Få de seneste søgefunktioner, tips og tricks

Her finder du de nyeste Google-søgefunktioner samt tips og tricks til at hjælpe dig med at blive mester i søgning. Hvis du vil slippe din indre nørd løs, kan du få vist en søgehistorie eller andre sjove projekter, som vi arbejder på på vores legeplads.

Nyt indhold

Find ud af, hvad der er nyt i Google Søgning via nyligt frigivne funktioner.

Flysøgning

14/03/12

Find flyafgange, og planlæg din rejse med nogle få klik. Nu kan du bruge Flysøgning til at finde og bestille fly fra USA til mange internationale destinationer.

Få flere oplysninger.

Relaterede søgevisninger

23/02/12

Find det fantastiske billede, du leder efter, eller udforsk et emne gennem billeder med relaterede søgevisninger. Du kan finde dem langs toppen af ​​dine billedsøgningsresultater.

Få flere oplysninger.

Personlige resultater

10/01/12

Vi henvender os alle til mennesker, vi kender og stoler på, for at få gode anbefalinger. Med personlige resultater kan du få vist relevante tips, fotos og indlæg fra dine venner sammen med resultater fra nettet.

Få flere oplysninger.

Udviklingen af ​​Google Søgning

Få flere oplysninger om Google ved at undersøge nyskabelser, funktioner og milepæle i Søgning siden vores grundlæggelse i 1997.

 • Google Søgning lancereres

  04/09/97

  Larry og Sergey studerede datalogi på Stanford og havde i et år sammen arbejdet på at udvikle en søgemaskine hostet af Stanford-serverne. De besluttede nu at omdøbe deres søgemaskine, som de indtil da havde kaldt BackRub. Efter en brainstorm bestemmer de sig for Google – et ordspil på ordet "googol", som er et matematisk udtryk for det tal, der består af et 1-tal efterfulgt af 100 nuller.

 • Første Doodle

  30/08/98

  Traditionen med doodles på startsiden får liv, da Larry og Sergey indføjer den ikoniske "Burning Man" i Google-logoet, inden de tager af sted til Burning Man-festivalen i Nevada.

 • Sprog

  09/05/00

  Det var vores mission at organisere al information i verden, og det mål kommer vi endnu et skridt nærmere med lanceringen af Google.com på yderligere ti sprog: fransk, tysk, italiensk, svensk, finsk, spansk, portugisisk, hollandsk, norsk og dansk.

 • Søgeindeks

  26/06/00

  Google viser vej til et nyt årtusinde, århundrede, årti og en ny websøgningsæra ved at blive verdens største websøgeindeks.

 • Sprog

  12/09/00

  Google begynder at tilbyde søgninger på kinesisk, japansk og koreansk, så vi kommer op på i alt 15 understøttede sprog. Men (stadigvæk!) ikke klingon.

 • Google Toolbar

  11/12/00

  Lanceringen af browserpluginnet gør det muligt at foretage Google-søgninger uden at gå ind på vores startside. Du kan med andre ord bruge Google overalt på nettet uden at gå ind på Google.com. Du skal bare downloade Google Toolbar og installere den i browseren.

 • Sprog

  27/03/01

  Google var ikke tilfreds med den langsomme proces, når vores grænseflade skulle oversættes ét sprog ad gangen til de utallige sprog rundt om i verden. Derfor implementer Google en oversættelseskonsol, så brugerne kan hjælpe med til at sætte mere skub i denne proces. Nu kan enhver Google-bruger melde sig frivilligt til at oversætte dele af eller alle vores sider til et eller flere af de mere end 100 forskellige sprog. Frivillige har allerede konverteret Google til catalansk, afrikaans, russisk og tjekkisk, og der kommer flere sprog til hver uge. Lige nu er Google.com tilgængeligt på 26 sprog.

 • Google Billedsøgning

  28/07/01

  Hvis et billede siger mere end 1000 ord, hvad så med en million billeder? Eller helt nøjagtigt 250 millioner billeder? Google Billedsøgning (betaversion) lanceres og er den mest omfattende mulighed for at søge efter billeder på nettet. Og så er den lige så let at bruge som Googles andre websøgetjenester.

 • Søgeindeks

  11/12/01

  Størrelsen på Googles webindeks vokser til tre milliarder webdokumenter, hvilket på dette tidspunkt virker som rigtig mange webdokumenter.

 • Zeitgeist 2001

  14/12/01

  Vi fanger tidsånden i 2001 ud fra milliarder af indsamlede Google-søgeforespørgsler. På grundlag af de mere end 150 millioner forespørgsler, vi får om dagen, kan vi præsentere de ti mest populære søgninger:

  1. nostradamus
  2. cnn
  3. world trade center
  4. harry potter
  5. anthrax
  6. windows xp
  7. osama bin laden
  8. audiogalaxy
  9. taliban
  10. loft story
 • Google Nyheder

  23/09/02

  Ekstra! Ekstra! Google Nyheder lanceres og leverer brandvarme nyheder indsamlet fra omkring 4.000 nyhedskilder verden over. Historierne organiseres automatisk i kategorier, og emnerne opdateres dagen igennem, så det er let at se seneste nyt, hver gang du aflægger et besøg.

