Eszközök, amelyekre alkalmazottainak szükségük van

Gmail

Gmail

Több, mint e-mail

A Gmail csoportosítja az üzenetekre adott válaszokat, így egyszerűbb követni a beszélgetést.

Szöveges, hang- vagy videocsevegést indíthat a postafiókjából.

Út közben is naprakész maradhat a mobiltelefonján vagy táblagépén keresztül.

E-mailezhet, bárhol is dolgozik

A Gmail bármilyen számítógépen vagy mobileszközön működik, amely internetkapcsolattal rendelkezik, de offline módban is működik, így internetkapcsolat hiányában is dolgozhat. Legyen a munkaasztalánál, egy tárgyaláson vagy egy repülőgépen, az e-mailjait mindig használhatja.

Dolgozzon gyorsan és takarítson meg időt

A Gmail kialakításakor a termelékenységet tartottuk legfontosabbnak. A Google Apps szolgáltatásban elérhető 30 GB-os tárhely, és annak tetszés szerinti bővítésével sosem kell semmit sem törölnie. A hatékony keresőmotorral pedig mindent megtalál, a címkékkel és szűrőkkel pedig rendszerezheti a munkáját.

Kapcsolódás másokkal

A postaláda nem csak a levelekről szól, hanem az emberekről is. A szöveges, hang- és videocsevegésekkel látja, hogy kik vannak online, és azonnal kapcsolódhatnak hozzájuk. Megnézheti a profilfotókat, a legutóbbi frissítéseket és az e-mailek megosztott dokumentumait.

További információ

ön@vállalata.com

Olyan e-mail címet válasszon, amely egyezik a vállalat nevével vagy internetcímével: ön@vállalata.com.

E-mail a mobilján

A Gmail natív módon működik a népszerű telefonkészülékeken, például az Androidokon, iPhone-okon, Blackberry-ken és a Windows Phone-okon, és megnézhet és küldhet e-mailt bármilyen, böngészővel rendelkező eszközről. További információ.

Offline támogatás

A Google Mail app for Chrome offline változatával internetkapcsolat nélkül olvashat el és írhat e-maileket. A piszkozatok a beérkezett levelek közé kerülnek, amelyeket a rendszer szinkronizál, mikor legközelebb az internetre kapcsolódik.

A beérkezett levelek közt minden elérfér

A Google Apps cégeknek csomaghoz 30 GB-os e-mail tárhely jár minden felhasználónak, és bármikor vásárolhat további tárhelyet. Ez azt jelenti, hogy elmentheti a legfontosabb leveleit, és nem kell bajlódnia a levelek törlésével.

Hatékony keresés

A Google keresőmotorjával gyorsan kereshet a leveleiben, címkéiben, és dokumentumaiban közvetlenül a postaládájában, hogy pontosan megtalálja, amit keres.

Címkék és szűrők

A levelek kategorizálásához, szervezéséhez és böngészéséhez hozzon létre címkéket. Hozzon létre hatékony szűrőket az új üzenetek címkézéséhez és tárolásához a létrehozott szabályok alapján.

Működik a Google Naptár szolgáltatással

Amikor olyan e-mailt kap, amiről úgy tűnik, hogy egy eseményről szól, akkor egyetlen kattintással hozzáadhatja a naptárhoz. A dátumot, időpontot, résztvevőket és leírást a szolgáltatás automatikusan hozzáadja.

Felhatalmazás e-mailek kezelésére

Ha valaki segít a postafiókjának kezelésében, akkor fel is hatalmazhatja azt a személyt erre a feladatra. Ezáltal a felhasználó az Ön nevében olvashatja, küldheti és törölheti az üzeneteit.

Asztali levelezőprogramok

Ha asztali levelezőprogramot használ, például a Microsoft Outlook®, az Apple Mail vagy a Mozilla Thunderbird alkalmazásokat, akkor is használhatja tovább a Gmailt. A Gmail támogatja a POP és az IMAP protokollokat és a Google Apps Sync for Microsoft Outlook alkalmazást is.

