Política de Privadesa

S'hi explica quina informació recopilem i per què, com l'utilitzem i com es pot consultar i actualitzar.

Llegiu la Política de privadesa

Condicions del servei

S'hi descriuen les regles que accepteu quan utilitzeu els nostres serveis.

Llegiu les Condicions del servei

Eines i informació

Estem compromesos a protegir la vostra privadesa, a millorar la vostra seguretat i a dissenyar eines simples per proporcionar-vos opcions i control.

Verificació en dos passos

Protegiu el compte de Google amb una cosa que sabeu (la contrasenya) i una cosa que teniu (el telèfon). Descobriu com podeu configurar la verificació en dos passos.

Mode d'incògnit

Esbrineu com podeu navegar en mode d'incògnit a Google Chrome perquè les pàgines que obriu i els fitxers que baixeu no quedin registrats a l'historial de navegació ni a l'historial de baixades de Chrome. Esbrineu com podeu accedir al mode d'incògnit.

Centre de seguretat de Google

Mantenir el web protegit per a tothom és una responsabilitat compartida. Descobriu què podeu fer per protegir-vos i per protegir els familiars a Internet.

Guia de Privadesa dels Productes de Google

Quan feu servir Gmail, la Cerca de Google, YouTube i altres productes de Google, podeu controlar i protegir la vostra informació personal i el vostre historial d'ús. Amb la Guia de Privadesa dels Productes de Google, podeu trobar informació sobre com es gestionen les funcions de privadesa que ofereixen els productes de Google.