Spolupráca na zaistenie bezpečnosti online

Zaistenie bezpečnosti na webe pre všetkých používateľov je zodpovednosť, ktorú zdieľame všetci. Získajte viac informácií o tom, aké opatrenia môžete podniknúť, aby ste ochránili seba a svoju rodinu na internete.

Pre všetkých

Prečítajte si viac informácií o bezpečnostných nástrojoch Google určených na spravovanie zabezpečenia a ochrany osobných údajov.

Viac informácií

Pre rodiny

Pomôžte svojej rodine, aby si pomocou nástrojov od spoločnosti Google a rád od našich partnerov spolupracujúcich na bezpečnosti vytvorila dobré návyky pri používaní internetu.

Viac informácií

Bezpečnostné nástroje

Nastavte si jednoduché bezpečnostné nástroje a získajte viac informácií o zaistení bezpečnosti v prehliadači Chrome a službách Gmail, YouTube a ďalších službách Google.

Chrome

Prehliadanie webu v súkromí

Ak chcete prehliadať web v súkromí, môžete v prehliadači Chrome na svojom počítači, tablete alebo telefóne použiť režim inkognito. V režime inkognito sa otvorené stránky či stiahnuté súbory nezaznamenávajú do histórie prehliadania ani histórie sťahovania v prehliadači Chrome.

Viac informácií

Kliknite na paneli s nástrojmi prehliadača na Ponuku Chrome → kliknite na možnosť Nové okno inkognito.

Otvorí sa nové okno s ikonou inkognito v rohu. Ukončíte ho tak, že okno jednoducho zavriete.

Android

Obmedzenie prístupu iba k overeným aplikáciám a hrám

Chcete zdieľať svoj tablet, ale nie všetky informácie v ňom? Na tabletoch s Androidom verzie 4.3 alebo vyššej môžete vytvoriť obmedzené profily, ktoré obmedzujú prístup ostatných používateľov k funkciám a obsahu v tablete.

Viac informácií

Ak ste vlastníkom tabletu, dotknite sa položky Nastavenia → Používatelia → Pridať používateľa alebo profil.

Klepnite na možnosť Obmedzený profil → Nový profil a zadajte názov profilu.

Pomocou prepínačov vypínania alebo zapínania a nastavení môžete spravovať prístup k funkciám, nastaveniam a aplikáciám.

Stlačte tlačidlo napájania a vráťte sa tak na uzamknutú obrazovku. Potom sa dotknite ikony nového profilu.

Keď je všetko nastavené, plocha je prázdna. Dotknite sa ikony Všetky aplikácie a začnite používať nový profil.

Zobraziť ďalšie bezpečnostné nástroje