Păstrarea siguranței online prin colaborare

Responsabilitatea de a păstra internetul sigur pentru toată lumea ne aparține tuturor. Aflați ce puteți face pentru ca toată familia să fie protejată online.

Pentru toată lumea

Aflați despre instrumentele de securitate create de Google pentru a vă ajuta să gestionați securitatea și confidențialitatea datelor personale.

Aflați mai multe

Pentru familii

Ajutați-vă familia să dezvolte obiceiuri sigure în mediul online folosind instrumentele de la Google și urmând sfaturile partenerilor noștri pentru siguranța familiei.

Aflați mai multe

Instrumente de siguranță

Configurați instrumente de siguranță simple și obțineți mai multe informații despre siguranța permanentă pe Gmail, Chrome, YouTube și în cadrul altor produse Google.

Chrome

Navigați pe web privat

Puteți să folosiți Modul incognito din browserul Chrome de pe computer, tabletă sau telefon pentru a naviga pe web privat. În modul incognito, paginile pe care le accesați și fișierele pe care le descărcați nu sunt înregistrate în istoricul navigării, nici în istoricul descărcărilor din Chrome.

Aflați mai multe

Dați clic pe meniul Chrome în bara de instrumente a browserului → dați clic pe Fereastră incognito nouă.

Se va deschide o fereastră nouă, cu pictograma incognito în colț. Pentru a ieși, doar închideți fereastra.

Android

Limitați accesul numai la aplicații și jocuri aprobate

Doriți ca alte persoane să vă folosească tableta, dar nu și datele? Pe tabletele care rulează versiunea Android 4.3 sau o versiune ulterioară puteți să creați profiluri restricționate, care limitează accesul altor utilizatori la funcțiile și conținutul de pe tabletă.

Aflați mai multe

Dacă sunteți proprietarul tabletei, atingeți Setări → Utilizatori → Adăugați un utilizator sau un profil.

Atingeți Profil restricționat → Profil nou, apoi specificați numele profilului.

Folosiți comutatoarele ACTIVAT/DEZACTIVAT și setările pentru a gestiona accesul la funcții, setări și aplicații.

Apăsați pe butonul de pornire pentru a reveni la ecranul de blocare, apoi atingeți pictograma noului profil.

După ce ați configurat tot, ecranul de pornire este gol. Atingeți pictograma Toate aplicațiile pentru a începe să folosiți noul profil.

Vedeți mai multe instrumente de siguranță