Saját, személyes fordítója

A nemzetközi munkatársak, partnerek vagy szállítók Ön által ismeretlen nyelven írnak? A Gmail észleli, hogy mely leveleket nem az anyanyelvén írtak, amelyeket egyetlen kattintással lefordíthat.

A biztonság és a megbízhatóság eszköze

A Gmail tervezésekor a biztonságot és megbízhatóságot tartottuk szem előtt, amiket olyan funkciókkal értünk el, mint a kétlépcsős azonosítás, a mellékletek megtekinthetősége a böngészőben, a titkosított kapcsolódás a Google szervereire, az e-mailek másolatának egyidejű tárolása, a beépített vész-helyreállítás, a spamszűrés és a feladó azonosítása. További információ.

Google Naptár

Google Naptár

Legyen összhangban csapatával

A megosztott naptárakkal könnyedén láthatja, hogy a munkatársai mikor rendelkeznek szabad kapacitással.

Esemény létrehozása olyan egyszerű, mintha egy mondatot írna.

A Google Naptár olyan időpontot javasol, amely mindenkinek megfelel.

Végezze szervezetten és időben a munkáját

Szervezze meg a napját a Google Naptárral, és kérjen eseményemlékeztetőket a telefonjára vagy a postafiókjába. Csatoljon fájlokat vagy dokumentumokat az eseményeihez, így már kéznél lesznek a szükséges anyagok a tárgyalás kezdésekor.

Időpontkeresés csapatával

A naptár megosztásával könnyedén megtalálja azokat az időpontokat, amikor együtt dolgozhat a munkatársaival, és az intelligens időbeosztás funkcióval olyan időpontjavaslatokat kaphat, amelyek mindenkinek megfelelnek.

Naptárak közzététele az interneten

Hozzon létre egy eseménynaptárt, és ágyazza be webhelyébe, vagy adjon meg találkozói időszakokat, hogy az ügyfelek dönthessék el, mely időpontok a legjobban számukra.

További információ

Egyszerű eseményütemezés

A Google Naptárral könnyedén ütemezhet eseményeket, amelyek meghívóit a szolgáltatás automatikusan elküldi, a válaszokat pedig nyomon követi az e-mailjén keresztül.

Naptár a mobilján

Szinkronizálja a beépített naptárat népszerű mobiltelefonokon, például Androidokon és iPhone-okon a Google Naptárral, vagy bármelyik eszközről érje el a naptárat egy böngészőn keresztül. További információ.

Offline támogatás

A Chrome böngészőben működő Google Naptár alkalmazással megtekintheti az időbeosztását, válaszolhat meghívásokra még akkor is, ha nem rendelkezik internetkapcsolattal. A naptárat és a válaszokat a szolgáltatás szinkronizálja, mikor legközelebb csatlakozik az internetre.

Naptárfelhatalmazás

Ha valaki segít a naptárának kezelésében, akkor fel is hatalmazhatja azt a személyt erre a feladatra. Ezáltal a felhasználó létrehozhat eseményeket, válaszolhat meghívásokra és kezelheti az időbeosztását.

Munkavégzés időzónákon keresztül

A Google Naptárral könnyen dolgozhat más időzónában lévő személyekkel. Az időzóna-átváltóhoz hasonló funkciókkal biztos lehet abban, hogy a naptár időzónája Önhöz igazodik utazáskor, és a személyre szabható munkaidő emlékezteti a munkatársait arra, hogy ne az éjszaka közepére ütemezzenek egy találkozót.

Asztali naptárprogramok

Ha asztali naptáralkalmazást, például Microsoft Outlook®, Apple iCal vagy Mozilla Sunbird alkalmazást használ, automatikusan szinkronizálhatja azokat a Google Naptárral.

