Condicions del servei addicionals de Google Maps i Google Earth

Última modificació: 1 de març de 2012

En baixar, instal·lar o utilitzar el programari de Google Earth, en accedir al servei Google Maps o en utilitzar-lo (conjuntament, els "Productes" o els "Serveis") o en accedir a continguts disponibles als Productes o en fer-los servir, l'usuari accepta complir el següent: (1) les Condicions del servei de Google (les "Condicions universals"); (2) les condicions recollides a la nostra pàgina d'avisos legals (els "Avisos legals") i (3) les condicions d'ús addicionals que s'estableixen a continuació (les "Condicions addicionals"). Abans de continuar, cal que llegiu cadascun d'aquests tres documents atès que, de manera conjunta, formen un contracte vinculant entre l'usuari i Google pel que fa al seu ús dels Productes. Col·lectivament, farem referència a les Condicions universals, als Avisos legals i a les Condicions addicionals amb el nom de "Condicions".

Com a condició per baixar els Productes, per accedir-hi i per fer-los servir, també accepteu les condicions de la Política de privadesa de Google.

1. Ús dels Productes. Google concedeix a l'usuari una llicència no exclusiva i no transferible per accedir al servei de Google Maps, per baixar i per utilitzar el programari i el servei de Google Earth, així com per accedir al Contingut (segons es defineix a continuació) dels Productes i de conformitat amb les Condicions.

2. Restriccions d'ús. Tret que Google (o, si escau, el proveïdor del Contingut concret) us hagi autoritzat prèviament per escrit, no podeu: (a) copiar, traduir ni modificar el Contingut ni part del Contingut, així com tampoc podeu fer-ne obres derivades; (b) redistribuir, subllicenciar, llogar, publicar, vendre, assignar, arrendar, comerciar ni transferir els Productes o Contingut, ni posar-los a disposició de tercers; (c) tractar amb enginyeria inversa, descompilar o intentar extreure el codi font del Servei o de qualsevol de les seves parts de cap altra manera, tret que així ho permeti o ho requereixi expressament la llei aplicable; (d) utilitzar els Productes de tal manera que us proporcionin, a vós o a qualsevol altra persona, accés a les baixades o als feeds massius de qualsevol Contingut, que inclouen, entre d'altres, les coordenades numèriques de latitud o longitud, les imatges i les dades del mapa visibles; (e) suprimir, amagar ni alterar de qualsevol altra manera cap avís ni cap enllaç que aparegui als Productes o al Contingut; (f) fer servir el Servei o el Contingut amb altres productes, aplicacions o sistemes relacionats amb (i) la navegació en temps real o el guiatge automàtic, que inclou, entre d'altres, el guiatge automàtic detallat que se sincronitza amb la posició d'un dispositiu amb sensor activat de l'usuari, o amb (ii) sistemes o funcions de control automàtic o autònom del comportament del vehicle, ni (g) fer servir els Productes per crear una base de dades de llocs o d'informació de negocis locals.

3. Conducta adequada, compliment de la llei i polítiques de Google. L'usuari accepta que és responsable del seu comportament i del seu contingut mentre utilitzi els Productes, així com de qualsevol conseqüència que se'n derivi. Accepteu utilitzar els Productes només per a les finalitats que siguin adequades i de conformitat amb les Condicions i amb qualsevol política o directriu aplicable que Google posi a disposició vostra. Per exemple, i a títol informatiu però no limitatiu, accepteu que en utilitzar els Productes o el Contingut: (a) no difamareu, atacareu, assetjareu, amenaçareu ni incomplireu de cap altra manera els drets legals (com ara el dret de privadesa i de publicitat) d'altres persones, ni n'abusareu; (b) no penjareu, publicareu, enviareu per correu electrònic, transmetreu ni difondreu de cap altra manera cap contingut inapropiat, difamatori, obscè o il·legal; (c) no penjareu, publicareu, transmetreu ni difondreu de cap altra manera cap contingut que incompleixi qualsevol patent, marca comercial, drets d'autor, secret comercial ni cap altre dret de propietat de cap part, tret que vós sigueu el propietari dels drets o tingueu el permís del propietari o qualsevol altra justificació per fer servir aquest contingut; (d) no penjareu, publicareu, enviareu per correu electrònic, transmetreu ni difondreu de cap altra manera missatges que promoguin estafes piramidals, cartes en cadena o missatges o anuncis comercials perjudicials; (e) no penjareu, publicareu, enviareu per correu electrònic, transmetreu ni difondreu de cap altra manera cap altre contingut, missatge o comunicació prohibits per la llei aplicable, per les Condicions o per les polítiques o directrius aplicables del Producte; (f) no baixareu cap fitxer publicat per una altra persona, que vós sapigueu (o hàgiu de saber raonablement) que no es pot distribuir legalment de cap manera; (g) no suplantareu la identitat d'una altra persona o entitat ni falsificareu o suprimireu cap atribució a un autor ni cap designació de propietat o etiqueta de l'origen o la font del Contingut, del programari o d'un altre material; (h) no restringireu la possibilitat que un altre usuari faci servir els Productes o serveis de Google i en gaudeixi ni ho impedireu; (i) no utilitzareu cap robot, aranya, aplicació de recerca/recuperació de llocs ni cap altre dispositiu per recuperar o indexar cap part dels serveis de Google o del Contingut, ni recopilareu informació sobre usuaris per a cap propòsit no autoritzat; (j) no enviareu contingut que expressi o impliqui falsament que tal contingut està patrocinat o aprovat per Google; (k) no creareu comptes d'usuaris de manera automatitzada o amb pretensions falses o fraudulentes; (l) no promoureu ni proporcionareu informació instructiva sobre activitats il·legals; (m) no promoureu els danys físics ni els perjudicis contra cap grup o individu, (n) ni transmetreu virus, cucs, defectes, cavalls de Troia ni cap altre element de naturalesa destructiva.

