Nézze meg a legújabb keresési funkciókat, tippeket és trükköket

Itt találja a legújabb Google keresési funkciókat, tippeket és trükköket, amelyek segítségével Ön is a keresés mesterévé válhat. Ha szeretne mindent felfedezni, nézzen meg egy keresési történetet vagy tekintse meg néhány más, érdekes projektünket, amelyeken már dolgozunk a játszóterünkön.

Újdonságok

Ismerje meg, milyen újdonságokat kínálnak a Google Keresés legfrissebb funkciói.

Repülőjárat keresése

2012.03.14.

Fedezze fel a légi utazási lehetőségeket, és tervezze meg utazását mindössze néhány egérkattintással. A Repülőjárat keresése segítségével járatokat találhat az USA-ból számos nemzetközi célállomásra, és jegyeket is foglalhat rájuk.

További információ.

Kapcsolódó keresések előnézete

2012.02.23.

Találja meg a nagyszerű képet, amit keres, vagy fedezzen fel egy témát képeken keresztül a kapcsolódó keresési előnézetek segítségével. Ezeket a képkeresési találatok felett láthatja.

További információ.

Személyes keresési eredmények

2012.01.10.

Mindannyian ismerőseinkhez és bizalmasainkhoz fordulunk jó tanácsért. A személyre szabott találatokban releváns tippeket, fotókat és az ismerőseitől származó bejegyzéseket találhat a közvetlenül az internetről kapott találatok mellett.

További információ.

A Google keresés fejlődése

Ismerje meg, hogy milyen újításokat, funkciókat és mérföldköveket értünk el a keresés terén 1997 óta.

 • Elindult a Google Keresés

  1997.09.04.

  Larry és Sergey, a Stanford egyetem informatika karának végzős diákjai, akik az elmúlt év során együttműködtek egy BackRub nevű keresőmotor kialakításában, melyet a Stanford szerverein tároltak, elhatározták, hogy átnevezik a keresőmotort. Némi ötletelés után a Google mellett döntenek -- ezt a "googol" szó átalakításával nyerték, amely egy matematikai kifejezés arra a számra, amelyben az 1-et száz 0 követi.

 • Az első ünnepi embléma

  1998.08.30.

  Megszületett a kezdőlapi ünnepi embléma hagyománya, amikor Larry és Sergey beillesztette a legendás Burning Mant a Google emblémába, mielőtt elmentek a nevadai Burning Man fesztiválra.

 • Nyelvek

  2000.05.09.

  A világ információinak megszervezésére irányuló küldetésünk részeként elindítottuk a Google.com-ot 10 további nyelven: francia, német, olasz, svéd, finn, spanyol, portugál, holland, norvég és dán.

 • Keresési index

  2000.06.26.

  A Google új évezredet, évszázadot, évtizedet és az internetes keresés új korát vezette be a világ legnagyobb webes keresési indexévé válva.

 • Nyelvek

  2000.09.12.

  A Google elkezdte biztosítani a keresést kínai, japán és koreai nyelven is, így a támogatott nyelvek száma 15-re emelkedett. De klingon (még!) nincs.

 • Google Eszköztár

  2000.12.11.

  A Google Eszköztár nevű böngésző plug-in megjelenése lehetővé tette, hogy Google-kereséseket végezzen a kezdőlapunk felkeresése nélkül. Más szóval mostantól szerte az interneten használhatja a Google-t anélkül, hogy meglátogatná a Google.com-ot, amihez elég egyszerűen letöltenie a Google Eszköztárat, és beépítenie azt böngészőjébe.

 • Nyelvek

  2001.03.27.

  Mivel nem voltunk megelégedve azzal, hogy a Google felületét a világszerte beszélt megszámlálhatatlanul sok nyelv közül egyszerre csak egy nyelvre fordítsuk le, létrehoztunk egy fordítási konzolt, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felgyorsítsák a folyamatot. Mostantól bármelyik Google-felhasználó jelentkezhet önként egy vagy több oldal bármelyik nyelvre való lefordítására a több mint 100 különböző nyelv közül. Az önkéntesek máris lefordították a Google-t katalán, afrikaans, orosz és cseh nyelvre, és hetente érkeznek újabb nyelvű változatok. Jelenleg a Google.com 26 nyelven érhető el.

 • Google Képkereső

  2001.07.28.

  Ha egy kép többet mond ezer szónál, akkor mi a helyzet egymillió képpel? Vagyis pontosabban 250 millió képpel? Elindult a Google Képkereső (Béta verzió), amely a legátfogóbb módszer képek keresésére az interneten. És ez is olyan könnyen használható, mint a Google más internetes keresőszolgáltatásai.

 • Keresési index

  2001.12.11.

  A Google webindexe 3 milliárd internetes dokumentumra nőtt, ami akkor nagyon soknak tűnt.

 • Zeitgeist 2001

  2001.12.14.

  Több milliárd Google-keresés összesítésével megragadjuk 2001 szellemét. A napi több mint 150 millió lekérdezés összegyűjtésével bemutatjuk a 10 legnépszerűbb lekérdezést:

  1. nostradamus
  2. cnn
  3. World Trade Center
  4. harry potter
  5. anthrax
  6. windows xp
  7. osama bin laden
  8. audiogalaxy
  9. taliban
  10. loft story
 • Google Hírek

  2002.09.23.

  Extra! Extra! Elindult a Google Hírek, amely világszerte körülbelül 4000 hírforrásból válogatva biztosít vezető híreket. A hírek automatikusan kategóriákba vannak rendezve, a témákat pedig napközben is frissítjük, így látogatásai során könnyedén követheti, ahogyan a hírek kibontakoznak.

