Bendradarbiavimas siekiant užtikrinti saugumą prisijungus

Visi bendrai privalome stengtis užtikrinti visų naudotojų saugumą žiniatinklyje. Sužinokite, ką galite padaryti, kad apsaugotumėte save ir šeimos narius internete.

Visiems

Sužinokite apie „Google“ saugos įrankius, skirtus padėti jums tvarkyti asmeninių duomenų saugumą ir privatumą.

Sužinokite daugiau

Šeimoms

Padėkite šeimos nariams ugdyti tinkamus saugumo prisijungus įpročius naudodami „Google“ teikiamus įrankius ir pasinaudoję šeimos saugumu besirūpinančių partnerių patarimais.

Sužinokite daugiau

Saugos įrankiai

Nustatykite paprastus saugos įrankius ir gaukite daugiau informacijos apie saugumo užtikrinimą „Gmail“, „Chrome“, „YouTube“ ir kituose „Google“ produktuose.

Chrome

Naršykite žiniatinklį privačiai

Jei norite privačiai naršyti žiniatinklį, galite naudoti inkognito režimą „Chrome“ naršyklėje staliniame, planšetiniame kompiuteryje ar telefone. Puslapiai, kuriuose lankotės, ir failai, kuriuos atsisiunčiate inkognito režimu, neįrašomi „Chrome“ naršymo ar atsisiuntimo istorijoje.

Sužinokite daugiau

Spustelėkite „Chrome“ meniu naršyklės įrankių juostoje → spustelėkite „Naujas inkognito langas“.

Bus atidarytas naujas langas su inkognito piktograma kampe. Kad išeitumėte, tiesiog uždarykite langą.

Android

Leidimas pasiekti tik patvirtintas programas ir žaidimus

Norite bendrinti planšetinį kompiuterį nebendrindami visos savo informacijos? „Android“ planšetiniuose kompiuteriuose, kuriuose veikia 4.3 ar naujesnė versija, galite kurti apribotus profilius, ribojančius kitiems naudotojams suteikiamą prieigą prie jūsų funkcijų ir turinio planšetiniame kompiuteryje.

Sužinokite daugiau

Jei esate planšetinio kompiuterio savininkas (-ė), palieskite „Nustatymai“ → „Naudotojai“ → „Pridėti naudotoją ar profilį“.

Palieskite „Ribojamas profilis“ → „Naujas profilis“, tada jį pavadinkite.

Prieigai prie funkcijų, nustatymų ir programų tvarkyti naudokite jungiklius „Įjungti / išjungti“ ir nustatymus.

Paspauskite maitinimo mygtuką, kad grįžtumėte į užrakinimo ekraną, tada palieskite naujo profilio piktogramą.

Kai viską nustatysite, pagrindinis ekranas bus tuščias. Palieskite „Visų programų“ piktogramą, kad pradėtumėte naudoti naują profilį.

Žr. daugiau saugos įrankių