 • Zeitgeist 2002

  09/12/02

  Vi fanger tidsånden i 2002 med vores Zeitgeist for 2002, der giver et helt enestående indblik i årets vigtigste begivenheder og mest populære tendenser. Det er baseret på mere end 55 milliarder søgninger i løbet af året udført af Google-brugere i hele verden. Her er årets ti hurtigst voksende forespørgsler:

  1. spiderman
  2. shakira
  3. winter olympics
  4. world cup
  5. avril lavigne
  6. star wars
  7. eminem
  8. american idol
  9. morrowind
  10. warcraft 3
 • Froogle

  12/12/02

  Vi lancerer Froogle (nu kaldet Shopping), der er vores tjeneste til produktsøgning, hvor Google viderefører sit fokus på objektive, uvildige resultater til onlineshopping. Froogle søger på millioner af relevante websites for at hjælpe brugerne med hurtigt at finde det, som de drømmer om, og fremhæver de websites, der har lige netop de produkter, som brugerne søger. Vi besluttede på et meget tidligt tidspunkt, at Google aldrig ville sælge sine søgeresultater. På den måde ved brugerne altid, at deres resultater er relevante og ikke købt og betalt for.

 • Zeitgeist 2003

  31/12/03

  Efter mere end 55 milliarder søgninger i løbet af året offentliggør vi Zeitgeist for 2003, som giver et helt enestående indblik i årets vigtigste begivenheder og mest populære tendenser. Her er årets ti mest populære forespørgsler:

  1. britney spears
  2. harry potter
  3. matrix
  4. shakira
  5. david beckham
  6. 50 cent
  7. iraq
  8. lord of the rings
  9. kobe bryant
  10. tour de france
 • Søgeindeks

  17/02/04

  Vores søgeindeks passerer en ny milepæl: 6 milliarder elementer, bl.a. 4,28 milliarder websider og 880 millioner billeder.

 • Gmail

  01/04/04

  Vi tester en begrænset version af Gmail, der er en gratis søgebaseret webmailtjeneste med en lagerkapacitet på op til 8 milliarder bit med oplysninger – det svarer til 500.000 siders e-mail. På brugerens præmisser. Vi fik inspirationen til Gmail fra en Google-bruger, der beklagede sig over den dårlige kvalitet af eksisterende e-mailtjenester.

  Læs mere

 • Sms-søgning på mobilenheder

  07/10/04

  Lanceringen af Google SMS gør det let og praktisk at finde en restaurant i nærheden, se definitionen på et ord, slå prisen op på et produkt eller finde et postnummer. Du kan endda bruge Google SMS til at udregne drikkepenge. Hvis din telefon er aktiveret til sms-beskeder, kan du sende din forespørgsel til den femcifrede amerikanske kode: 46645 (GOOGL på de fleste telefoner). Svaret på din forespørgsel sendes derefter som en sms, ikke et link.

  Læs mere

 • Google Scholar

  08/10/04

  Betaversionen af Google Scholar giver akademikere mulighed for at søge efter videnskabelig litteratur såsom afhandlinger evalueret af fagfolk, specialer, bøger, fortryk, uddrag og tekniske rapporter – alt sammen helt gratis. Hos Google har vi haft stor fordel af den akademiske forskning. På denne måde kan vi nu give noget tilbage til forskningsmiljøet. Vi håber, at Google Scholar vil hjælpe os alle ved at lade os stå på kæmpernes skuldre.

  Læs mere

 • Google Desktop Search

  14/10/04

  Google Desktop Search trækker Googles søgeteknologi ud til den sidste datagrænse: din egen tætpakkede harddisk. Denne lille (700 k) applikation er udviklet med det formål at hjælpe dig med at finde alle former for filer på din harddisk, bl.a. Office-filer, e-mail, AIM-chatsamtaler og PDF-filer samt musik, billeder, videoer og meget mere.

  Læs mere

 • Søgeindeks

  10/11/04

  Vi offentliggør, at vores indeks over websider er nået op på 8 milliarder. Det virker som meget på daværende tidspunkt.

  Læs mere

 • Google Bogsøgning

  14/12/04

  Hele verdens bøger bevaret for altid ved hjælp af Google Print-programmet (nu omdøbt til Google Bogsøgning). Vi offentliggør i dag et samarbejde omkring digital scanning med bibliotekerne på Harvard, Stanford, University of Michigan og Oxford samt New York Public Library. Vores mål: At åbne mere op for bøgernes verden til de nye generationer. Baseret på et samarbejde med biblioteker og forlag har vi nu adgang til millioner af bøger, bl.a. mange helt unikke værker, der ikke er blevet læst i årevis og tusindvis af bøger, der er udgået.