 • Zeitgeist 2002

  2002.12.09.

  Az év végi Zeitgeist révén megragadjuk 2002 szellemét, egyedülálló perspektívát nyújtva az év legfontosabb eseményeiről és a legmenőbb trendekről a világ Google-felhasználóinak elmúlt évi több mint 55 milliárd végrehajtott keresése alapján. Az év 10 leggyakoribb lekérdezése:

  1. spiderman
  2. shakira
  3. winter olympics
  4. world cup
  5. avril lavigne
  6. star wars
  7. eminem
  8. american idol
  9. morrowind
  10. warcraft 3
 • Froogle

  2002.12.12.

  Elindítottuk a Froogle-t (jelenleg Google Product Search), egy termékkereső szolgáltatást, amely a Google objektív, pártatlan eredményekkel kapcsolatos hozzáállását az online vásárlás világába is bevezeti. A Froogle releváns webhelyek milliói között keres, hogy segítsen a felhasználóknak gyorsan megtalálni, amire vágynak, és hogy rámutasson azokra a webhelyekre, melyek pontosan azt a terméket kínálják, amit a felhasználó keres. Korán eldöntöttük, hogy a Google soha nem fogja értékesíteni keresési eredményeit, így a felhasználók mindig tudni fogják, hogy az eredmények relevánsak, nem pedig fizetett hirdetések.

 • Zeitgeist 2003

  2003.12.31.

  Az elmúlt évi több mint 55 milliárd végrehajtott keresés után kiadjuk a 2003. év végi Zeitgeistet, amely egyedülálló perspektívát kínál az idei főbb eseményekről és a legmenőbb trendekről. Az év tíz legnépszerűbb keresése:

  1. britney spears
  2. harry potter
  3. matrix
  4. shakira
  5. david beckham
  6. 50 cent
  7. iraq
  8. lord of the rings
  9. kobe bryant
  10. tour de france
 • Keresési index

  2004.02.17.

  Keresési indexünk új mérföldkőhöz ért: 6 milliárd elem, köztük 4,28 milliárd weblap és 880 millió kép.

 • Gmail

  2004.04.01.

  A Gmail előnézeti verzióját teszteltük, ami egy ingyenes, keresésalapú internetes levelezési szolgáltatás akár 8 milliárd bitnyi információhoz elegendő tárhellyel, amely 500 000 oldalnyi e-mailnek felel meg. Felhasználónként. Az inspiráció a Gmail megalkotásához egy Google-felhasználótól származik, aki a létező e-mail szolgáltatások rossz minőségére panaszkodott.

  További információ

 • SMS keresés mobilon

  2004.10.07.

  OMG! Elindult a Google SMS (rövid szöveges üzenetszolgáltatás), amely praktikus módot biztosít arra, hogy megkaphassa egy közeli étterem adatait, megtudja egy szó definícióját, kikeresse egy termék árát vagy megkeressen egy irányítószámot. A Google SMS-t akár a borravaló kiszámítására is felhasználhatja. Ha telefonja képes szöveges üzeneteket küldeni, elküldheti lekérdezését az öt számjegyű, egyesült államokbeli rövid hívószámra: 46645 (amely a legtöbb telefonon a GOOGL szó betűinek felel meg). Lekérdezésének találatait szöveges üzenetekként küldjük vissza, nem linkek formájában.

  További információ

 • Google Tudós

  2004.10.08.

  A Google Tudós Béta verziója lehetővé teszi a tudósok számára a szakirodalomban, például lektorált tanulmányokban, értekezésekben, könyvekben, előnyomatokban, kivonatokban és műszaki beszámolókban történő keresést -- ingyen. A Google-nál sokat profitáltunk a tudományos kutatásból. Ez az egyik módja annak, hogy viszonozzuk ezt a kutatói közösségnek. Reméljük, a Google Tudós mindannyiunknak segít az óriások vállára állni.

  További információ

 • Google Desktop Search

  2004.10.14.

  A Google Desktop Search elhozza a Google keresési technológiát az utolsó adatfrontra: az Ön saját, zsúfolt merevlemezére. Ennek a kis (700 kb-os) alkalmazásnak az a célja, hogy segítsen megtalálni különféle fájlokat a merevlemezen, többek között Office-fájlokat, e-maileket, AIM-csevegéseket, PDF-eket, valamint zenéket, képeket, videókat és egyebeket.

  További információ

 • Keresési index

  2004.11.10.

  Bejelentettük, hogy weboldalindexünk elérte a 8 milliárdos méretet. Akkoriban ez nagyon soknak tűnt.

  További információ

 • Google Könyvkereső

  2004.12.14.

  Megőrizzük a világ könyveit az utókor számára a Google Print Programnak köszönhetően (amelyet azóta átneveztünk Google Könyvkeresőre). Ma bejelentettünk egy digitális szkennelési társulást a Harvard, a Stanford, a Michigani Egyetem és az Oxford könyvtárával, valamint a New Yorki Közkönyvtárral. Célunk az, hogy az új generációk könnyebben felfedezhessék a könyvek világát. Könyvtárakkal és kiadókkal együttműködve könyvek millióihoz szereztünk hozzáférést, beleértve sok egyedi kötetet, amelyet évek óta nem olvasott senki, valamint már nem nyomtatott könyvek ezreit.

  További információ

 • Zeitgeist 2004

  2004.12.22.

  A világ Google-felhasználóinak több milliárdnyi keresése alapján a 2004. év végi Zeitgeist egyedülálló perspektívát nyújt az év fő eseményeiről és trendjeiről. Az év tíz legnépszerűbb keresése:

  1. britney spears
  2. paris hilton
  3. christina aguilera
  4. pamela anderson
  5. chat
  6. games
  7. carmen electra
  8. orlando bloom
  9. harry potter
  10. mp3
 • Google Videók

  2005.01.25.

