Obțineți coduri prin mesaj text

Google vă poate trimite coduri de verificare pe telefonul mobil printr-un mesaj text. Este posibil să se aplice tarifele standard pentru mesagerie text practicate de operatorul dvs.

Numere de telefon de rezervă

Adăugați numere de telefon de rezervă. Astfel, Google va avea o metodă alternativă de a vă trimite coduri de verificare, în cazul în care numărul principal de telefon nu este disponibil.

Preferați un apel telefonic?

Google vă poate trimite codul de verificare printr-un apel pe mobil sau pe telefonul fix.

Coduri de rezervă

Puteți descărca sau printa codurile de rezervă cu utilizare unică pentru a le avea la îndemână atunci când telefoanele dvs. nu sunt disponibile, de exemplu, atunci când călătoriți.

Nu aveți conexiune? Nicio problemă.

Aplicația Google Authenticator pentru Android, iPhone sau BlackBerry poate genera coduri de verificare. Această aplicație funcționează chiar și atunci când gadgetul nu are conexiune telefonică sau de date.

Înregistrați-vă computerele

În timpul conectării, puteți alege să nu mai utilizați verificarea în doi pași pe computerul dvs. Pe alte computere vom cere în continuare coduri sau chei de securitate.

Sporiți siguranța contului dvs.

În loc să folosiți coduri de verificare, puteți introduce o Cheie de securitate în portul USB al computerului pentru și mai multă protecție împotriva phishingului.