Szabad vagy elfoglalt

Hozzáadhat a naptár széléhez egy modult, amely megjeleníti munkatársai aktuális elérhetőségét. Így mindig tudja, hogy kit lehet azonnal hívni, és ki tárgyal éppen.

A biztonság és a megbízhatóság eszköze

A Google Naptár kialakításakor a biztonságot és megbízhatóságot tartottuk szem előtt. Ezt olyan funkciókkal értük el, mint a titkosított kapcsolódás a Google szervereire, a találkozók egyidejű tárolása, a beépített vészhelyreállás és a kifinomult megosztás, amellyel bárkivel megoszthatja a naptárat. További információ.

Eseményemlékeztetők

Egyéni emlékeztetőket kap a postafiókjába vagy a mobiltelefonjára a megbeszélés vagy az esemény minden részletével.

Google Drive

Hatékonyabb együttműködés

Minden fájlját elérheti a böngészőből.

Hozzon létre formázott dokumentumokat, amelyeken egyszerre többen dolgozhatnak.

Osszon meg listákat, kövessen nyomon projekteket és elemezzen adatokat a hatékony táblázatokkal.

Bárhonnan elérheti a fájlokat

A Google Drive-on keresztül bárhonnan hozzáférhet munkájához, használjon bár Mac gépet, PC-t, mobileszközt vagy közvetlenül az internetet. Egyszerűen töltse le a Drive alkalmazást a Mac gépére vagy a PC-jére, és szinkronizálja a fájljait a számítógép és a felhő között. Ha frissít egy fájlt az eszközön, a rendszer a változásokat automatikusan menti a Google Drive-tárhelyére és más eszközeire, így mindig a legfrissebb változattal dolgozhat, amikor csak szüksége van rá. További információ

Keltse életre a fájljait

Osszon meg egyetlen fájlt vagy teljes mappákat több személlyel, az egész csapatával vagy akár ügyfelekkel, szállítókkal vagy partnerekkel. Adjon hozzá megjegyzéseket a fájlokhoz, vagy válaszoljon rájuk, így visszajelzést vagy további ötleteket kaphat.

Akkora a tárterület, amekkora kell

Minden fiók 30 GB tárterületet kap a Gmailben és a Drive-on. Ha ez nem lenne elegendő, korlátlan tárterületet vásárolhat felhasználónként havi 8 EUR-ért. A kevesebb, mint 5 felhasználóval rendelkező vállalkozások 1 TB tárterületet kapnak felhasználónként. További információ a Google Drive munkahelyi verziójáról.

Google Dokumentumok

Hozzon létre részletes dokumentumokat képekkel, táblázatokkal, rajzokkal, linkekkel és még sok mással. A közösségi megjegyzésekkel pedig véleményeket gyűjthet és kezelheti a visszajelzéseket.

Google Táblázatok

Őrizzen meg és osszon meg listákat, elemezzen adatokat és kövessen nyomon eredményeket a hatékony táblázatszerkesztővel. Új szemszögből nézheti meg az adatait olyan eszközökkel, mint a speciális képletek, szűrők és kimutatások.

Prezentációk

Gyönyörű diákat hozhat létre prezentációszerkesztőnkkel, amelyek támogatják a beágyazott videókat, animációkat és dinamikus diaáttűnéseket. Tegye közzé a prezentációit az interneten, így azokat bárki megtekintheti, de megoszthatja őket privát módon is.

További tárhelyek ára

Tárhely Havi díj
20 GB 3 €
50 GB 6 €
200 GB 13,50 €
400 GB 26,50 €
1 TB 67 €
2 TB 134 €
4 TB 268 €
8 TB 535 €
16 TB 1068 €

További információ

Megnyithat és megtekinthet bármilyen fájlt

Több mint 30 féle fájlt tekinthet meg a böngészőjében, köztük képeket, HD videókat, az Adobe Illustrator és Photoshop fájljait, még ha a fájlok eredeti szoftverei nincsenek is telepítve a készülékén. A fájlokat a Smartsheet, a DocuSign, a SlideRocket vagy más internetes alkalmazásokból közvetlenül mentheti a Google Drive szolgáltatásba, és elindíthatja ezeket az alkalmazásokat, amikor a Google Driveban nyitja meg a fájlokat.

