Ens comprometem a millorar la vostra seguretat, a protegir la vostra privadesa i a crear eines senzilles per oferir-vos la possibilitat d'elecció i de control.

Informació útil

El nostre objectiu és proporcionar-vos les eines de privadesa i seguretat més potents del món. La seguretat i la privadesa ens importen, sabem com són d'importants per a l'usuari i treballem dur per garantir-les. El lloc web Informació útil us ajuda a mantenir la vostra seguretat en línia, i també la de la vostra família. Accediu a aquest lloc per obtenir més informació i entendre de quina manera Google ajuda a protegir l'usuari, el vostre ordinador i Internet dels delictes informàtics.

Seguretat i protecció en línia

Treballem contínuament per garantir-vos la màxima seguretat, protegir la vostra privadesa i oferir una experiència de Google més eficient. Us proporcionem les eines i els controls perquè pugueu decidir què voleu compartir, amb quins usuaris i com. Tot això d'una manera segura i sense complicacions.

Verificació en dos passos

La verificació en dos passos fa que el vostre compte de Google sigui més segur mitjançant informació que coneixeu (la vostra contrasenya) i un dispositiu que teniu (el vostre telèfon). Esbrineu com podeu configurar la verificació en dos passos.

Mode d'incògnit

Amb el mode d'incògnit de Google Chrome, les pàgines que obriu i els fitxers que baixeu no es registren ni a la navegació de Chrome ni a l'historial de baixades del navegador. Descobriu com es pot accedir al mode d'incògnit.