Gràcies a la col·laboració amb biblioteques i amb editorials, tenim accés a milions de llibres, inclosos volums únics que no s'han llegit en molts anys i milers de llibres que ja no es publiquen.

  Més informació

 • Zeitgeist 2004

  22/12/2004

  Basat en milers de milions de cerques dutes a terme pels usuaris de Google a tot el món, el Zeitgeist de final d'any 2004, ofereix una perspectiva única sobre els esdeveniments i sobre les tendències més importants de l'any. Aquí teniu les deu cerques més populars:

  1. britney spears
  2. paris hilton
  3. christina aguilera
  4. pamela anderson
  5. xat
  6. jocs
  7. carmen electra
  8. orlando bloom
  9. harry potter
  10. mp3
 • Google Video

  25/01/2005

  Llancem Google Video, un producte que us permet fer cerques en un índex de transcripcions de programes de televisió recents. En aquest moment, encara és un producte en versió beta en fase inicial. Només es veuen instantànies i fragments de text de programes que coincideixen amb els termes de cerca, i només es poden cercar programes d'uns pocs canals que daten del desembre de 2004. No obstant això, continuarem millorant Google Video durant els propers mesos. Per tant, com diuen al món de la televisió, no canvieu de canal.

  Més informació

 • Índex de cerca d'imatges

  07/02/2005

  Aquest dia rebem una gran notícia: la Cerca d'imatges de Google anuncia que hem arribat als 1.100 milions d'imatges indexades, i no totes són imatges de gats.

  Més informació

 • iGoogle

  19/05/2005

  Google Labs llança la pàgina d'inici personalitzada de Google (ara anomenada iGoogle), que permet que cada usuari pugui adaptar Internet a les seves preferències (més o menys), afegint titulars de notícies, el temps i altres funcions a la seva pàgina d'inici de Google. Amb només un clic podeu tornar a la pàgina "clàssica" de Google.

  Més informació

 • Traductor de Google

  22/08/2005

  Sabeu què? El Traductor de Google treu una bona puntuació en l'avaluació de traduccions automàtiques del govern dels EUA l'any 2005 (i, tal com demostraran dates posteriors d'aquesta cronologia, l'equip de traducció només acaba de començar).

  Més informació

 • Cerca de blocs

  15/09/2005

  No hi ha dubte que la història dels blocs està tenint èxit, però com puc saber sobre què escriuen els bloguers? Amb Cerca de blocs, que proporciona resultats de cerca ràpids de blocs en diferents idiomes, independentment del lloc on estiguin allotjats o escrits. Podeu cercar-hi per tema, per URL o per paraules clau, o bé podeu restringir la cerca a uns blocs determinats o a intervals de dates concrets.

  Més informació

 • Zeitgeist 2005

  20/12/2005

  Cada any es fan milers de milions de cerques a Google.Zeitgeist aplega l'essència de cada any a partir de la infinitat de cerques que s'han fet a Google. Aquí teniu les deu cerques més populars:

  1. Myspace
  2. Ares
  3. Baidu
  4. wikipedia
  5. orkut
  6. iTunes
  7. Sky News
  8. World of Warcraft
  9. Green Day
  10. Leonardo da Vinci
 • Google Finance

  21/03/2006

  Google us ajuda a fer inversions, ja que us proporciona un accés ràpid i fàcil a informació empresarial i financera sobre empreses públiques i privades i sobre fons d'inversió. Google Finance inclou gràfics interactius, cerca d'empreses per nom o per símbol de cotització, articles agrupats per tema de Google Notícies, publicacions de blocs actualitzades de Cerca de blocs, grups de debat per temes, i carteres fàcils d'utilitzar que us permeten fer un seguiment de la vostra informació financera.

  Més informació

 • Tendències de cerca de Google

  10/05/2006

  Tot sobre els teus temes. Amb Tendències de cerca de Google, podeu avaluar l'interès que tenen els usuaris de tot el món en els vostres temes preferits. Introduïu fins a cinc temes i comproveu la freqüència amb què s'han cercat a Google al llarg del temps. Les tendències de cerca de Google també mostren la freqüència amb què els vostres temes han aparegut a Google Notícies i les zones geogràfiques on s'han cercat més sovint.