  Útjára bocsátottuk a Google Videókat, egy olyan terméket, amely a közelmúlt tévéadásainak átirataiban való keresést teszi lehetővé. Jelenleg még csak egy korai stádiumú bétaverziós termék: csak állóképeket és szöveges kivonatokat láthat a keresési kifejezéseinek megfelelő műsorokból, és csak néhány csatorna műsorai között kereshet 2004 decemberéig visszamenőleg. Ám az elkövetkezendő hónapokban folyamatosan fejleszteni fogjuk a Google Videókat, szóval -- ahogy a tévés világban mondani szokták -- maradjanak velünk.

  További információ

 • Képkeresési index

  2005.02.07.

  Hatalmas mérföldkő, hogy a Google Képek bejelentése szerint ma elértük az 1,1 milliárd indexelt képet, és nem mind macskákat ábrázol.

  További információ

 • iGoogle

  2005.05.19.

  A Google Labs megjelentette személyre szabott kezdőoldalunkat (melyet most iGoogle-nak hívunk), ami lehetővé teszi, hogy Ön (többé-kevésbé) kedve szerint formálja az internetet azáltal, hogy hírek címeit, időjárás-jelentést és egyéb funkciókat ad hozzá a Google kezdőlaphoz. Egy egérkattintással visszatérhet a "klasszikus" Google megjelenésre.

  További információ

 • Google Fordító

  2005.08.22.

  Tessék? A Google Fordító jól teljesített az Egyesült Államok kormányának 2005-ös gépi fordítási felmérésén -- és ahogy arról az ebben az idővonalban szereplő későbbi dátumok is tanúskodni fognak, a fordítási csoport még csak most lendült bele.

  További információ

 • Google Blogkereső

  2005.09.15.

  Ez a blogosdi tényleg kezd elterjedni, de hogyan találhatja meg, hogy miről írnak a bloggerek? Bemutatjuk a Google Blogkeresőt, amely Google-sebességgel biztosít keresési eredményeket blogokról számos nyelven attól függetlenül, hogy hol tárolják vagy írják őket. Kereshet téma, URL vagy kulcsszavak szerint, illetve korlátozhatja a keresést adott blogokra vagy dátumtartományokra.

  További információ

 • Zeitgeist 2005

  2005.12.20.

  Több milliárd Google-keresés. Egy év. A Zeitgeist az előbbit az utóbbi pillanatképévé alakítja. Az év tíz legnépszerűbb keresése:

  1. Myspace
  2. Ares
  3. Baidu
  4. wikipedia
  5. orkut
  6. iTunes
  7. Sky News
  8. World of Warcraft
  9. Green Day
  10. Leonardo da Vinci
 • Google Finance

  2006.03.21.

  Segítünk vagyona kiaknázásában, gyors és könnyű hozzáférést biztosítva nyilvános és magáncégek, valamint befektetési alapok üzleti és pénzügyi információihoz. A Google Finance a következőket tartalmazza: interaktív diagramok; cégkeresés név vagy részvénykód alapján; téma szerint csoportosított hírek a Google Hírekről; friss blogbejegyzések a Google Blogkeresőről; a témáról szóló vitacsoportok; valamint egyszerűen használható portfóliók a pénzügyi adatok követésére.

  További információ

 • Google Trends

  2006.05.10.

  Minden Önről szól. A Google Trends segítségével felmérheti a világ érdeklődését az Ön kedvenc témái iránt. Adjon meg legfeljebb öt témát, és nézze meg, milyen gyakran kerestek rájuk a Google-on az idők folyamán. A Google Trends azt is megjeleníti, hogy a témák milyen gyakran jelentek meg a Google Hírek cikkeiben, és hogy mely földrajzi régiókban kerestek rájuk a leggyakrabban.

  További információ

 • Google Egyéni Kereső

  2006.10.23.

  Jobb, mint a Google? Miért ne? A Google Egyéni Keresőmotor elindulása lehetőséget biztosít bloggerek és webhelytulajdonosok számára, hogy saját és felhasználóik különleges igényeinek megfelelő keresőmotort hozzanak létre.

  További információ

 • Szabadalomkereső

  2006.12.14.

  A Google Szabadalomkereső Béta verziójával megismerheti a hétköznapi termékek, mint a ragasztószalag és kontaktlencse háttértörténetét, vagy tudomást szerezhet több ezer rejtélyes találmányról, amelyek létezéséről valószínűleg soha nem tudott. A Szabadalmak segítségével több mint 7 millió egyesült államokbeli szabadalom teljes szövegében és ábráiban kereshet.

  További információ

 • Zeitgeist 2006

  2006.12.28.

  Mit jelentett 2006? A Zeitgeist megpróbál választ adni erre a kérdésre az idei Google-keresések tanulmányozásával. 2006 legnépszerűbb keresései:

  1. bebo
  2. myspace
  3. world cup
  4. metacafe
  5. radioblog
  6. wikipedia
  7. video
  8. rebelde
  9. mininova
  10. wiki
 • Univerzális keresés

  2007.05.16.

  Minden egyszerre. A Searchology elnevezésű rendezvényünkön bejelentettük, hogy egy lépéssel közelebb kerültünk az univerzális kereséshez, miután létrehoztunk egy módszert az összes tartalomforrásban -- internetes tartalmak, képek, hírek, térképek, helyek, videók és könyvek -- történő keresésre, és az integrált találatokat a relevanciájuk sorrendjében jelenítjük meg.

  További információ

 • Zeitgeist 2007

  2007.12.15.

