Groepsgesprekken zijn beter dan ooit

Deel foto's en emoticons voor levendigere gesprekken

Of je nu met die ene speciale persoon praat of plannen bespreekt voor vrijdagavond met een groep vrienden, Hangouts zijn net als persoonlijke gesprekken. Je kunt foto's laten zien en je gevoelens delen met emoticons.

Voer boeiendere gesprekken

Zie wanneer je vrienden je berichten hebben gelezen en een antwoord typen. Als vrienden niet beschikbaar zijn wanneer je ze probeert te bereiken, krijgen ze een waarschuwing zodra ze weer online komen. Zo blijft het gesprek op gang. Als je 'Sms voor Hangouts' gebruikt, ontvang je berichten zelfs als je geen verbinding hebt met internet. Berichten worden bezorgd als sms'jes en je kunt via een sms'je reageren om zo het gesprek voort te zetten. 'Sms voor Hangouts' inschakelen

Zie wanneer je vrienden je berichten hebben gelezen en een antwoord typen. Als vrienden niet beschikbaar zijn wanneer je ze probeert te bereiken, krijgen ze een waarschuwing zodra ze weer online komen. Zo blijft het gesprek op gang.

Je kunt eenvoudig weer teruggaan naar je Hangouts

Het is heel makkelijk je actieve gesprekken terug te vinden op verschillende apparaten en weer verder te praten. Je kunt ook eerdere Hangouts doorzoeken om gesprekken opnieuw te beleven: van die ongelofelijke reisfoto's tot dat opbeurende berichtje van een vriend toen je ziek thuis zat.

Terug naar boven

Hangouts wordt leuker met videogesprekken

Voer videogesprekken om live te praten

Maak van persoonlijke of groepsgesprekken leuke live videogesprekken met tot wel tien mensen tegelijk. Zelfs onderweg kun je bijkletsen met vrienden en familie, en dat helemaal gratis.

Je kunt ook openbare Hangouts On Air bekijken over uiteenlopende onderwerpen. Bekijk het schema

Bel je vrienden op hun telefoon

Vrienden ontvangen je uitnodigingen voor videogesprekken, ongeacht het apparaat dat ze op dat moment gebruiken. Als ze niet achter hun computer zitten, worden ze gebeld op hun telefoon zodat ze makkelijk kunnen meedoen. Je kunt zelfs meer mensen toevoegen aan actieve videogesprekken, rechtstreeks vanaf een mobiel apparaat.

Voeg apps en effecten toe om een glimlach op je gezicht te toveren.

Maak videogesprekken op je computer interessanter en leuker door grappige visuele effecten en geluidseffecten toe te voegen. En met apps voor videogesprekken kun je samen YouTube-video's bekijken, een speciaal familiemoment vastleggen op een foto, op afstand samenwerken via Google Drive en nog veel meer.

Terug naar boven

Al je vrienden kunnen Hangouts gebruiken

Iedereen is uitgenodigd

Je hoeft je niet druk te maken over welke computers en telefoons je vrienden gebruiken. Hangouts werkt op computers en op Android-telefoons en -tablets, iPhone, iPad en iPod Touch. Je kunt dus met iedereen in contact blijven en niemand wordt buitengesloten.Upgrade Gmail Chat naar de nieuwe Hangouts-ervaring

Hangouts werkt gewoon in Gmail, waar Chat dat eerder deed. Je kunt Chat upgraden naar Hangouts door op je fotopictogram te klikken in de chatlijst van Gmail.

Voor het eerst Hangouts op Apple-apparaten

Jij en je vrienden kunnen elkaar nu berichten sturen met Google op jullie Apple-apparaten. Hangouts werkt uitstekend op iPhone, iPad en iPod touch. Download de app