  Més informació

 • Cerca personalitzada de Google

  23/10/2006

  Pot haver-hi alguna cosa millor que Google? Per què no? El llançament del motor de cerca personalitzada de Google proporciona als propietaris de llocs web i als propietaris de blocs la possibilitat de crear un motor de cerca fet a mida segons els interessos específics dels seus usuaris i els seus propis.

  Més informació

 • Cerca de patents

  14/12/2006

  Amb la versió beta de la Cerca de patents de Google, podeu conèixer la història que hi ha al darrere dels productes quotidians, per exemple la cinta adhesiva o les lents de contacte, o descobrir milers d'invents que probablement no sabíeu que existien. La Cerca de patents de Google permet cercar el text complet i les il·lustracions de més de set milions de patents dels EUA.

  Més informació

 • Zeitgeist 2006

  28/12/2006

  Què va significar l'any 2006? Zeitgeist prova de respondre aquesta pregunta mitjançant l'estudi de les consultes de cerca de Google fetes aquest any. Aquí teniu les cerques més populars del 2006:

  1. bebo
  2. myspace
  3. copa del món
  4. metacafe
  5. radioblog
  6. wikipedia
  7. vídeo
  8. rebelde
  9. mininova
  10. wiki
 • Cerca universal

  16/05/2007

  Tots connectats. En un esdeveniment dedicat a l'estudi de la cerca (Searchology), Google anuncia que ha fet un pas endavant cap a la cerca universal gràcies a la creació d'una forma de cerca a totes les fonts de contingut (pàgines web, imatges, notícies, mapes, informació local, vídeos i llibres), que ofereix resultats integrats classificats per ordre de rellevància.

  Més informació

 • Zeitgeist 2007

  15/12/2007

  Captem l'esperit del 2007 a partir de la suma de milers de milions de cerques fetes a Google. Aquí teniu les deu cerques amb més creixement als EUA:

  1. iphone
  2. webkinz
  3. tmz
  4. transformers
  5. youtube
  6. club penguin
  7. myspace
  8. herois
  9. facebook
  10. anna nicole smith
 • Traductor de Google

  15/05/2008

  Ara el Traductor de Google ofereix traduccions instantànies en línia al búlgar, al croata, al danès, al finès, a l'hindi, al noruec, al polonès, al romanès, al suec i al txec, la qual cosa eleva a 23 el nombre d'idiomes d'aquest servei. Odlično!

  Més informació

 • Doodle for Google 2008

  21/05/2008

  Milions de votants en línia decidiren que Grace Moon, una alumna de sisè de primària de Castro Valley, Califòrnia (EUA), va presentar el millor doodle per al concurs Doodle for Google d'aquest any.

  Més informació

 • Google Site Search

  03/06/2008

  El llançament de Google Site Search permet que els propietaris de llocs web activin les cerques amb tecnologia de Google als seus propis llocs.

  Més informació

 • Knol

  23/07/2008

  Llancem un servei nou anomenat Knol, que permet que usuaris experts en una matèria puguin escriure i compartir informació al web d'una manera més fàcil. Els autors poden publicar articles autoritzats (també anomenats knols) sobre una matèria i, a continuació, compartir els coneixements amb altres usuaris. Cada knol identifica un autor o un grup d'autors, de manera que els lectors poden saber qui l'ha escrit i les seves credencials, a més de comentar, puntuar o revisar el knol. gràcies a una funció nova anomenada "Col·laboració moderada", els lectors fins i tot poden contribuir directament als knols. Després, l'autor pot decidir si té en compte o no els suggeriments rebuts.

  Més informació

 • Índex de cerca

  25/07/2008

  Quina mida té el web? Anunciem que el nostre sistema d'indexació per processar enllaços indica que Google té actualment 1 bilió d'URL únics i que el nombre de pàgines web individuals augmenta en diversos milers de milions de pàgines cada dia.