  Læs mere

 • Zeitgeist 2004

  22/12/04

  På grundlag af milliarder af søgninger udført af Google-brugere fra hele verden kan Zeitgeist for 2004 tilbyde et helt enestående indblik i årets vigtigste begivenheder og tendenser. Her er de ti mest populære forespørgsler:

  1. britney spears
  2. paris hilton
  3. christina aguilera
  4. pamela anderson
  5. chat
  6. games
  7. carmen electra
  8. orlando bloom
  9. harry potter
  10. mp3
 • Google Video

  25/01/05

  Vi lancerer Google Video, der er et produkt, hvor du kan søge i et indeks med transskriptioner fra nogle af de nyeste tv-programmer. På nuværende tidspunkt er det udelukkende et betaprodukt på et tidligt stadie. Du kan kun få vist stillbilleder og tekstbidder fra programmer, der matcher dine søgeord, og du kan kun søge på programmer fra nogle få kanaler og ikke længere tilbage end december 2004. Men vi arbejder løbende på at forbedre Google Video, så som man siger i tv-branchen: Bliv her på kanalen.

  Læs mere

 • Billedsøgningsindeks

  07/02/05

  Dagen var en kæmpe milepæl, da Google Billedsøgning kunne annoncere, at vi var kommet op på 1,1 milliard indekserede billeder – og de var ikke alle sammen af katte.

  Læs mere

 • iGoogle

  19/05/05

  Google Labs offentliggør den personlige startside (nu kaldet iGoogle), hvor du kan forme nettet på den måde, du vil (mere eller mindre), ved at føje nyhedsoverskrifter, vejrudsigt og andre elementer til Google-startsiden. Med et enkelt museklik kan du skifte tilbage til det "klassiske" Google-udseende.

  Læs mere

 • Google Oversæt

  22/08/05

  Hvad sagde du? Google Oversæt får i 2005 en flot bedømmelse i den amerikanske regerings evaluering af maskinoversættelser – og som man kan se ud fra de senere datoer på denne tidslinje, er oversættelsesteamet kun lige gået i gang.

  Læs mere

 • Google Blogsøgning

  15/09/05

  Det her "blogging" er tydeligvis kommet for at blive – men hvordan finder man ud af, hvad bloggerne skriver om? Vi lancerer Google Blogsøgning, som leverer hurtige søgeresultater i Google, der kommer fra blogs på adskillige sprog, uanset om de er hostede eller skrevne. Du kan søge efter emne, webadresse eller søgeord, eller du kan afgrænse din søgning til bestemte blogs eller datointervaller.

  Læs mere

 • Zeitgeist 2005

  20/12/05

  Milliarder af Google-søgninger. Ét år. Zeitgeist koger året ned til et øjebliksbillede. Her er de ti mest populære søgninger:

  1. Myspace
  2. Ares
  3. Baidu
  4. wikipedia
  5. orkut
  6. iTunes
  7. Sky News
  8. World of Warcraft
  9. Green Day
  10. Leonardo da Vinci
 • Google Finans

  21/03/06

  Vi hjælper dig med at få mest muligt ud af dine penge ved at tilbyde dig hurtig og let adgang til erhvervs- og finansinformation om børsnoterede selskaber og private virksomheder samt investeringsforeninger. Google Finans omfatter interaktive diagrammer, søgning på virksomheder efter navn eller børssymbol, historier grupperet efter emne fra Google Nyheder, opdaterede blogindlæg fra Google Blogsøgning, relevante diskussionsgrupper og brugervenlige porteføljer, hvor du kan følge dine økonomiske oplysninger.

  Læs mere

 • Trends

  10/05/06

  Det handler om dig. Med Google Trends kan du måle, hvor interesseret resten af verden er i dine favoritemner. Angiv op til fem emner, og se, hvor ofte der er søgt på dem på Google i årenes løb. Google Trends viser også, hvor ofte dine emner er forekommet i historier fra Google Nyheder, og i hvilke geografiske områder der oftest søges på dem.

  Læs mere

 • Google tilpasset søgning

  23/10/06

  Er den bedre end Google? Hvorfor ikke? Med lanceringen af Google Tilpasset søgemaskine får bloggerne og websiteejerne mulighed for at oprette en søgemaskine, der er skræddersyet til deres egne og deres brugeres interesser.

  Læs mere

 • Patentsøgning

  14/12/06

  Med lanceringen af betaversionen af Google Patentsøgning kan du nu udforske historien bag hverdagsprodukter såsom klisterbånd og kontaktlinser eller læse om tusindvis af mindre kendte opfindelser, som du sikkert slet ikke anede eksisterede. Med Google Patent kan du finde hele teksten og alle billeder for mere end 7 millioner amerikanske patenter.

  Læs mere

 • Zeitgeist 2006

  28/12/06

  Hvad betød 2006? Zeitgeist kaster sig ud i at forsøge at besvare dette spørgsmål ved at undersøge dette års søgeforespørgsler på Google. Her er de mest populære søgninger i 2006:

  1. bebo
  2. myspace
  3. world cup
  4. metacafe
  5. radioblog
  6. wikipedia
  7. video
  8. rebelde
  9. mininova
  10. wiki
 • Universel søgning

  16/05/07

  Nu samlet i ét. Ved vores Searchology-arrangement offentliggør vi, at vi er endnu et skridt tættere på universel søgning, efter at vi har udviklet en måde til at søge på tværs af alle indholdskilder – nettet, billeder, nyheder, kort, lokalt, video, bøger – og kan levere resultater, der er rangordnet ud fra relevans.

