Együttműködés az internetes biztonság megőrzéséért

Közös felelősségünk az internet biztonságosságának megőrzése mindenki számára. Ismerje meg, mit tehet saját maga és családja internetes védelme érdekében.

Mindenkinek

Ismerje meg a Google biztonsági eszközeit, melyek segítségével kezelheti személyes adatainak biztonságát és adatvédelmét.

További információ

Családoknak

Segítse családját a helyes internetes biztonsági szokások megtanulásában a Google eszközeivel és családbiztonsági partnereink tanácsaival.

További információ

Biztonsági eszközök

Állítson be egyszerű biztonsági eszközöket, és szerezzen további információkat arról, hogyan maradhat biztonságban a Gmail, Chrome, YouTube és egyéb Google-termékek használata során.

Google Chrome

Privát böngészés az interneten

Ha privát módon szeretne böngészni az interneten, használja az inkognitómódot a Chrome böngészőben számítógépén, táblagépén vagy telefonján. Az inkognitómódban felkeresett oldalakat és letöltött fájlokat a Chrome nem rögzíti a böngészési és letöltési előzmények között.

További információ

Kattintson a Chrome-menü → Új inkognitóablak lehetőségre a böngésző eszköztárán.

Egy új ablak nyílik meg, melynek sarkában az inkognitómód ikonja látható. A kilépéshez egyszerűen zárja be az ablakot.

Android

Korlátozza a hozzáférést csak a jóváhagyott alkalmazásokra és játékokra

Szeretné megosztani táblagépét dolgainak megosztása nélkül? A 4.3 és újabb verziót futtató Android táblagépeken korlátozott profilokat hozhat létre, amelyek leszűkítik más felhasználók hozzáférését a táblagépén szereplő funkciókhoz és tartalmakhoz.

További információ

Ha Ön a táblagép tulajdonosa, érintse meg a Beállítások → Felhasználók → Felhasználó vagy profil hozzáadása lehetőséget.

Érintse meg a Korlátozott profil → Új profil lehetőséget, majd nevezze el a profilt.

A funkciókhoz, beállításokhoz és alkalmazásokhoz való hozzáférés kezeléséhez használja a BE/KI kapcsolókat és a beállításokat.

Ha vissza kíván térni a lezárási képernyőre, nyomja meg a bekapcsológombot, majd érintse meg az új profilikont.

Ha elkészült a beállítás, a kezdőképernyő üres. Az új profil beállításához érintse meg a Minden alkalmazás ikont.

További biztonsági eszközök megtekintése