  Més informació

 • Google Suggest

  25/08/2008

  Llancem Google Suggest, que ajuda a formular consultes de cerques i a reduir els errors d'ortografia i les pulsacions. Gràcies als suggeriments que apareixen de manera simultània en una fracció de segon, els usuaris d'Internet s'estalvien milers d'hores d'escriptura.

  Més informació

 • Navegador Google Chrome

  02/09/2008

  Llancem Google Chrome, un navegador web nou de codi obert ràpid i segur que us permet accedir als vostres serveis de Google preferits (Gmail, Google Maps i Google Docs) més fàcilment que mai. Google Chrome també proporciona funcions noves exclusives, com ara un quadre únic per a adreces web i per a cerques, un gestor de baixades simplificat i una interfície que maximitza l'experiència de navegació.

 • Desè aniversari de Google

  02/09/2008

  El temps vola! Google ja té deu anys.

 • Projecte 10^100

  24/09/2008

  Com a part de la celebració del desè aniversari de Google, llancem el Projecte 10^100 (que vol dir “deu elevat a deu”), una petició per aportar idees per ajudar tantes persones com sigui possible i un programa per posar en pràctica les millors idees. Hem destinat 10 milions de dòlars al llançament d'aquests projectes i us convidem a votar les vostres idees preferides.

  Més informació

 • Zeitgeist 2008

  10/12/2008

  Publiquem les cerques més populars que capten l'esperit del 2008:

  1. Obama
  2. facebook
  3. att
  4. iphone
  5. youtube
  6. fox news
  7. palin
  8. pequín 2008
  9. david cook
  10. surf the channel
 • Traductor de Google

  26/02/2009

  Amb la incorporació de l'albanès, de l'estonià, del gallec, de l'hongarès, del maltès, del tailandès i del turc, el Traductor de Google ja ofereix traduccions automàtiques en 41 idiomes, que representen el 98% dels idiomes llegits pels usuaris d'Internet.

  Més informació

 • Perfils de Google

  21/04/2009

  Els Perfils de Google us ofereixen la possibilitat de controlar millor la informació que altres persones troben quan us cerquen. Els perfils apareixen a la part inferior de les pàgines de cerques dels EUA quan els usuaris cerquen per nom.

  Més informació

 • Opcions de cerca de Google

  12/05/2009

  Es pot fer que la cerca web sigui millor i més personalitzada? I tant. Per això, llancem les Opcions de cerca de Google, un tauler d'eines que apareix a l'esquerra dels resultats de cerca i que us proporciona un control més sofisticat sobre els resultats.

  Més informació

 • Doodle for Google 2009

  20/05/2009

  Milers d'escolars envien les seves propostes i s'emeten més de 6 milions de vots en línia. Finalment, Christin Engelberth, una alumna de primària de San Antonio, Texas (EUA), guanya el concurs Doodle for Google 2009.

  Més informació

 • Traductor de Google

  31/08/2009

  Què? Que el Traductor de Google no admetia afrikaans, bielorús, gal·lès, irlandès, islandès, jiddisch, macedoni, malai ni suahili? Bé, ara sí.

  Més informació

 • Cerca social

  26/10/2009

  La Cerca social, un experiment nou de Google Labs, millora els resultats de cerca a Google amb contingut públic rellevant dels amics i dels contactes, que apareix ressaltat a la part inferior de la pàgina dels resultats de cerca, perquè sigui més pràctic.

  Més informació

 • Tauler de Google

  05/11/2009

  Aquest Tauler de Google nou proporciona transparència i permet que els usuaris tinguin més control sobre la seva informació i sobre les seves dades relacionades amb Google. El Tauler és un espai pràctic i segur que ofereix als usuaris un resum de les dades dels productes que utilitzen i enllaços directes que permeten controlar la informació personal i la configuració.