Hatékony keresés

Ne aggódjon amiatt, hogy melyik mappába tette a fájljait, hiszen a Google által működtetett keresőmotorral gyorsan megtalálja pontosan azt, amit keres. Keressen az Ön által létrehozott és az Önnel megosztott dokumentumok között.

Importálja meglévő munkáját

A Google Dokumentumok szolgáltatással könnyedén importálhatja a meglévő munkáját, és konvertálhatja azt a leggyakoribb szöveg-, táblázat- és prezentációformátumokba, amelyeket szerkeszthet és megoszthat. Az optikai karakterfelismerés (OCR) funkcióval szerkeszthető szövegeket importálhat PDF fájlokból és képekből.

Könnyű exportálás

Szükség esetén könnyedén letöltheti a dokumentumait szöveg-, táblázat-, prezentáció- vagy rajzformátumként, vagy exportálhatja azokat PDF-formátumban a merevlemezre.

Nyomtatás

Bármilyen dokumentumot kinyomtathat közvetlenül a böngészőből, vagy a mobiltelefonjáról, táblagépéről a Google Cloud Print használatával.

Mobilos szerkesztés

Ne csak olvassa dokumentumait mobileszközén. Szerkessze, ossza meg másokkal valós időben Android-készülékéről vagy bármilyen mobileszköz böngészőjéből. További információ.

Gyorsan megtalálja, amit keres

A kereső hatékony funkcióinak segítségével gyorsan megtalálhatja, amit keres. Kulcsszavakkal és szűrőkkel keresve bármilyen fájlt, akár objektumokat képekben, vagy szöveget beolvasott dokumentumokban megtalálhat.

Módosítási előzmények

Kövesse nyomon a saját és a csapat dokumentummódosításait. A részletes módosítási előzményekkel megnézheti a dokumentum módosítás előtti változatait, és bármikor visszaállíthat egy korábbi verziót.

Űrlapok egyszerűen

Készítsen űrlapot az egyszerű űrlapszerkesztővel, és gyűjtse össze az adatokat munkatársaitól vagy ügyfeleitől. Minden választ egy táblázat rögzít, így azok elemzése és megosztása egyszerű.

Rajzok

Hozzon létre vizuális elemeket, és dolgozzon együtt rajtuk a rajzszerkesztővel, majd az internetes vágólappal beillesztheti a képeket egy meglévő dokumentumba vagy prezentációba.

Egyéni stílusok

Az egyéni stílusokkal következetesen formázhatja a dokumentumait. Megadhatja az alapértelmezett stílusokat például a címekhez, alcímekhez, szövegtörzshöz és még sok máshoz.

Sablongaléria

Munkája megkezdésekor használja az előre elkészített sablonokat. Vagy hozzon létre egyéni sablonokat vállalata színeivel és emblémáival, majd ossza meg privát módon a szervezetében.

Hatékony képletek

A Google Táblázat számtalan beépített funkcióval rendelkezik a szokásos pénzügyi, statisztikai, matematikai és adatbázishoz szükséges igények kielégítésére, valamint olyan egyedi funkciókkal is el van látva, amelyekkel az adatokat közvetlenül az internetről emelheti át.

Grafikonok és diagramok

A Google Táblázattal könnyen hozhat létre szokásos grafikonokat, például vonaldiagramokat, pontdiagramokat, kördiagramokat, sávdiagramokat és még sok mást. Továbbá több adatot rögzíthet az egyedi dinamikusdiagram-típusokban, például idővonal-diagramokban, mozgó diagramokban és még sok másban.

