Seguretat en línia: un treball en equip

Mantenir el web segur per a tothom és una responsabilitat compartida. Descobriu què podeu fer per protegir-vos i per protegir la vostra família en línia.

Per a tothom

Informeu-vos sobre les eines de seguretat de Google dissenyades perquè pugueu gestionar la seguretat i la privadesa de les vostres dades personals.

Més informació

Per a famílies

Ajudeu els vostres fills a adquirir bons hàbits de seguretat en línia amb les eines de Google i l'assessorament dels nostres partners de seguretat per a menors.

Més informació

Eines de seguretat

Establiu eines de seguretat senzilles i obteniu més informació sobre com podeu utilitzar Gmail, Chrome, YouTube i altres productes de Google de manera segura.

Chrome

Navegueu pel web en privat

Podeu utilitzar el mode d'incògnit del navegador Chrome de l'ordinador, la tauleta o el telèfon per navegar per Internet en privat. Amb el mode d'incògnit, les pàgines que visiteu i els fitxers que baixeu no es registren ni a l'historial de navegació ni a l'historial de baixades de Chrome.

Més informació

Feu clic al menú de Chrome a la barra d'eines del navegador → Feu clic a Finestra d'incògnit nova.

S'obrirà una finestra nova amb la icona d'incògnit a l'extrem. Per sortir-ne, només heu de tancar la finestra.

Android

Permetre l'accés només a les aplicacions i als jocs aprovats

Voleu compartir la tauleta sense haver de compartir tot el vostre contingut? En les tauletes amb Android 4.3 i versions posteriors, podeu crear perfils restringits que limiten l'accés que altres usuaris tenen a les funcions i al contingut de la tauleta.

Més informació

Si sou el propietari de la tauleta, toqueu Configuració > Usuaris > Afegeix usuari o perfil.

Toqueu Perfil restringit → Perfil nou i doneu un nom al perfil.

Utilitzeu els interruptors d'Activat/Desactivat i la configuració per gestionar l'accés a les funcions, a les configuracions i a les aplicacions.

Premeu el botó d'encendre per tornar a la pantalla de bloqueig i, a continuació, toqueu la icona del perfil nou.

Quan s'hagi configurat tot, la pantalla d'inici serà buida. Toqueu la icona "Totes les aplicacions" per accedir el perfil nou.

Mostra més eines de seguretat