  Több milliárd Google-keresés összesítésével megragadjuk 2007 szellemét. A tíz leggyorsabban növekvő lekérdezés az USA-ban:

  1. iphone
  2. webkinz
  3. tmz
  4. transformers
  5. youtube
  6. club penguin
  7. myspace
  8. heroes
  9. facebook
  10. anna nicole smith
 • Google Fordító

  2008.05.15.

  A Google Fordító elhozza az azonnali online fordítás csodáját bolgár, horvát, cseh, dán, finn, hindi, norvég, lengyel, román és svéd, összesen 23 támogatott nyelven. Odlično!

  További információ

 • Doodle 4 Google 2008

  2008.05.21.

  Online szavazók milliói döntöttek úgy, hogy a 6. osztályos Grace Moon a kaliforniai Castro Valley-ből nyújtotta be a legjobb ünnepi emblémát az idei Doodle 4 Google versenyen.

  További információ

 • Google Site Search

  2008.06.03.

  Azzal, hogy elindítottuk a Google Site Search szolgáltatást, lehetővé tettük a webhelytulajdonosoknak, hogy oldalaikon Google-alapú kereséseket lehessen végezni.

  További információ

 • Knol

  2008.07.23.

  Egy Knol nevű új szolgáltatást indítottunk útjára, amely sokkal egyszerűbbé teszi a nagy tudású szakértők számára az interneten való írást és információmegosztást. A szerzők irányadó cikkeket ("knolokat") küldhetnek be egy témában, majd megoszthatják tudásukat mindenkivel. Minden knol azonosítja a szerzőt vagy a szerzők csoportját, így az olvasók egyértelműen láthatják, ki írta azt és mik a referenciái, illetve hozzászólhatnak, értékelhetik vagy véleményezhetik. Egy új funkció, az úgynevezett "moderált együttműködés" használatával az olvasók akár közvetlenül is hozzájárulhatnak a knolhoz. A szerző ezután eldöntheti, hogy figyelembe veszi-e a javaslatokat.

  További információ

 • Keresési index

  2008.07.25.

  Milyen nagy az internet? Bejelentettük, hogy a linkeket feldolgozó indexelőrendszerünk szerint a Google egybillió egyedi URL-t számolt meg, és az egyedi weboldalak száma naponta több milliárddal nő.

  További információ

 • Google Suggest

  2008.08.25.

  Elindítottuk a Google Suggestet, amely segít a keresési lekérdezések megformálásában, a helyesírási hibák és elgépelések számának csökkentésében, ezzel gépeléssel töltött órák ezreit takarítva meg az internethasználók számára -- javaslatonként egy-egy tizedmásodperccel.

  További információ

 • Google Chrome böngésző

  2008.09.02.

  Bemutattuk a Google Chrome-ot: egy új, nyílt forráskódú internetes böngészőt. Gyors és biztonságos, és minden eddiginél könnyebben használhatja vele kedvenc Google-szolgáltatásait: a Gmailt, a Google Térképet és a Google Dokumentumokat. A Google Chrome új, egyedi funkciókat is kínál, mint az internetes címekhez és keresésekhez használatos egyetlen mező, az egyszerűsített letöltéskezelő, illetve a legjobb böngészési élmény elérését segítő kezelőfelület.

 • A Google 10. születésnapja

  2008.09.02.

  Repül az idő -- a Google 10. születésnapja.

 • 10^100 projekt

  2008.09.24.

  10. születésnapunk megünneplésének részeként elindítottuk a 10^100 projektet (ami "tíz a századikon"), mely egy felhívás olyan ötletek kiagyalására, melyek a lehető legtöbb embernek segítenek, és egy program, mely segít ezen ötletek legjobbjait valóra váltani. 10 millió dollárt szánunk ezen projektek beindítására, és felkérjük Önt, hogy szavazzon az Önnek tetsző ötletekre.

  További információ

 • Zeitgeist 2008

  2008.12.10.

  Nyilvánosságra hozzuk a legfelkapottabb lekérdezéseket, amelyek megragadják 2008 szellemét:

  1. obama
  2. facebook
  3. att
  4. iphone
  5. youtube
  6. fox news
  7. palin
  8. beijing 2008
  9. david cook
  10. surf the channel
 • Google Fordító

  2009.02.26.

  A török, thai, magyar, észt, albán, máltai és galíciai nyelvek bevezetésével kijelenthetjük, hogy a Google Fordító immár 41 nyelven képes az automatikus fordításra, amelyek együttesen az internethasználók által olvasott nyelvek 98%-át lefedik.

  További információ

 • Google Profilok

  2009.04.21.

  Útjára bocsátottuk a Google-profilokat, így Ön pontosabban szabályozhatja, hogy mások mit találhatnak, ha Önre keresnek. A profilok az egyesült államokbeli keresőoldalak alján jelennek meg, ha a felhasználók név szerint keresnek rá valakire.

  További információ

 • Google Keresési beállítások

  2009.05.12.

  Lehet az internetes keresés jobb és személyre szabottabb? Mindig. Ezért vezettük be a Keresési beállításokat, egy a keresési találatoktól balra található eszköztárat, amely az eredmények kifinomultabb kezelését teszi lehetővé.

  További információ

 • Doodle 4 Google 2009

  2009.05.20.

  Több ezer iskolás küldte be nevezését. Több mint 6 millióan szavaztak online. Christin Engelberth, a texasi San Antonióban tanuló hatodik osztályos diák nyerte a 2009-es Doodle 4 Google versenyt.

  További információ

 • Google Fordító

  2009.08.31.