  Læs mere

 • Zeitgeist 2007

  15/12/07

  Vi indfanger tidsånden i 2007 ud fra milliarder af indsamlede Google-søgeforespørgsler. Her er de ti hurtigst voksende forespørgsler i USA:

  1. iphone
  2. webkinz
  3. tmz
  4. transformers
  5. youtube
  6. club penguin
  7. myspace
  8. heroes
  9. facebook
  10. anna nicole smith
 • Google Oversæt

  15/05/08

  Google Oversæt åbner nu også op for øjeblikkelige onlineoversættelser til bulgarsk, kroatisk, tjekkisk, dansk, finsk, hindi, norsk, polsk, rumænsk og svensk, så der nu er i alt 23 understøttede sprog. Odlično!

  Læs mere

 • Doodle 4 Google 2008

  21/05/08

  Millioner af stemmer afgivet på nettet afgjorde, at sjetteklasseseleven Grace Moon fra Castro Valley i Californien havde indsendt det bedste bidrag til Doodle 4 Google-konkurrencen.

  Læs mere

 • Google Site Search

  03/06/08

  Lanceringen af Google Site Search giver websiteejerne mulighed for at aktivere Google-søgninger på deres egne websites.

  Læs mere

 • Knol

  23/07/08

  Vi lancerer Knol, der gør det meget lettere for vidende eksperter at skrive og dele oplysninger på nettet. Forfatterne kan opslå artikler om deres videnområde (også kaldet knols) om et emne og derefter dele deres viden med alle. Hver enkelt knol identificerer en forfatter eller en gruppe af forfattere, så læserne tydeligt kan se, hvem der har skrevet artiklen, samt deres kvalifikationer. Læserne kan også kommentere, bedømme eller anmelde en knol. Med den nye funktion kaldet "modereret samarbejde" kan læserne endda bidrage direkte til en knol. Forfatteren kan derefter beslutte, om forslagene skal godtages.

  Læs mere

 • Søgeindeks

  25/07/08

  Hvor stort er nettet egentlig? Vi offentliggør, at vores indekssystem til behandling af links viser, at Google nu tæller 1 trillion unikke webadresser, og at antallet af websider vokser med adskillige milliarder om dagen.

  Læs mere

 • Google Forslag

  25/08/08

  Vi lancerer Google Forslag, som hjælper med at formulere søgeforespørgsler og undgå stavefejl og tastefejl, hvilket sparer internetbrugerne for tusindvis af timers indtastning – et splitsekund ad gangen for hver søgeforespørgsel.

  Læs mere

 • Google Chrome-browser

  02/09/08

  Vi lancerer Google Chrome, der er en open-source webbrowser. Den er både hurtig og sikker og giver dig adgang til dine favorittjenester – Gmail, Google Maps og Google Dokumenter – lettere end nogensinde før. Google Chrome har også helt nye og enestående funktioner såsom et enkelt felt til webadresser og søgninger, en forenklet downloadadministrator og en grænseflade, der giver dig den optimale browsingoplevelse.

 • Googles 10-års fødselsdag

  02/09/08

  Tiden flyver – Googles 10 års fødselsdag.

 • Projekt 10^100

  24/09/08

  Som en del af fejringen af vores 10-års fødselsdag lancerer vi Projekt 10^100 (det betyder "ti opløftet i 100. potens"), der er en opfordring til at komme med ideer, som har det formål at hjælpe så mange mennesker som muligt, og er et program, der skal føre disse ideer ud i livet. Vi donerer 10 millioner USD til at få sat gang i disse projekter og opfordrer dig til at stemme på de ideer, du synes bedst om.

  Læs mere

 • Zeitgeist 2008

  10/12/08

  Vi offentliggør de mest almindeligt forekommende forespørgsler, der fanger tidsånden i 2008:

  1. obama
  2. facebook
  3. att
  4. iphone
  5. youtube
  6. fox news
  7. palin
  8. beijing 2008
  9. david cook
  10. surf the channel
 • Google Oversæt

  26/02/09

  Nu hvor tyrkisk, thai, ungarsk, estisk, albansk, maltesisk og galicisk er blevet tilføjet, kan vi stolt fortælle, at Google Oversæt nu kan foretage automatiske oversættelser mellem 41 sprog, der tilsammen dækker 98 % af de sprog, der læses af internetbrugerne.

  Læs mere

 • Google Profiler

  21/04/09

  Vi lancerer Google Profiler, som gør det muligt at få bedre kontrol over det, som andre finder, når de søger på dit navn. Profiler vises nederst på vores amerikanske søgesider, når folk søger efter et navn.

  Læs mere

 • Google Søgeindstillinger

  12/05/09

  Kan websøgningen blive bedre og mere personligt tilpasset? Altid. Det er grunden til, at vi lancerer Google-søgeindstillinger, der er et værktøjspanel til venstre for søgeresultaterne, som giver dig en mere avanceret kontrol over dine resultater.

  Læs mere

 • Doodle 4 Google 2009

  20/05/09

  Tusindvis af skolebørn har indsendt bidrag. Mere end 6 millioner har stemt på nettet. Det blev Christin Engelberth, en sjetteklasseselev fra San Antonio i Texas, der vandt Doodle For Google-konkurrencen i 2009.