Adatelemzési eszközök

A Google Táblázat hatékony adatelemző eszközöket tartalmaz, például kimutatásokat, szűrőket, adatérvényesítési eszközöket és megoldót.

Biztonságra tervezve

A Google Dokumentumok szolgáltatás kialakításakor a biztonságot és megbízhatóságot tartottuk szem előtt. Ezt olyan funkciókkal értük el, mint a titkosított kapcsolódás a Google szervereire, valós idejű fájlmentés, a dokumentumok egyidejű tárolása, beépített vészhelyreállás és a kifinomult megosztási vezérlők, hogy a munkát a megfelelő személyekkel oszthassa meg. További információ.

Hangouts

Üzenetküldés, hang- és videóalapú megbeszélések

Internetes videoértekezleteken valós időben dolgozhat másokkal.

Mobiltelefonjáról vagy táblagépéről kapcsolódhat be a videoértekezletekbe.

Vigye a Hangouts szolgáltatást a tárgyalóba a Chromebox for meetings eszközzel

Csatlakozzon bárhonnan a megbeszélésekhez

A Hangouts használatával bárhonnan indíthat akár 15 résztvevővel nagy felbontású videoképen alapuló megbeszéléseket, és ugyanígy be is kapcsolódhat ezekbe. Mindegy, hogy valaki a város másik részében vagy a világ túlsó felén tartózkodik, a Hangouts mindenkit egy helyiségbe hoz össze.

Folytassa a beszélgetést

A Hangouts szolgáltatást rövid csevegésre vagy hosszabb beszélgetésekre is használja. Küldhet üzenetet szöveggel vagy képpel, cseveghet másokkal négyszemközt vagy csoportosan, és a rendszer a teljes beszélgetést menti és szinkronizálja a különböző eszközein, így könnyen ott folytathatja, ahol abbahagyta.

Takarítson meg időt kapcsolat közben

Kevesebb utat kell megtennie, és kevesebb számot kell beütnie. A Hangouts használatával pénzt takaríthat meg, és ami még fontosabb, időt is, mert bárhonnan személyes kapcsolatot tarthat fent azokkal az emberekkel, akikkel együtt dolgozik.

Együttműködik a leggyakrabban használt alkalmazásokkal

A Hangouts kapcsolódik más alkalmazásokhoz, például a Gmailhez, a Google Naptárhoz és a Google Drive-hoz, így gyorsan beszélgetést indíthat a postaládából, videomegbeszélést egy naptáreseményhez, vagy közösen dolgozhat másokkal egy dokumentumon a hívás során.

Működik a kedvenc eszközén

A Hangouts közvetlenül a böngészőben fut, ezért bármilyen számítógépen működik, míg a Hangouts mobilalkalmazás elérhető iPhone-on, iPaden, illetve Android rendszerű táblagépeken és telefonokon.

Vigye a Hangouts szolgáltatást a tárgyalóba

A Chromebox for meetings eszközzel a nagy felbontású Hangouts-beszélgetéseket a tárgyalóba viheti. Néhány perc alatt beállítható, és az összes tárgyalót egyszerűen kezeli a felhőből. További információ

Google Webhelyek

Megosztott munkahelyek csapatának

Hozzon létre egyéni webhelyeket, videókkal, naptárakkal dokumentumokkal és még sok minden mással.

Projektwebhely létrehozása olyan egyszerű, mint egy dokumentum írása, és kódírási tudást sem igényel.

Ossza meg a megfelelő személyekkel a projektwebhelyeket, vállalaton kívül vagy belül.

Könnyen készíthető

Építsen projektwebhelyeket anélkül, hogy egyetlen kódsort is írnia kéne. Olyan egyszerű, mintha egy dokumentumot írna. Hogy még több időt spóroljon, számtalan előre elkészített sablon közül választhat.

