Welkom bij Gmail

Gebruik Gmail op elk apparaat

Het beste van Gmail is altijd beschikbaar op elk apparaat, op elk moment en op elke locatie. Meer informatie over Gmail voor mobiel

Communiceren op meerdere apparaten

Hangouts brengt gesprekken tot leven met foto's, emoji's en zelfs videogesprekken voor groepen (en het is nog gratis ook). Leg contact met vrienden via je pc, Android- of Apple-apparaat. Meer informatie over Hangouts

De nieuwe inbox

Met de nieuwe aanpasbare tabbladen houd je zelf de controle over je e-mailweergave. Je ziet in één oogopslag welke nieuwe berichten je meteen moet lezen en welke wel even kunnen wachten. Meer informatie over de nieuwe inbox

15 GB

Veel gratis opslagruimte

Met 15 GB gratis opslagruimte voor Gmail, Google Drive en Google Foto's hoef je nooit meer e-mails te verwijderen om ruimte te besparen. Meer informatie over opslagruimte

Gmail voor bedrijven

Gmail zoals je het kent, maar met een aangepast e-mailadres voor je bedrijf: '@jebedrijf.nl'. Inclusief agenda's, documenten, videovergaderingen en meer, met toegang vanaf je telefoon of tablet. Meer informatie over Gmail voor bedrijven

Hulp nodig?

Heb je een vraag over Gmail? Ga naar het Helpcentrum voor veelgestelde vragen en suggesties.