  Més informació

 • Zeitgeist 2009

  01/12/2009

  Què va passar a 2009? El Zeitgeist d'aquest any representa l'esperit de milers de milions de consultes de cerca fetes a Google. Aquí teniu les cerques amb més creixement de l'any:

  1. twitter
  2. michael jackson
  3. facebook
  4. hulu
  5. hi5
  6. glee
  7. paranormal activity
  8. natasha richardson
  9. farrah fawcett
  10. lady gaga
 • Google Goggles

  07/12/2009

  Llancem Google Goggles, una nova aplicació de cerca visual per als telèfons Android que us permet fer cerques al web mitjançant fotografies en comptes de paraules escrites. Feu una foto d'un lloc important, d'un senyal, d'un logotip, de la portada d'un llibre o d'una obra d'art per obtenir resultats de la cerca relacionats amb la imatge. Per obtenir informació sobre una empresa, apunteu el telèfon a una botiga i Google Goggles us mostrarà el nom de l'empresa gràcies al GPS i a la brúixola del telèfon.

  Més informació

 • Cerca en temps real

  07/12/2009

  La funció nova Cerca en temps real de Google manté els vostres resultats de cerca actualitzats amb les novetats en temps real d'usuaris en llocs populars com ara Twitter i amb titulars de notícies i entrades en blocs publicades només uns quants segons abans que feu la cerca.

  Més informació

 • Aniversari del naixement de Sir Isaac Newton

  04/01/2010

  En honor del 368è aniversari de Sir Isaac Newton, creem el primer Doodle interactiu.

 • Parisian Love

  07/02/2010

  Publiquem el nostre primer anunci a la Super Bowl, que narra una història d'amor mitjançant termes de cerca. Aquest és un dels casos inclosos en nombrosos vídeos creats per retre homenatge a les històries humanes que hi ha darrere de les cerques.

 • Topeka

  01/04/2010

  L'1 d'abril, el dia dels innocents als EUA, ens canviem el nom per Topeka, per retre homenatge a la ciutat de Topeka, Kansas, que va canviar el seu nom per Google com a part del seu intent per portar la nostra xarxa de fibra òptica experimental a la ciutat.

  Més informació

 • Aspecte renovat dels resultats de cerca

  05/05/2010

  La pàgina de resultats de cerca presenta un aspecte renovat gràcies a un tauler nou a la part esquerra que destaca les eines i els filtres de cerca més rellevants per a les cerques. Ara podeu anar ràpidament als diferents tipus de resultats, com ara llibres, imatges i notícies, o restringir els resultats per hora o per tema. La nova funció Altres suggeriments que hi ha a la part inferior del tauler esquerre us ajuda a cercar altres temes relacionats amb la cerca.

  Més informació

 • Doodle de PAC-MAN

  21/05/2010

  Per celebrar el 30è aniversari de PAC-MAN, Google llança el primer doodle amb què es pot jugar, que inclou 256 nivells de diversió menjant boles i la senyora PAC-MAN. Té tant d'èxit que decidim donar a aquest joc una llar permanent.

  Més informació

 • Doodle for Google 2010

  26/05/2010

  Després d'haver rebut més de 33.000 propostes d'estudiants i milions de vots en línia, ens enorgulleix anunciar la guanyadora del concurs Doodle for Google 2010, en Makenzie Melton, una estudiant de tercer de primària d'El Dorado Springs, Missouri (EUA).

  Més informació

 • Personalització de Google.com

  02/06/2010

  Presentem la personalització de la pàgina d'inici de Google.com, que us permet seleccionar la imatge de fons que vulgueu.

  Més informació

 • Caffeine

  08/06/2010

  Llancem Caffeine, un sistema nou d'indexació que genera resultats de cerques web un 50 per cent més recents que l'índex anterior, i que ofereix la col·lecció de contingut web més gran proporcionada per Google fins al moment.

  Més informació

 • Cerca en temps real

  26/08/2010

  Donem a Cerca en temps real de Google una pàgina d'inici nova pròpia, juntament amb més eines per explorar i per restringir els resultats de cerca en temps real.

  Més informació

 • Doodle pel descobriment del buckminsterful·lerè

  04/09/2010

  El nostre doodle interactiu commemora el 25è aniversari del descobriment del buckminsterful·lerè.