  Læs mere

 • Google Oversæt

  31/08/09

  Hvad? Understøtter Google Oversæt ikke afrikaans, hviderussisk, islandsk, irsk, makedonsk, malaysisk, swahili, walisisk eller jiddisch? Jo, det gør det nu.

  Læs mere

 • Social søgning

  26/10/09

  Social søgning er et nyt eksperiment fra Google Labs, der supplerer dine Google-søgeresultater med relevant offentligt indhold fra dine venner og kontaktpersoner. Det er fremhævet i bunden af dine søgeresultater for at gøre det så let som muligt for dig.

  Læs mere

 • Google Betjeningspanel

  05/11/09

  Det nye Google Betjeningspanel giver gennemsigtighed og et større overblik over Google-relaterede data og oplysninger. Betjeningspanel opsummerer data for hvert enkelt produkt og giver dig direkte links, så du kan styre dine personlige oplysninger og indstillinger – samlet på ét praktisk og sikkert sted.

  Læs mere

 • Zeitgeist 2009

  01/12/09

  Hvad handlede 2009 om? Dette års Zeitgeist fanger tidsånden ved hjælp af milliarder af søgeforespørgsler i Google. Her er årets hurtigst voksende forespørgsler:

  1. twitter
  2. michael jackson
  3. facebook
  4. hulu
  5. hi5
  6. glee
  7. paranormal activity
  8. natasha richardson
  9. farrah fawcett
  10. lady gaga
 • Google Goggles

  07/12/09

  Vi lancerer Google Goggles, der er en ny visuel søgeapplikation til Android-telefoner, hvor du kan søge på nettet ved at tage et billede i stedet for at indtaste ord. Tag et billede af et vartegn, et skilt, et logo, et bogomslag eller et kunstværk for at få søgeresultater, der er relevante for billedet. Hvis du søger forretningsoplysninger, kan du bare pege din telefon mod en butik, så viser Google dig navnet på forretningen ved hjælp af telefonens GPS og kompas.

  Læs mere

 • Søgning i realtid

  07/12/09

  Vores nye funktion Google Realtid sørger for, at dine søgeresultater er konstant opdaterede med liveopdateringer fra folk på populære websites såsom Twitter, og det samme gælder nyhedsoverskrifter og blogindlæg, der er offentliggjort bare få sekunder inden din søgning.

  Læs mere

 • Sir Isaac Newtons fødselsdag

  04/01/10

  For at ære sir Isaac Newtons 368-års fødselsdag har vi lavet vores første interaktive doodle.

 • Kærlighed i Paris

  07/02/10

  Vi udgiver vores første Super Bowl-annonce. Den fortæller en kærlighedshistorie ved hjælp af søgeord. Dette er en af de mange videoer, der er lavet for at markere historierne bag søgninger.

 • Topeka

  01/04/10

  Den 1. april ændrede vi vores navn til Topeka – som en hyldest til Topeka i Kansas, der ændrede navn til Google for at opfordre os til at bringe vores eksperimentelle fibernetværk til deres by.

  Læs mere

 • Opdateret udseende til søgeresultater

  05/05/10

  Vi lancerer et nyt udseende på søgeresultatsiden med et nyt panel i venstre side, der fremhæver de mest relevante søgeværktøjer og justeringer af din forespørgsel. Du kan nu hurtigt hoppe mellem forskellige typer af resultater såsom Bøger, Billeder og Nyheder eller afgrænse resultaterne efter tid eller emne. Den nye funktion "Noget andet" nederst i panelet til venstre hjælper dig med at finde andre emner, der er relateret til din forespørgsel.

  Læs mere

 • PAC-MAN-doodle

  21/05/10

  For at fejre PAC-MANs 30-års fødselsdag udgiver vi vores første doodle, som man kan interagere med, med alle 256 niveauers ostespisning samt Fru PAC-MAN.

  Læs mere

 • Doodle 4 Google 2010

  26/05/10

  Efter at have modtaget bidrag fra mere end 33.000 elever og millioner af onlinestemmer kan vi nu afsløre, at tredjeklasseseleven Makenzie Melton fra El Dorado Springs i Missouri vinder 2010-udgaven af Doodle For Google-konkurrencen.

  Læs mere

 • Personliggør Google.com

  02/06/10

  Vi lancerer personliggørelse af startsiden for Google.com, så du nu kan tilpasse dit baggrundsbillede.

  Læs mere

 • Koffein

  08/06/10

  Vi lancerer Koffein, vores nyeste indekssystem, der giver 50 % nyere resultater til websøgninger end vores forrige indeks, og det er den største samling af webindhold, som vi nogensinde har tilbudt.

  Læs mere

 • Søgning i realtid

  26/08/10

  Google Realtid får en ny selvstændig startside og flere værktøjer til udforskning og afgrænsning af søgeresultater for realtidssøgninger.

  Læs mere

 • Buckminsterfulleren Doodle

  04/09/10

  Vores interaktive doodle fejrer 25-års jubilæum or buckminsterfulleren.