  Tessék? A Google Fordító nem támogatta az afrikánsz, fehérorosz, izlandi, ír, macedón, maláj, szuahéli, walesi és jiddis nyelveket? Most már igen.

  További információ

 • Közösségi Kereső

  2009/10/26.

  A Google Labs új kísérlete, a Közösségi Kereső releváns, nyilvános tartalmakkal gazdagítja az Ön Google keresési eredményeit barátaitól és ismerőseitől, praktikusan kiemelve őket a keresési találatok alatt.

  További információ

 • Google Irányítópult

  2009.11.05.

  Az új Google Irányítópult átláthatóságot biztosít, és a Google-hoz kapcsolódó adatai és információi jobb áttekintését teszi lehetővé. Az Irányítópult összefoglalja az Ön által használt egyes termékek adatait, valamint közvetlen linkeket biztosít, így egyetlen praktikus és biztonságos helyen kezelheti személyes adatait és beállításait.

  További információ

 • Zeitgeist 2009

  2009.12.01.

  Miről szólt 2009? Az idei Zeitgeist megragadja a több milliárd Google-keresés szellemét. Az év leggyorsabban növekvő lekérdezései:

  1. twitter
  2. michael jackson
  3. facebook
  4. hulu
  5. hi5
  6. glee
  7. paranormal activity
  8. natasha richardson
  9. farrah fawcett
  10. lady gaga
 • Google Goggles

  2009.12.07.

  Elindítottuk a Google Gogglest, egy új, vizuális keresőalkalmazást Android telefonokra, amellyel kép készítésével kereshet az interneten szavak beírása helyett. Készítsen fotót egy tájékozódási pontról, jelről, emblémáról, könyvborítóról vagy műalkotásról, hogy a képnek megfelelő találatokat kapjon. Üzleti információkért csak mutasson telefonjával egy boltra, és a Goggles megmutatja a vállalkozás nevét a telefon GPS-e és iránytűje segítségével.

  További információ

 • Valós idejű keresés

  2009.12.07.

  Új Valós idejű keresés funkciónk minden percben naprakészen tartja keresési eredményeit élő frissítésekkel olyan népszerű webhelyekről, mint a Twitter, valamint az Ön keresése előtt csak másodpercekkel megjelent hírek címeivel és blogbejegyzésekkel.

  További információ

 • Sir Isaac Newton születésnapja

  2010.01.04.

  Sir Isaac Newton 368. születésnapjának tiszteletére elkészítettük első interaktív ünnepi emblémánkat.

 • Parisian Love

  2010.02.07.

  Megjelentettük legelső Super Bowl reklámunkat, amely egy szerelem történetét meséli el keresőkifejezésekben. Ez az egyik azon számos videó közül, amelyek az emberiség keresés iránti olthatatlan vágyát ünneplik.

 • Topeka

  2010.04.01.

  Bolondok napja alkalmából Topekára változtattuk a nevünket, hogy tisztelegjünk a kansasi Topeka előtt, amely Google-ra változtatta a nevét azon kezdeményezés részeként, hogy bevezessük kísérleti optikai hálózatunkat a városban.

  További információ

 • Új külső a keresési találatoknak

  2010.05.05.

  Friss külsőt kölcsönöztünk keresési eredményeink oldalának egy új panel segítségével a bal oldalon, amely összegyűjti a legrelevánsabb keresőeszközöket és a lekérdezéssel kapcsolatos finomítási lehetőségeket. Mostantól gyorsan válthat a különböző keresések között, mint a Könyvek, Képek, Hírek, illetve leszűkítheti a keresést idő vagy téma szerint. Az új "Valami más" funkció a bal oldali panel alján abban segít, hogy megtaláljon más, a lekérdezéséhez kapcsolódó témákat.

  További információ

 • PAC-MAN ünnepi embléma

  2010.05.21.

  A PAC-MAN megjelenésének 30. születésnapja alkalmából bemutattuk első játszható ünnepi emblémánkat, amely tartalmazza az eredeti játék mind a 256 pontevő pályáját és Ms. PAC-MAN-t is. Olyannyira népszerűvé vált, hogy úgy döntöttünk, állandó helyet biztosítunk a számára.

  További információ

 • Doodle 4 Google 2010

  2010.05.26.

  A több mint 33 000 diák nevezése és a több millió online leadott szavazat után büszkén jelentjük be, hogy a Missouri államban lévő El Dorado Springsben tanuló harmadik osztályos Makenzie Melton nyerte a 2010-es Doodle For Google versenyt.

  További információ

 • A Google.com személyre szabása

  2010.06.02.

  Útjára bocsátottuk a Google.com kezdőlapjának személyre szabását, amellyel testre szabhatja háttérképét.

  További információ

 • Caffeine

  2010.06.08.

  Elindítottuk a Caffeine-t, új indexelőrendszerünket, mely 50 százalékkal frissebb keresési eredményeket nyújt legutóbbi indexünkhöz képest, és ez az eddigi legnagyobb általunk nyújtott internetes tartalomgyűjtemény.

  További információ

 • Valós idejű keresés

  2010.08.26.

  A Valós idejű keresésnek új, saját kezdőlapot, valamint egyéb eszközöket adtunk, hogy segítsenek a valós idejű találatok felfedezésében és finomításában.

  További információ

 • Buckyball ünnepi embléma

  2010.09.04.

  Interaktív ünnepi emblémánk a Buckyball 25. évfordulójáról emlékezik meg.

 • Részecske ünnepi embléma

  2010.09.06.

  A Google Instant indulásának előrevetítésére jelentettük meg ezt az ünnepi emblémát, mely gyors, mókás és interaktív, pont mint amilyennek szerintünk a keresésnek lennie kell!

 • Google Instant

  2010.09.08.