 • Doodle de partícules

  06/09/2010

  Com a avantsala del llançament de Google Instant, publiquem aquest doodle ràpid, divertit i interactiu, que reflecteix el nostre concepte ideal de les cerques.

 • Google Instant

  08/09/2010

  Llancem Google Instant, una funció de cerca nova que mostra resultats mentre escriviu. Ja no cal que escriviu els termes de cerca complets ni tampoc no cal que premeu el botó "Cerca" per obtenir els resultats. Podeu fer servir els termes suggerits per formular millor les cerques i per adaptar els termes de cerca al moment fins que es mostrin els resultats que cerqueu.

  Més informació

 • Informe de transparència

  20/09/2010

  L'informe de transparència interactiu permet accedir a consultes governamentals sobre usuaris i també a sol·licituds de retirada o de censura de contingut.

  Més informació

 • Doodle de John Lennon

  09/10/2010

  Imagineu-vos un doodle animat que reti homenatge al 70è aniversari del naixement de John Lennon.

 • Per molts anys!

  16/10/2010

  John Lennon, Norman Rockwell, Isaac Newton i ara és el vostre torn. Quan incloeu el vostre aniversari al perfil de Google, la pàgina d'inici de Google mostrarà un doodle exclusiu en aquesta data tan especial (assegureu-vos que inicieu la sessió).

 • Cerca de llocs

  27/10/2010

  Presentem la Cerca de llocs, un tipus de cerca local nou que organitza la informació del món entorn dels llocs. Quan hi cerqueu informació local, apareixerà una llista de llocs específics marcats amb xinxetes vermelles perquè pugueu decidir ràpidament on anar. La Cerca de llocs també ofereix més enllaços rellevants en una sola pàgina de resultats i proporciona enllaços a altres pàgines on podeu obtenir més informació, cosa que us ajudarà a trobar més ràpidament el lloc que cercàveu.

  Més informació

 • Visualització prèvia instantània

  09/11/2010

  Llancem la Visualització prèvia instantània, una visualització prèvia dels resultats de la cerca que us ajuda a triar ràpidament el resultat correcte gràcies a una instantània de la pàgina web de cada opció amb llegendes de text que ressalten el terme de cerca a la pàgina. Si feu clic un cop a la lupa que apareix als resultats, obtindreu una visualització prèvia instantània de la pàgina web. Un cop activada la Visualització prèvia instantània, podeu col·locar el cursor per sobre de qualsevol altre resultat per veure'n una visualització prèvia diferent.

  Més informació

 • Resultats de la lliga NBA en directe

  03/12/2010

  Tirem i encistellem amb NBA.com: oferim els resultats dels partits en temps real, els horaris, la classificació, els enllaços a actualitzacions en temps real, els avanços i els resums informatius. Tot dins dels resultats de la cerca.

  Més informació

 • Cerca de llocs per a mòbils

  03/12/2010

  La Cerca de llocs arriba als dispositius mòbils. Permet cercar [museus de nova york] al telèfon intel·ligent i obtenir resultats web del Museu Metropolità d'Art, i també comentaris i opinions, tot clarament organitzat en un sol clúster.

  Més informació

 • Chrome Web Store

  07/12/10

  Inaugurem Chrome Web Store, un espai en línia on podeu descobrir milers d'aplicacions, d'extensions i de temes per a Google Chrome. Hi podeu cercar o navegar per diverses categories i per pàgines d'un article concret, a més de llegir comentaris i puntuacions o d'afegir-ne. Si utilitzeu diversos ordinadors, podeu sincronitzar les aplicacions, les extensions i els temes a tots els equips amb la funció de sincronització del navegador.

  Més informació

 • Zeitgeist 2010

  09/12/2010

  Captem l'esperit de 2010 a partir de la suma de milers de milions de consultes de cerques fetes a Google. Exploreu les tendències i els esdeveniments de l'any 2010 i vegeu-ne un vídeo de resum. A continuació, teniu les deu cerques amb més creixement:

  1. chatroulette
  2. ipad
  3. justin bieber
  4. nicki minaj
  5. friv
  6. myxer
  7. katy perry
  8. twitter
  9. gamezer
  10. facebook
 • Google Instant per a mòbils

  10/12/2010

  Amb l'objectiu d'oferir resultats de cerca immediats per a tots els usuaris, llancem una versió beta de Google Instant per a mòbils disponible en més de 28 idiomes i a més de 40 països de tot el món.