 • Partikel-doodle

  06/09/10

  Som forvarsel om lanceringen af Google Direkte offentliggør vi denne doodle, som er hurtig, sjov og interaktiv – akkurat ligesom vi mener, at søgninger skal være!

 • Google Direkte

  08/09/10

  Google Direkte er en ny og forbedret søgefunktion, der viser resultater straks, mens du indtaster. Nu behøver du ikke indtaste hele søgeordet eller trykke på "Søg" for at få vist resultaterne. Du kan bruge den foreslåede ordlyd som hjælp til at formulere bedre søgeord og tilpasse din søgning, mens du indtaster, indtil resultaterne matcher det, du søger.

  Læs mere

 • Gennemsigtighed

  20/09/10

  Vores interaktive rapport om gennemskuelighed giver dig mulighed for at se forespørgsler fra myndighederne, som vi har modtaget vedrørende brugere, samt anmodninger om at blokere for eller censurere indhold.

  Læs mere

 • John Lennon-doodle

  09/10/10

  Forestil dig dette: en animeret doodle, der fejrer John Lennons 70-års fødselsdag.

 • Tillykke med fødselsdagen!

  16/10/10

  John Lennon, Norman Rockwell, Isaac Newton og nu dig. Hvis du angiver din fødselsdato i din Google-profil, viser Googles startside en doodle kun for dig på din fødselsdag (husk at logge ind).

 • Stedsøgning

  27/10/10

  Vi lancerer Stedsøgning, der er en ny form for lokalsøgning, som samler oplysninger om steder fra hele verden. Når du søger efter oplysninger om et lokalområde, får du nu vist en liste over bestemte steder, der er markeret med røde nåle, så du let kan afgøre, hvor du vil hen. Stedsøgning giver også mere relevante links på en enkelt søgeresultatside samt links til andre sider med flere oplysninger, så du hurtigere kan finde det sted, du leder efter.

  Læs mere

 • Direkte visning

  09/11/10

  Vi lancerer Direkte visning, der er en visuel eksempelvisning af søgeresultater. Dette hjælper dig til hurtigt at vælge det rigtige søgeresultat, da der vises et øjebliksbillede af hver valgmulighed med markeret tekst, som fremhæver dit søgeord på siden. Hvis du klikker på forstørrelsesglasset ud for resultaterne, får du vist et øjebliksbillede af denne webside. Når du har aktiveret Direkte visning, kan du holde musen hen over et resultat for at få vist et andet øjebliksbillede.

  Læs mere

 • Liveresultater fra NBA

  03/12/10

  Vi skyder og scorer med NBA.com – du får resultater i realtid, stillinger, spilleplaner, links til liveopdateringer, optakt og opsummeringer – du får vist det hele i dine søgeresultater.

  Læs mere

 • Stedsøgning på mobilenheder

  03/12/10

  Stedsøgning fås nu på mobilenheder, så du kan søge efter [museer new york city] på din smartphone og få resultater på nettet for Metropolitan Museum of Art sammen med kommentarer og anmeldelser – alt sammen overskueligt organiseret.

  Læs mere

 • Chrome Webshop

  07/12/10

  Vi åbner Chrome Webshop, der er en markedsplads på nettet, hvor du kan finde tusindvis af apps, udvidelser og temaer til Google Chrome. Du kan snuse rundt eller direkte søge i forskellige kategorier og sider for de enkelte elementer samt læse og skrive anmeldelser og bedømmelser. Hvis du bruger flere forskellige computere, kan du synkronisere dine apps, udvidelser og temaer på dem alle med browsersynkronisering.

  Læs mere

 • Zeitgeist 2010

  09/12/10

  Vi fanger ånden i 2010 ved at samle milliarder af de søgeanmodninger, der er foretaget på Google. Se trends, begivenheder og en video, der opsummerer 2010. Her er de ti hurtigst voksende søgninger:

  1. chatroulette
  2. ipad
  3. justin bieber
  4. nicki minaj
  5. friv
  6. myxer
  7. katy perry
  8. twitter
  9. gamezer
  10. facebook
 • Google Direkte til mobilenheder

  10/12/10

  Vi lancerer en betaversion af Google Direkte til mobil på mere end 28 sprog og i 40 lande rundt om i verden for at tilbyde lynhurtige søgeresultater på nettet til alle.

  Læs mere

 • Opdatering af Social søgning

  17/02/11

  Vi præsenterer nu opdateringer af Social søgning: Når du logger ind på din Google-konto, kan du nu se resultater og delte links fra personer, du er tilknyttet på Twitter, Flickr, Blogger og andre offentlige websites – rundt omkring på søgeresultatsiden. Navne på og profilbilleder af de personer, der har delt eller offentliggjort disse oplysninger, vises under resultaterne.

  Læs mere

 • Opskriftsvisning

  24/02/11

  Vi lancerer Opskriftsvisning, så du kan skræddersy dine resultater til kun at vise opskrifter. Derefter kan du med tydeligt markerede bedømmelser, ingredienser og billeder vælge den rigtige. Du kan også søge efter bestemte opskrifter såsom [citrontærte], mere åbne emner såsom [jordbær] eller endda søge efter opskrifter til en bestemt helligdag eller begivenhed såsom [påske]. Gå til Opskriftsvisning ved at klikke på linket "Opskrifter" i panelet til venstre på søgeresultatsiden.