4. Contingut dels Productes. Google Maps i Google Earth us permeten accedir a una sèrie de contingut i visualitzar-lo, com, per exemple, imatges fotogràfiques, dades de mapes i de relleu, locals comercials, comentaris, trànsit i altra informació relacionada proporcionada per Google, pels seus llicenciataris i pels seus usuaris (el "Contingut"). També podeu triar accedir a altre contingut de tercers disponible als Productes mitjançant serveis de Google com ara Gadgets de Google. Vós compreu i accepteu el següent: (a) Les dades de mapes, la informació del trànsit, les indicacions i el Contingut relacionat es proporcionen només amb finalitats de planificació. És possible que les condicions climàtiques, les obres de construcció, els tancaments d'espais o altres factors provoquin conjuntures de trànsit diferents o indicacions que no concordin amb els resultats del mapa. Feu servir el vostre criteri en utilitzar aquest Contingut. (b) Cert Contingut es proporciona amb llicència de tercers, que inclou, entre d'altres, TomTom Global Content BV ("TomTom"), i està subjecte a drets d'autor i a altres drets de propietat intel·lectual propietat de TomTom o d'aquests tercers, o amb llicència de TomTom o d'aquests tercers. Se us pot considerar responsable de qualsevol còpia o revelació no autoritzada d'aquest Contingut. L'ús del Contingut de TomTom, entre els quals s'inclouen, a títol informatiu però no limitatiu, la impressió o l'ús en materials de màrqueting o promocionals, està subjecte a restriccions addicionals que es poden consultar a la pàgina d'Avisos legals.

5. 5. Condicions addicionals per a Google Earth. El programari de Google Earth està subjecte als controls d'exportació dels Estats Units. En utilitzar el programari de Google Earth, accepteu utilitzar el programari únicament per a finalitats legals, correctes i de conformitat amb aquestes Condicions. En concret, accepteu que complireu totes les lleis de control d'exportació i reexportació aplicables, inclosos, entre d'altres, els reglaments de l'administració d'exportacions ("EAR") del Departament de Comerç dels Estats Units i les sancions econòmiques i comercials de l'Oficina de control d'actius estrangers del Departament del Tresor dels Estats Units.

6. EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITAT DE GARANTIES I LIMITACIONS DE RESPONSABILITAT. (a) GOOGLE I ELS SEUS LLICENCIATARIS (INCLOSOS, ENTRE D'ALTRES, TOMTOM I ELS SEUS PROVEÏDORS) NO GARANTEIXEN QUE EL CONTINGUT O ELS PRODUCTES SIGUIN PRECISOS O COMPLETS, NI EN RESPONEN. (b) DE CONFORMITAT AMB LA SECCIÓ DE LES “NOSTRES GARANTIES I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT” DE LES CONDICIONS UNIVERSALS DE GOOGLE, GOOGLE I ELS SEUS LLICENCIATARIS (INCLOSOS, ENTRE D'ALTRES, TOMTOM I ELS SEUS PROVEÏDORS) NO OFEREIXEN CAP GARANTIA RELACIONADA AMB EL CONTINGUT I ELS PRODUCTES, I NO ÉS RESPONSABLE DE CAP DANY NI DE CAP PÈRDUA QUE RESULTI DE L'ÚS QUE FACI DEL CONTINGUT O DELS PRODUCTES.

7. Drets restringits del Govern dels EUA. Si el Govern dels Estats Units utilitza els Productes o hi accedeix o bé ho fa un representant en nom vostre, aquest ús està subjecte a condicions addicionals que es poden consultar a la secció "Usuaris finals del Govern" de la nostra pàgina d'Avisos legals.