  Més informació

 • Actualització de la Cerca social

  17/02/2011

  Anunciem actualitzacions a la Cerca social: si teniu la sessió iniciada al compte de Google, ara podeu veure els resultats i els enllaços compartits dels usuaris amb què esteu connectat a Twitter, a Flickr, a Blogger i a altres llocs públicament disponibles a la pàgina de resultats de cerca. Els noms i les fotos de perfil dels usuaris que comparteixen o publiquen aquesta informació apareixen a sota dels resultats.

  Més informació

 • Visualització de receptes

  24/02/2011

  Llancem la Visualització de receptes. Amb aquesta funció, podeu personalitzar els resultats de cerca perquè només s'hi mostrin receptes i, a continuació, utilitzar puntuacions clarament marcades, ingredients i fotografies per triar la recepta més adient. També podeu cercar receptes concretes com ara [galetes amb trossets de xocolata], temes més generals com ara [maduixes] o, fins i tot, receptes per a un dia festiu o esdeveniment com ara [panellets]. Per utilitzar la Visualització de receptes, feu clic a l'enllaç "Receptes" del tauler esquerre de la pàgina de resultats de cerca. (Teniu en compte que aquesta opció només està disponible en anglès).

 • Perfils de Google millorats

  02/03/2011

  Hem donat als Perfils de Google un aspecte nou que fa que us resulti encara més fàcil la tasca de supervisar i millorar el perfil públic. A través de la pàgina profiles.google.com, podeu crear un perfil que representi millor la manera en què voleu que us vegin els altres usuaris.

  Més informació

 • Visualització prèvia instantània per a mòbils

  08/03/2011

  Llancem la Visualització prèvia instantània per a mòbils. Aquesta funció, semblant a la versió per a ordinadors, us permet comparar visualment resultats de cerca d'instantànies de pàgines web per poder triar el resultat correcte d'una manera més fàcil.

  Més informació

 • Botó +1

  30/03/2011

  Presentem el botó +1, que permet indicar ràpidament que una pàgina és molt interessant o que voleu recomanar-la. Feu clic al botó +1 per ajudar els amics, els contactes i els altres usuaris del web a trobar els millors resultats a l'hora de fer cerques a Google. Els +1 també us poden servir per veure les recomanacions més adequades sobre els temes que us interessen als resultats de la cerca, just quan les necessiteu.

 • Doodle de Charlie Chaplin

  15/04/11

  En honor del 122è aniversari del naixement de Sir Charles Spencer Chaplin, creem el nostre primer doodle de vídeo en acció.

  Mostra'l ara

 • Google Imatges amb resultats ordenats

  09/05/2011

  Permetem que els usuaris ordenen per tema els resultats de Google Imatges, de manera que no només poden explorar els temes visualment, sinó que també poden cercar una imatge específica fent clic a l'opció Ordena per tema al tauler esquerre per organitzar els resultats de manera instantània.

  Més informació

 • 96è aniversari del naixement de Les Paul

  09/06/2011

  Practiqueu en línia les habilitats amb la guitarra gràcies a aquest doodle interactiu.

 • Pàgines instantànies

  14/06/2011

  Presentem les Pàgines instantànies, una funció nova que permet als usuaris obtenir els resultats de cerca que desitgen amb més rapidesa i, en alguns casos, de manera instantània. La funció Pàgines instantànies funciona amb la tecnologia de preprocessament que estem integrant a Google Chrome i que s'activa de manera intel·ligent en fer una cerca web per oferir resultats que considerem que tenen moltes probabilitats de ser adequats per als termes de cerca introduïts.