 • Forbedring af Google Profiler

  02/03/11

  Vi har givet Google Profiler et nyt look, som gør det lettere for dig at styre og forbedre din offentlige profil. På profiles.google.com kan du oprette en profil, der bedst muligt repræsenterer den måde, du gerne vil have, at resten af verden skal se dig på.

  Læs mere

 • Direkte visning på mobilenheder

  08/03/11

  Vi lancerer Direkte visning til mobilenheder. Ligesom i computerversionen af Direkte visninger kan du visuelt sammenligne søgeresultaterne ud fra snapshots af websider, hvilket gør det lettere at vælge det rigtige resultat hurtigt.

  Læs mere

 • +1 knap

  30/03/11

  Vi lancerer +1 knappen, som står for "det her er ret cool" eller "tjek lige det her". Klik på +1 knappen for at hjælpe venner, kontaktpersoner og alle andre på nettet med at finde alt det bedste ved Google-søgninger. +1 kan også hjælpe dig ved at vise dig de rigtige anbefalinger til emner, du er interesseret i, når du vil have dem – i dine søgeresultater.

 • Charlie Chaplin-doodle

  15/04/11

  I anledning af sir Charles Spencer Chaplins 122 års fødselsdag har vi lavet vores første live videodoodle nogensinde.

  Se den nu

 • Google Billeder med sortering

  09/05/11

  Vi har gjort det muligt at sortere efter emne i Google Billeder, så du nu ikke blot kan søge efter emner visuelt, men også finde præcis det billede, du leder efter, ved at klikke på Sorter efter emne i panelet til venstre for at sortere resultaterne med det samme.

  Læs mere

 • Les Pauls 96-års fødselsdag

  09/06/11

  Øv dig på guitar online med denne interaktive doodle.

 • Direkte sider

  14/06/11

  Vi lancerer Direkte sider, som er en ny funktion, der hjælper brugerne til at finde frem til de ønskede søgeresultater endnu hurtigere – nogle gange endda direkte. Funktionen Direkte sider aktiveres ved hjælp af en teknologi med forhåndsgengivelse, som vi indbygger i Chrome, og som bliver aktiveret automatisk ved websøgninger. Det sker i de tilfælde, hvor vi er meget sikre på, hvilket resultat der er det bedste til din søgning.

 • Stemmesøgning

  14/06/11

  Vi lancerer stemmesøgning for første gang på computere. I stedet for at taste kan du klikke på mikrofonikonet og indtale din søgning og på den måde finde det, som du leder efter. Uanset hvad du vil vide mere om – vejret, biograftider eller noget, som du ikke er sikker på, hvordan skal staves, som f.eks. opskrift på bolognese – så kan du finde det – hvis du kan sige det, kan du også søge efter det.

 • Søg med billeder

  14/06/11

  Vi lancerer nu muligheden for at søge med et billede. Du kan nu bruge både dine egne fotos og billeder fra nettet til at søge på Google. Når du søger med et billede, får du vist resultater, der viser, hvor dette billede og lignende billeder forekommer på nettet. Vi viser websider, der indeholder dette billede, eller finder det samme billede i forskellige størrelser eller opløsninger.

 • Flysøgning

  13/09/11

  Vi lancerer Flysøgning, der er et nyt værktøj til at udforske rejsemuligheder og planlægge dine rejser. Med Flysøgning kan du få vist en overskuelig liste med praktiske flyvninger. Er du ikke sikker på, hvor du ønsker at rejse hen? Flysøgning kan hjælpe dig med at udforske dine rejsemuligheder og destinationer. Vælg en afrejseby, så du kan surfe rundt på kortet for at finde billetmuligheder for forskellige destinationer. Flysøgning hjælper dig også med at se, på hvilke datoer du kan få billetter til lave priser.

  Læs mere

 • Relaterede personer og sider

  10/01/12

  Vi lancerer relaterede personer og sider i søgning, så du både kan finde mennesker og mærker, der er relateret til din søgning, og etablere kontakt ved at føje dem til dine cirkler.

 • Profiler i din søgning

  10/01/12

  Som en del af Din søgning plus din verden lancerer vi profiler i søgning, der er en funktion, som gør det muligt for dig at finde folk hurtigere ved at få vist deres Google-profil, samtidig med at du skriver deres navn i søgningen. Når du opretter din egen Google-profil og gør den synlig i søgning, giver du også Google mulighed for at fremhæve det mest relevante indhold om dig.

 • Personlige resultater

  10/01/12

  Vi lancerer personlige resultater som en del af Din søgning plus din verden. Med personlige resultater kan du få vist relevante tips og indlæg fra dine venner sammen med resultater fra nettet. Personlige resultater er markeret med et ikon, så du ved, at de kun er til dig. Da disse resultater er personlige og private, skal du være logget ind på Google for at kunne se dem.