  Elindítottuk a Google Instantot, egy új keresésgyorsító funkciót, amely már gépelés közben megjeleníti a találatokat. Most már nem kell befejeznie a keresett kifejezés begépelését, vagy akár megnyomnia a "Keresés" gombot a találatok megjelenítéséhez. Visszajelzésként használhatja a javasolt szóhasználatot, amely segít Önnek jobb keresési kifejezéseket alkotni, és menet közben alkalmazkodik kereséséhez, míg keresése meg nem egyezik azzal, amit Ön szeretne.

  További információ

 • Átláthatósági jelentés

  2010.09.20.

  Interaktív átláthatósági jelentésünkkel láthatja a kormányzati kérvényeket, amelyeket a felhasználókkal kapcsolatban kaptunk csakúgy, mint a tartalmak levételével vagy cenzúrázásával kapcsolatos kéréseket.

  További információ

 • John Lennon ünnepi embléma

  2010.10.09.

  Képzelje el: egy animált ünnepi embléma John Lennon 70. születésnapja alkalmából.

 • Boldog születésnapot!

  2010.10.16.

  John Lennon, Norman Rockwell, Isaac Newton és most Ön. Ha feltünteti születésnapját a Google-profiljában, akkor ezen a különleges napon megjelenik egy ünnepi embléma a Google honlapján csak az Ön számára (csak ne felejtsen el bejelentkezni).

 • Helykeresés

  2010.10.27.

  Útjára indítottuk a Helykeresést, a helyi keresés egy új fajtáját, amely helyek köré csoportosítja a világ információit. Így ha helyi információkat keres, adott helyek listáját fogja látni piros jelekkel megjelölve, és egyszerűen eldöntheti, hová menjen. A Helykeresés ezenfelül relevánsabb linkeket kínál egyetlen eredményoldalon, és linkeket nyújt más oldalakhoz további információért -- így segítve, hogy gyorsabban megtalálja a keresett helyet.

  További információ

 • Instant előnézetek

  2010.11.09.

  Elindítottuk az Instant előnézeteket, a keresési eredmények vizuális előnézetét, amely segít gyorsan kiválasztani a megfelelőt az egyes lehetőségek pillanatképének megjelenítésével, ahol a találat előnézete kiemeli az Ön keresőkifejezését az oldalon. A találatoknál lévő nagyítóra egyet kattintva annak a weboldalnak az instant előnézetét láthatja. Az Instant Előnézetek aktiválása után bármely más eredmény fölött tartva az egérkurzort másik előnézetet láthat.

  További információ

 • Élő NBA eredmények

  2010.12.03.

  Mi is pontokat szerzünk az NBA.com-mal -- valós idejű eredményeket, menetrendet, tabellát, élő frissítésekre mutató linkeket, mérkőzés-előzeteseket és összefoglalókat biztosítunk a keresési találatok között.

  További információ

 • Helykeresés mobilon

  2010.12.03.

  A Helykeresés megérkezett mobilra, és lehetővé teszi, hogy megkeresse [new york city múzeumait] okostelefonján, és internetes találatokat kapjon a Metropolitan Művészeti Múzeumra (Metropolitan Museum of Art) vonatkozó hozzászólásokkal és véleményekkel -- mindezt szépen egy csoportba rendezve.

  További információ

 • Chrome Internetes áruház

  2010.12.07.

  Megnyitottuk a Chrome Internetes áruházat, egy online piacteret, ahol alkalmazások, bővítmények és témák ezreit fedezheti fel a Google Chrome-hoz. Különböző kategóriákban és az elemek oldalain is böngészhet és kereshet, valamint véleményeket és értékeléseket írhat és olvashat. Ha több számítógépet használ, mindegyiken szinkronizálhatja alkalmazásait, bővítményeit és témáit a böngésző szinkronizálása révén.

  További információ

 • Zeitgeist 2010

  2010.12.09.

  Több milliárd Google-keresés összesítésével megragadjuk 2010 szellemét. Fedezze fel a trendeket, eseményeket és nézze meg összefoglaló videónkat 2010-ről. Az első tíz legdinamikusabban növekvő keresés:

  1. chatroulette
  2. ipad
  3. justin bieber
  4. nicki minaj
  5. friv
  6. myxer
  7. katy perry
  8. twitter
  9. gamezer
  10. facebook
 • Google Instant mobilra

  2010.12.10.

  Szeretnénk villámgyors internetes keresési eredményeket nyújtani mindenki számára, ezért kiadtuk a Google Instant Béta verziójának mobil változatát több mint 28 nyelven, és világszerte 40 országban.

  További információ

 • Közösségi Kereső frissítése

  2011.02.17.

  Frissítéseket jelentettünk be a Közösségi Keresővel kapcsolatban: ha bejelentkezik Google Fiókjába, mostantól találatokat és megosztott linkeket láthat olyan személyektől, akikkel összeköttetésben áll a Twitteren, Flickren, Bloggeren vagy egyéb nyilvánosan hozzáférhető webhelyeken -- mindezt a keresési eredményoldalba építve. Az információkat megosztó vagy közzétevő személyek neve és profilfotója a találatok alatt jelenik meg.

  További információ

 • Receptnézet

  2011.02.24.

  Bevezettük a Receptnézetet, így beállíthatja a keresést úgy, hogy az csak recepteket jelenítsen meg, majd az egyértelműen megjelölt értékelések, összetevők és képek alapján kiválaszthatja a megfelelőt. Kereshet konkrét receptet, mint a [csokis muffin], általánosabb témákat, mint az [eper], de akár egy olyan ünnephez vagy más eseményhez illő recepteket is kereshet, mint a [karácsony]. A Receptnézet eléréséhez kattintson a "Receptek" linkre a keresési eredményoldal bal oldali panelén.