 • Cerca per veu

  14/06/2011

  Google presenta la funció de cerca per veu per primera vegada en ordinadors. En lloc d'escriure, feu clic a la icona del micròfon per pronunciar els termes de cerca i trobar allò que necessiteu. Podeu cercar tot allò que vulgueu saber, com ara quin oratge farà, l'horari d'una pel·lícula o quelcom que no sabeu escriure, com ara recepta crème brûlée; sempre que ho pugueu dir en veu alta. (Teniu en compte que aquesta opció només està disponible en anglès).

 • Cerca per imatges

  14/06/2011

  Google presenta una funció nova que permet cercar per imatges. Ara podeu utilitzar tant les vostres fotografies com les imatges del web per iniciar la vostra cerca a Google. Quan cerqueu per imatges, obtindreu resultats que us mostraran on apareix aquesta imatge i d'altres de similars a la web. Podreu accedir a les pàgines web que contenen la imatge o buscar aquesta imatge en diferents mides i resolucions.

 • Cerca de vols

  13/09/2011

  Llancem la Cerca de vols, una eina nova que permet explorar diferents opcions per viatjar i planificar els viatges. Amb la Cerca de vols, podeu veure una llista fàcil de consultar amb vols que us poden interessar. No sabeu on voleu viatjar? La Cerca de vols us pot ajudar a trobar opcions i destinacions de viatge. Seleccioneu una ciutat de sortida i podreu cercar al mapa per trobar bitllets a diferents destinacions. Amb la Cerca de vols també podreu veure les dates en què els preus són més econòmics. (Teniu en compte que aquesta funció només està disponible en anglès).

  Més informació

 • Perfils i pàgines relacionades

  10/01/2012

  Google presenta perfils i pàgines relacionades amb les cerques, la qual cosa us permet descobrir persones i marques relacionades amb les cerques i, a més, connectar-vos amb elles afegint-les als cercles.

 • Perfils a la cerca

  10/01/2012

  Google llança Perfils a la cerca com a part de La Cerca més el teu món. Aquesta funció permet cercar usuaris més ràpidament mitjançant la visualització dels seus perfils de Google a mesura que n'escriviu el nom al quadre de cerca. Si creeu un perfil propi de Google i el feu visible a la cerca, permetreu que Google pugui mostrar-ne el contingut més rellevant.

 • Resultats personalitzats

  10/01/2012

  Llancem la funció Resultats personalitzats com a part de La cerca més el teu món. Amb els resultats personalitzats, podreu veure consells rellevants, fotos i entrades dels amics juntament amb els resultats del web. Els resultats personalitzats es marquen amb una icona perquè sapigueu que són exclusius vostres. Com que aquests resultats són personals i privats, caldrà que tingueu la sessió iniciada al compte de Google per veure'ls.