Könnyen rendszerezhető

A naptárak, dokumentumok, prezentációk és videók rendszerezéséhez használja a csapat webhelyét. A beépített, Google által üzemeltetett keresőmotornak köszönhetően könnyen megtalálja, amit keres.

Gyorsan megosztható

Ossza meg a webhelyét a csapatával, az egész vállalkozással vagy akár az ügyfelekkel vagy partnerekkel egyetlen kattintással. Ön szabályozza, hogy ki szerkesztheti a webhelyet, a beállításokat pedig bármikor módosíthatja.

További információ

Intuitív szerkesztés

A Google Webhelyek egy intuitív szerkesztővel hoz létre és frissít webhelyeket, ami olyan egyszerű, mintha egy dokumentumot írna. Hozzáadhat sok mindent, például dokumentumokat, videókat, képeket, megosztott naptárakat és még sok mást.

Sablongaléria

A webhely létrehozásában segítenek az előre létrehozott sablonok, vagy létrehozhat egy privát megosztású sablongalériát, amely a vállalkozására szabott webhelyeket tartalmazza.

Hatékony keresés

A projekt- és csapatwebhelyek akkor hasznosak, ha megtalálja rajtuk a keresett adatokat. A Google által működtetett, beépített keresőmotorral könnyen és gyorsan megtalálja a keresett oldalakat.

Kifinomult jogosultságok

A Google Webhelyekkel különböző elérési listákat készíthet minden egyes webhely különböző oldalaihoz. Ily módon beállítható, hogy az egyes partnerek vagy szállítók csak a projektwebhely rájuk tartozó részét tekinthessék meg, de létrehozhat akár egy egész intranethálózatot is a vállalat számára, amelyben az egyes részlegek megfelelő jogosultságokkal rendelkeznek.

Tárhely

A Google Webhelyek rengeteg tárhellyel rendelkezik. A vállalata 10 GB tárhelyet kap, és még további 500 MB-ot felhasználónkként a fájlmellékletekhez. A tárhelybe nem számítanak bele a Google Dokumentumokból beágyazott dokumentumok, naptárak és videók.

Személyre szabás

Magasabb fokú személyre szabhatóság a Google Apps szkriptekkel webhelye saját HTML vagy JavaScript moduljainak létrehozásával.

A biztonság és a megbízhatóság eszköze

A Google Webhelyek szolgáltatás kialakításakor a biztonságot és megbízhatóságot tartottuk szem előtt. Ezt olyan funkciókkal értük el, mint a titkosított kapcsolódás a Google szervereire, valós idejű fájlmentés, a webhelyek egyidejű tárolása, beépített vészhelyreállás és a kifinomult megosztási vezérlők, hogy a munkát a megfelelő személyekkel oszthassa meg. További információ.

Széf

Archiválás és elektronikus adatfeltárás hozzáadása a Google Apps rendszerhez

A Széf opcionális, amely archiválási, elektronikus adatfeltárási és információszabályozási képességekkel van ellátva. Mindez további 4 €-ba kerül havonta felhasználónkként

A Google Apps Széf jogi kockázatoktól védi vállalatát.

Keressen fontos leveleket és csevegőüzeneteket az archívumban.

Üzenetek megőrzése a szokásos megőrzési időszakon túl.

Exportálja az üzeneteket tovább ellenőrzéshez vagy elemzéshez.

Adatmegőrzési irányelvek

Határozzon meg megőrzési irányelveket, amelyeket a szolgáltatás automatikusan alkalmaz az e-mailekre és a csevegőüzenetekre.

E-mail és csevegés archiválása

E-mailjeit és csevegőüzeneteit archiváljuk, és irányelveinknek megfelelően megőrizzük, megakadályozva a véletlen törléseket.

Elektronikus adatfeltárás

Legyen felkészülve a peres eljárásokra és a megfelelési ellenőrzésekre a hatékony keresőeszközökkel, amelyekkel megtalálja és beolvashatja az e-maileket és csevegőüzeneteket.