 1. 1997
  • Google Søgning lancereres

   Google Søgning lancereres

 2. 1998
  • Første Doodle

   Første Doodle

 3. 2000
  • Sprog

   Sprog

  • Søgeindeks

   Søgeindeks

  • Sprog

   Sprog

  • Google Toolbar

   Google Toolbar

 4. 2001
  • Sprog

   Sprog

  • Google Billedsøgning

   Google Billedsøgning

  • Søgeindeks

   Søgeindeks

  • Zeitgeist 2001

   Zeitgeist 2001

 5. 2002
  • Google Nyheder

   Google Nyheder

  • Zeitgeist 2002

   Zeitgeist 2002

  • Froogle

   Froogle

 6. 2003
  • Zeitgeist 2003

   Zeitgeist 2003

 7. 2004
  • Søgeindeks

   Søgeindeks

  • Gmail

   Gmail

  • Sms-søgning på mobilenheder

   Sms-søgning på mobilenheder

  • Google Scholar

   Google Scholar

  • Google Desktop Search

   Google Desktop Search

  • Søgeindeks

   Søgeindeks

  • Google Bogsøgning

   Google Bogsøgning

  • Zeitgeist 2004

   Zeitgeist 2004

 8. 2005
  • Google Video

   Google Video

  • Billedsøgningsindeks

   Billedsøgningsindeks

  • iGoogle

   iGoogle

  • Google Oversæt

   Google Oversæt

  • Google Blogsøgning

   Google Blogsøgning

  • Zeitgeist 2005

   Zeitgeist 2005

 9. 2006
  • Google Finans

   Google Finans

  • Trends

   Trends

  • Google tilpasset søgning

   Google tilpasset søgning

  • Patentsøgning

   Patentsøgning

  • Zeitgeist 2006

   Zeitgeist 2006

 10. 2007
  • Universel søgning

   Universel søgning

  • Zeitgeist 2007

   Zeitgeist 2007

 11. 2008
  • Google Oversæt

   Google Oversæt

  • Doodle 4 Google 2008

   Doodle 4 Google 2008

  • Google Site Search

   Google Site Search

  • Knol

   Knol

  • Søgeindeks

   Søgeindeks

  • Google Forslag

   Google Forslag

  • Google Chrome-browser

   Google Chrome-browser

  • Googles 10-års fødselsdag

   Googles 10-års fødselsdag

  • Projekt 10^100

   Projekt 10^100

  • Zeitgeist 2008

   Zeitgeist 2008

 12. 2009
  • Google Oversæt

   Google Oversæt

  • Google Profiler

   Google Profiler

  • Google Søgeindstillinger

   Google Søgeindstillinger

  • Doodle 4 Google 2009

   Doodle 4 Google 2009

  • Google Oversæt

   Google Oversæt

  • Social søgning

   Social søgning

  • Google Betjeningspanel

   Google Betjeningspanel

  • Zeitgeist 2009

   Zeitgeist 2009

  • Google Goggles

   Google Goggles

  • Søgning i realtid

   Søgning i realtid

 13. 2010
  • Sir Isaac Newtons fødselsdag

   Sir Isaac Newtons fødselsdag

  • Kærlighed i Paris

   Kærlighed i Paris

  • Topeka

   Topeka

  • Opdateret udseende til søgeresultater

   Opdateret udseende til søgeresultater

  • PAC-MAN-doodle

   PAC-MAN-doodle

  • Doodle 4 Google 2010

   Doodle 4 Google 2010

  • Personliggør Google.com

   Personliggør Google.com

  • Koffein

   Koffein

  • Søgning i realtid

   Søgning i realtid

  • Buckminsterfulleren Doodle

   Buckminsterfulleren Doodle

  • Partikel-doodle

   Partikel-doodle

  • Google Direkte

   Google Direkte

  • Gennemsigtighed

   Gennemsigtighed

  • John Lennon-doodle

   John Lennon-doodle

  • Tillykke med fødselsdagen!

   Tillykke med fødselsdagen!

  • Stedsøgning

   Stedsøgning

  • Direkte visning

   Direkte visning

  • Liveresultater fra NBA

   Liveresultater fra NBA

  • Stedsøgning på mobilenheder

   Stedsøgning på mobilenheder

  • Chrome Webshop

   Chrome Webshop

  • Zeitgeist 2010

   Zeitgeist 2010

  • Google Direkte til mobilenheder

   Google Direkte til mobilenheder

 14. 2011
  • Opdatering af Social søgning

   Opdatering af Social søgning

  • Opskriftsvisning

   Opskriftsvisning

  • Forbedring af Google Profiler

   Forbedring af Google Profiler

  • Direkte visning på mobilenheder

   Direkte visning på mobilenheder

  • +1 knap

   +1 knap

  • Charlie Chaplin-doodle

   Charlie Chaplin-doodle

  • Google Billeder med sortering

   Google Billeder med sortering

  • Les Pauls 96-års fødselsdag

   Les Pauls 96-års fødselsdag

  • Direkte sider

   Direkte sider

  • Stemmesøgning

   Stemmesøgning

  • Søg med billeder

   Søg med billeder

  • Flysøgning

   Flysøgning

 15. 2012
  • Relaterede personer og sider

   Relaterede personer og sider

  • Profiler i din søgning

   Profiler i din søgning

  • Personlige resultater

   Personlige resultater