 1. 1997
  • Llançament de la Cerca de Google

   Llançament de la Cerca de Google

 2. 1998
  • Primer Doodle

   Primer Doodle

 3. 2000
  • Idiomes

   Idiomes

  • Índex de cerca

   Índex de cerca

  • Idiomes

   Idiomes

  • Barra Google

   Barra Google

 4. 2001
  • Idiomes

   Idiomes

  • Cerca d'imatges de Google

   Cerca d'imatges de Google

  • Índex de cerca

   Índex de cerca

  • Zeitgeist 2001

   Zeitgeist 2001

 5. 2002
  • Google Notícies

   Google Notícies

  • Zeitgeist 2002

   Zeitgeist 2002

  • Froogle

   Froogle

 6. 2003
  • Zeitgeist 2003

   Zeitgeist 2003

 7. 2004
  • Índex de cerca

   Índex de cerca

  • Gmail

   Gmail

  • Google SMS per a cerques mòbils

   Google SMS per a cerques mòbils

  • Google Acadèmic

   Google Acadèmic

  • Cerca de Google Desktop

   Cerca de Google Desktop

  • Índex de cerca

   Índex de cerca

  • Google Llibres

   Google Llibres

  • Zeitgeist 2004

   Zeitgeist 2004

 8. 2005
  • Google Video

   Google Video

  • Índex de cerca d'imatges

   Índex de cerca d'imatges

  • iGoogle

   iGoogle

  • Traductor de Google

   Traductor de Google

  • Cerca de blocs

   Cerca de blocs

  • Zeitgeist 2005

   Zeitgeist 2005

 9. 2006
  • Google Finance

   Google Finance

  • Tendències de cerca de Google

   Tendències de cerca de Google

  • Cerca personalitzada de Google

   Cerca personalitzada de Google

  • Cerca de patents

   Cerca de patents

  • Zeitgeist 2006

   Zeitgeist 2006

 10. 2007
  • Cerca universal

   Cerca universal

  • Zeitgeist 2007

   Zeitgeist 2007

 11. 2008
  • Traductor de Google

   Traductor de Google

  • Doodle for Google 2008

   Doodle for Google 2008

  • Google Site Search

   Google Site Search

  • Knol

   Knol

  • Índex de cerca

   Índex de cerca

  • Google Suggest

   Google Suggest

  • Navegador Google Chrome

   Navegador Google Chrome

  • Desè aniversari de Google

   Desè aniversari de Google

  • Projecte 10^100

   Projecte 10^100

  • Zeitgeist 2008

   Zeitgeist 2008

 12. 2009
  • Traductor de Google

   Traductor de Google

  • Perfils de Google

   Perfils de Google

  • Opcions de cerca de Google

   Opcions de cerca de Google

  • Doodle for Google 2009

   Doodle for Google 2009

  • Traductor de Google

   Traductor de Google

  • Cerca social

   Cerca social

  • Tauler de Google

   Tauler de Google

  • Zeitgeist 2009

   Zeitgeist 2009

  • Google Goggles

   Google Goggles

  • Cerca en temps real

   Cerca en temps real

 13. 2010
  • Aniversari del naixement de Sir Isaac Newton

   Aniversari del naixement de Sir Isaac Newton

  • Parisian Love

   Parisian Love

  • Topeka

   Topeka

  • Aspecte renovat dels resultats de cerca

   Aspecte renovat dels resultats de cerca

  • Doodle de PAC-MAN

   Doodle de PAC-MAN

  • Doodle for Google 2010

   Doodle for Google 2010

  • Personalització de Google.com

   Personalització de Google.com

  • Caffeine

   Caffeine

  • Cerca en temps real

   Cerca en temps real

  • Doodle pel descobriment del buckminsterful·lerè

   Doodle pel descobriment del buckminsterful·lerè

  • Doodle de partícules

   Doodle de partícules

  • Google Instant

   Google Instant

  • Informe de transparència

   Informe de transparència

  • Doodle de John Lennon

   Doodle de John Lennon

  • Per molts anys!

   Per molts anys!

  • Cerca de llocs

   Cerca de llocs

  • Visualització prèvia instantània

   Visualització prèvia instantània

  • Resultats de la lliga NBA en directe

   Resultats de la lliga NBA en directe

  • Cerca de llocs per a mòbils

   Cerca de llocs per a mòbils

  • Chrome Web Store

   Chrome Web Store

  • Zeitgeist 2010

   Zeitgeist 2010

  • Google Instant per a mòbils

   Google Instant per a mòbils

 14. 2011
  • Actualització de la Cerca social

   Actualització de la Cerca social

  • Visualització de receptes

   Visualització de receptes

  • Perfils de Google millorats

   Perfils de Google millorats

  • Visualització prèvia instantània per a mòbils

   Visualització prèvia instantània per a mòbils

  • Botó +1

   Botó +1

  • Doodle de Charlie Chaplin

   Doodle de Charlie Chaplin

  • Google Imatges amb resultats ordenats

   Google Imatges amb resultats ordenats

  • 96è aniversari del naixement de Les Paul

   96è aniversari del naixement de Les Paul

  • Pàgines instantànies

   Pàgines instantànies

  • Cerca per veu

   Cerca per veu

  • Cerca per imatges

   Cerca per imatges

  • Cerca de vols

   Cerca de vols

 15. 2012
  • Perfils i pàgines relacionades

   Perfils i pàgines relacionades

  • Perfils a la cerca

   Perfils a la cerca

  • Resultats personalitzats

   Resultats personalitzats