Google Verktygsfält

Varför ska jag välja Google Verktygsfält?

Det finns massor att se och göra på webben. Med Google Verktygsfält hittar du snabbt det du letar efter och du upptäcker nya saker på vägen.

 • Sök med Google överallt

  Med Google Verktygsfält söker du på Google var du än är på webben. När du börjar skriva in en sökfråga visas förslag på vad du letar efter.

 • Dela på webben

  Med Google+ i Verktygsfält blir det enklare att dela intressanta saker som du hittar på webben. Det blir även lättare att hålla kontakten med personer du gillar.

 • Hitta saker snabbare

  Med Google Verktygsfält blir det enklare att hitta exakt det du letar efter på en sida. Markera söktermer, hitta specifika ord och hoppa till relevanta delar av sidan med tre enkla verktyg.

 • Sök överallt på webben

  Språket ska inte hindra dig från att utforska webben. Med Google Verktygsfält besöker du en sida på ett främmande språk och låter Verktygsfält översätta den automatiskt åt dig.

 • Anpassa webbläsaren

  Vi har alla webbplatser som vi älskar och genvägar vi inte kan vara utan. Med Google Verktygsfält får du åtkomst till dina bokmärken, anpassade knappar och en skärm som endast visar de verktyg du verkligen använder.

« Tillbaka till hämtningssidan.

Hämta Google Verktygsfält

Kräver Internet Explorer 6 eller senare versioner
Windows XP SP3/Vista/7 eller senare versioner