 • Bővített Google-profilok

  2011.03.02.

  Új külsőt és működést adtunk a Google-profiloknak, még egyszerűbbé téve nyilvános profiljának irányítását és gazdagítását. A profiles.google.com címre látogatva létrehozhat egy olyan profilt, amely a legjobban képviseli azt, ahogy Ön a világ előtt meg szeretne jelenni.

  További információ

 • Instant előnézetek mobilon

  2011.03.08.

  Bevezettük az Instant előnézeteket mobilra. Az Instant Előnézetek asztali verziójához hasonlóan lehetővé teszi, hogy vizuálisan összehasonlítsa a keresési eredményeket a weboldalak pillanatképei alapján, így megkönnyítve a megfelelő találat gyorsabb kiválasztását.

  További információ

 • +1 gomb

  2011.03.30.

  Bemutattuk a +1 gombot, ami nem más, mint az "ez tök jó" vagy az "ezt nézd meg" rövidítése. Kattintson a +1 gombra, hogy segítsen barátainak, ismerőseinek és a többi internetezőnek megtalálni a legjobb dolgokat a Google Keresésben. A +1-ek további segítséget is jelenthetnek azáltal, hogy megfelelő ajánlásokat mutatnak Önnek az Önt érdeklő témákban akkor, amikor Önnek szüksége van rájuk -- a keresési találatok között.

 • Charlie Chaplin ünnepi embléma

  2011.04.15.

  Sir Charles Spencer Chaplin 122. születésnapjának tiszteletére megalkottuk első videós ünnepi emblémánkat.

  Nézze meg most

 • Google Képek rendszerezve

  2011.05.09.

  Lehetővé tettük a felhasználók számára, hogy téma szerint rendezzék a Google Képeket, így Ön nem csak böngészhet a témák között, hanem pontosan a keresett képet találhatja meg a Téma szerinti rendezés lehetőségre kattintva a bal oldali panelben a találatok azonnali rendezéséhez.

  További információ

 • Les Paul 96. születésnapja

  2011.06.09.

  Fejlessze gitártudását online ezzel az interaktív ünnepi emblémával.

 • Instant oldalak

  2011.06.14.

  Bemutattuk az Instant oldalakat: egy új funkciót, amelynek révén a felhasználók még gyorsabban eljutnak a kívánt találatig -- egyes esetekben tényleg azonnal! Az Instant oldalak funkciót egy előmegjelenítési technológia teszi lehetővé, amelyet a Google Chrome-ba építettünk be, és amelyet az intelligens internetes keresés aktivál, ha igazán biztosak vagyunk benne, hogy melyik találat a legjobb válasz az Ön keresésére.

 • Hangalapú keresés

  2011.06.14.

  A számítógépek történetében először vezettük be a hangalapú keresést. Elég, ha gépelés helyett rákattint a mikrofon ikonra, majd kimondja a keresőszót, hogy megtalálja, amit keres. Bármire is gondol, legyen szó akár az időjárásról, mozifilmek kezdési időpontjairól vagy bármi másról, amiről tudja, hogyan kell kiejteni, de nem tudja, hogyan kell leírni (mint például a bolognai mozzarellarecept) -- ha ki tudja mondani, rá is tud keresni.

 • Képalapú keresés

  2011.06.14.

  Bemutattuk a képalapú keresés lehetőségét. Mind a saját fotóival, mind az interneten fellelhető képekkel elkezdheti a keresést a Google-on. Képalapú keresés esetén a találatok megmutatják, hogy ez a kép és a hasonló képek hol találhatók meg az interneten. Azon weblapokhoz irányítjuk Önt, amelyek tartalmazzák az adott képet, vagy megkeressük ugyanazt a képet más méretben vagy felbontásban.

 • Repülőjárat keresése

  2011.09.13.

  Elindítottuk a Repülőjárat keresését, egy új eszközt az utazási lehetőségek felderítéséhez és az utazás megtervezéséhez. A Repülőjárat keresésének használatával könnyen átlátható listát tekinthet meg a repülőgépjáratokról. Nem tudja, hova szeretne utazni? A Repülőjárat keresésének segítségével felfedezheti a lehetőségeket és az utazási célpontokat. Válassza ki a kiindulási várost, és máris körülnézhet a térképen, hogy megtalálja a jegyvásárlási lehetőségeket a különböző helyekre. A Repülőjárat keresése azt is segít megállapítani, hogy mely dátumok esetében alacsonyak a jegyárak.

  További információ

 • Kapcsolódó személyek és oldalak

  2012.01.10.

  Bevezettük a kapcsolódó személyeket és oldalakat a keresésben, amely lehetővé teszi, hogy a kereséséhez kapcsolódó személyeket és márkákat ismerjen meg, és hogy a köreihez hozzáadva őket kapcsolódhasson hozzájuk.

 • Profilok

  2012.01.10.

  A Személyre szabott keresés részeként bevezettük a profilkeresést. Ez a funkció lehetővé teszi a személyek gyorsabb keresését, mivel Google-profiljuk azonnal megjelenik, amint beírja a nevüket a keresésbe. Ha pedig létrehoz egy Google-profilt és láthatóvá teszi azt a keresésben, a Google felkutathatja az Önről szóló legrelevánsabb tartalmakat.

 • Személyes keresési eredmények

  2012.01.10.

