Google Toolbar

Waarom zou u Google Toolbar gebruiken?

Er is online veel te doen en te bekijken. Google Toolbar is ontwikkeld om u snel te helpen vinden wat u zoekt en u onderweg nieuwe dingen te laten ontdekken.

 • Overal zoeken met Google

  Met Google Toolbar kunt u overal op internet van Google-zoekopdrachten profiteren. Begin met typen en bekijk suggesties voor uw mogelijke zoekopdracht.

 • Uw internet delen

  Google+ op de Toolbar maakt het gemakkelijk om interessante dingen op internet te delen en in contact te blijven met de mensen die belangrijk voor u zijn.

 • Dingen sneller vinden

  Met Google Toolbar kunt u eenvoudig op elke pagina precies vinden wat u zoekt. Markeer zoektermen, vind specifieke zoekwoorden en spring naar relevante gedeelten van de pagina met drie eenvoudige hulpprogramma's.

 • Alles op internet ontdekken

  Taal zou geen barrière moeten zijn bij het ontdekken van internet. Als u met Google Toolbar een pagina bezoekt die in een vreemde taal is geschreven, biedt Google Toolbar automatisch aan deze te vertalen.

 • Personaliseer uw browser

  We hebben allemaal onze eigen favoriete sites en snelkoppelingen. Met Google Toolbar heeft u eenvoudig toegang tot uw favoriete sites en snelkoppelingen met bladwijzers, aangepaste knoppen en een weergave die is ontwikkeld om alleen de hulpprogramma's te bevatten die u echt gebruikt.

« Ga terug naar de downloadpagina.

Google Toolbar downloaden

Internet Explorer 6 of hoger vereist
Windows XP SP3/Vista/7 of hoger