Google Toolbar

Hvorfor Google Toolbar?

Der er masser at se og lave online. Google Toolbar er udviklet til at hjælpe dig med hurtigt at finde det, du leder efter, og opdage nye ting undervejs.

 • Søg med Google hvor som helst

  Med Google Toolbar kan du søge på Google, uanset hvor du er på nettet. Begynd at skrive, og du vil se forslag til, hvad du leder efter.

 • Del på internet

  Google+ i Toolbar gør det lettere at dele interessante ting fra hele nettet og holde sig opdateret omkring, hvad ens venner laver.

 • Find ting hurtigere

  Google Toolbar gør det nemt for dig at finde præcis det, du leder efter, på enhver side. Du kan fremhæve søgeudtryk, finde bestemte ord og endda springe til relevante dele af siden ved hjælp af tre værktøjer, der er nemme at bruge.

 • Søg på hele nettet

  Sprog bør ikke være en barriere, når du udforsker nettet. Med Google Toolbar kan du besøge et websted, der er skrevet på et fremmedsprog, og Toolbar vil automatisk tilbyde at oversætte den for dig.

 • Gør din browser til din egen

  Vi har alle sammen websteder, vi er vilde med, og genveje, vi altid bruger. Google Toolbar giver dig nem adgang til disse med bogmærker, tilpassede knapper og en visning, der er udviklet til kun at indeholde de værktøjer, du rent faktisk bruger.

« Gå tilbage til downloadsiden.

Download Google Toolbar

Kræver Internet Explorer 6 eller nyere
Windows XP SP3/Vista/7 eller nyere