  A Személyre szabott keresés részeként elindítottuk a Személyes keresési eredmények szolgáltatást. A személyre szabott találatokban releváns tippeket, fotókat és az ismerőseitől származó bejegyzéseket találhat közvetlenül az internetről kapott találatok mellett. A személyes keresési eredményeket egy ikon jelzi, ebből tudhatja, hogy ezek csak Önnek szólnak. Mivel ezek a találatok személyesek és privátak, csak akkor láthatja őket, ha bejelentkezik a Google+ szolgáltatásba.

 1. 1997
  • Elindult a Google Keresés

   Elindult a Google Keresés

 2. 1998
  • Az első ünnepi embléma

   Az első ünnepi embléma

 3. 2000
  • Nyelvek

   Nyelvek

  • Keresési index

   Keresési index

  • Nyelvek

   Nyelvek

  • Google Eszköztár

   Google Eszköztár

 4. 2001
  • Nyelvek

   Nyelvek

  • Google Képkereső

   Google Képkereső

  • Keresési index

   Keresési index

  • Zeitgeist 2001

   Zeitgeist 2001

 5. 2002
  • Google Hírek

   Google Hírek

  • Zeitgeist 2002

   Zeitgeist 2002

  • Froogle

   Froogle

 6. 2003
  • Zeitgeist 2003

   Zeitgeist 2003

 7. 2004
  • Keresési index

   Keresési index

  • Gmail

   Gmail

  • SMS keresés mobilon

   SMS keresés mobilon

  • Google Tudós

   Google Tudós

  • Google Desktop Search

   Google Desktop Search

  • Keresési index

   Keresési index

  • Google Könyvkereső

   Google Könyvkereső

  • Zeitgeist 2004

   Zeitgeist 2004

 8. 2005
  • Google Videók

   Google Videók

  • Képkeresési index

   Képkeresési index

  • iGoogle

   iGoogle

  • Google Fordító

   Google Fordító

  • Google Blogkereső

   Google Blogkereső

  • Zeitgeist 2005

   Zeitgeist 2005

 9. 2006
  • Google Finance

   Google Finance

  • Google Trends

   Google Trends

  • Google Egyéni Kereső

   Google Egyéni Kereső

  • Szabadalomkereső

   Szabadalomkereső

  • Zeitgeist 2006

   Zeitgeist 2006

 10. 2007
  • Univerzális keresés

   Univerzális keresés

  • Zeitgeist 2007

   Zeitgeist 2007

 11. 2008
  • Google Fordító

   Google Fordító

  • Doodle 4 Google 2008

   Doodle 4 Google 2008

  • Google Site Search

   Google Site Search

  • Knol

   Knol

  • Keresési index

   Keresési index

  • Google Suggest

   Google Suggest

  • Google Chrome böngésző

   Google Chrome böngésző

  • A Google 10. születésnapja

   A Google 10. születésnapja

  • 10^100 projekt

   10^100 projekt

  • Zeitgeist 2008

   Zeitgeist 2008

 12. 2009
  • Google Fordító

   Google Fordító

  • Google Profilok

   Google Profilok

  • Google Keresési beállítások

   Google Keresési beállítások

  • Doodle 4 Google 2009

   Doodle 4 Google 2009

  • Google Fordító

   Google Fordító

  • Közösségi Kereső

   Közösségi Kereső

  • Google Irányítópult

   Google Irányítópult

  • Zeitgeist 2009

   Zeitgeist 2009

  • Google Goggles

   Google Goggles

  • Valós idejű keresés

   Valós idejű keresés

 13. 2010
  • Sir Isaac Newton születésnapja

   Sir Isaac Newton születésnapja

  • Parisian Love

   Parisian Love

  • Topeka

   Topeka

  • Új külső a keresési találatoknak

   Új külső a keresési találatoknak

  • PAC-MAN ünnepi embléma

   PAC-MAN ünnepi embléma

  • Doodle 4 Google 2010

   Doodle 4 Google 2010

  • A Google.com személyre szabása

   A Google.com személyre szabása

  • Caffeine

   Caffeine

  • Valós idejű keresés

   Valós idejű keresés

  • Buckyball ünnepi embléma

   Buckyball ünnepi embléma

  • Részecske ünnepi embléma

   Részecske ünnepi embléma

  • Google Instant

   Google Instant

  • Átláthatósági jelentés

   Átláthatósági jelentés

  • John Lennon ünnepi embléma

   John Lennon ünnepi embléma

  • Boldog születésnapot!

   Boldog születésnapot!

  • Helykeresés

   Helykeresés

  • Instant előnézetek

   Instant előnézetek

  • Élő NBA eredmények

   Élő NBA eredmények

  • Helykeresés mobilon

   Helykeresés mobilon

  • Chrome Internetes áruház

   Chrome Internetes áruház

  • Zeitgeist 2010

   Zeitgeist 2010

  • Google Instant mobilra

   Google Instant mobilra

 14. 2011
  • Közösségi Kereső frissítése

   Közösségi Kereső frissítése

  • Receptnézet

   Receptnézet

  • Bővített Google-profilok

   Bővített Google-profilok

  • Instant előnézetek mobilon

   Instant előnézetek mobilon

  • +1 gomb

   +1 gomb

  • Charlie Chaplin ünnepi embléma

   Charlie Chaplin ünnepi embléma

  • Google Képek rendszerezve

   Google Képek rendszerezve

  • Les Paul 96. születésnapja

   Les Paul 96. születésnapja

  • Instant oldalak

   Instant oldalak

  • Hangalapú keresés

   Hangalapú keresés

  • Képalapú keresés

   Képalapú keresés

  • Repülőjárat keresése

   Repülőjárat keresése

 15. 2012
  • Kapcsolódó személyek és oldalak

   Kapcsolódó személyek és oldalak

  • Profilok

   Profilok

  • Személyes keresési eredmények

   Személyes keresési eredmények