Megőrzési kötelezettség

Szükség szerint megőrzési kötelezettséget alkalmazhat felhasználóira, így az e-maileket és a csevegéseket nem törölhetik a kötelezettség időtartama alatt.

Exportálás

Exportáljon adott e-mailt és csevegőüzeneteket szokásos formátumokba további feldolgozás és ellenőrzés érdekében.

Auditálások

Jelentéseket futtathat felhasználói tevékenységeken és műveleteken az archívumban. Megjelennek a keresések, üzenetnézetek, exportálások és még sok más.

További információ

Információszabályozás

A Google Apps Széf szolgáltatással csökkentheti a perekkel és megfelelőségi ellenőrzésekkel járó kockázatokat és költségeket. További 4 €-ért havonta felhasználónkként további olyan funkciókat kaphat, amelyekkel vállalkozása megfelelően készülhet fel ezekre az esetekre.

Archiválás és kezelés helyben

Egyetlen archívum e-mail és csevegő üzenetekhez, ahol az adatokat vállalaton belül kezelik. Az információszabályozási irányelveket közvetlenül alkalmazzák az adattárolóra, így nem kell másolni az adatokat egy másik archívumba, ezáltal csökken az adatmozgással és adatkárosodással járó kockázat. A robusztus napló tökéletes átláthatóságot biztosít az archívumban.

Üzleti dokumentumok megőrzése

Az e-mailek és csevegések megőrzésére vonatkozó irányelvekkel a vállalkozása meghatározhatja a Gmail és a csevegési üzenetek szokásos megőrzési irányelveit. Amikor az üzenet a megőrzési időszak végére ért, a szolgáltatás azt automatikusan törli, így az biztosan megfelel a megőrzési irányelveknek. Az automatikus folyamattal biztosíthatja, hogy azokat az adatokat nem törli a rendszer, amelyekre megőrzési kötelezettség vonatkozik, és csökkenti az adatkárosodás és az irányelveknek nem megfelelés kockázatát. Az üzenetek megőrzésével biztosíthatja, hogy az e-mailek és csevegőüzenetek megmaradjanak a szokásos megőrzési időszakon túl is jogi eljárás vagy vizsgálat esetén.

Megtalálhatja a releváns dokumentumokat

A Google eDiscovery eszközeivel a felhatalmazott felhasználók kereshetnek az archívumban olyan adatok után, amelyek egy adott ügyben vagy eljárásban fontosak lehetnek. A Google keresési algoritmusai egy domainben, az archívum nagy mennyiségű üzeneteiben keresnek, és gyorsan jelenítik meg az eredményeket. A keresési eredményekből a felhatalmazott felhasználók meghatározhatják és kezelhetik az üzenetek keresési eredményeit, és azok kezeléséhez bevonhatnak más felhasználókat. Az e-mailek exportálhatók az archívumból további ellenőrzés és feldolgozás érdekében.

Biztonságra tervezve

A Google Apps Széf szolgáltatás kialakításakor a biztonságot és megbízhatóságot tartottuk szem előtt. Ezt olyan funkciókkal értük el, mint a titkosított kapcsolódás a Google szervereire, az üzenetek egyidejű tárolása, beépített vészhelyreállás és a megosztási vezérlők, hogy a felhasználók biztonságosan tudjanak együttműködni. További információ.

Egyebek

A Google Apps szolgáltatáshoz most még több hasznos eszköz jár

Google+ *

A Google+ szolgáltatással új módon oszthat meg tartalmat munkatársaival. Privát bejegyzéseket oszthat meg vállalatával, hogy kérdéseket tegyen fel, szakértőket találjon, és válaszokat kapjon. Internetes videotalálkozókat tarthat, melyekhez akár 10 személy is csatlakozhat laptopról, telefonról vagy táblagépről. További információ

Chrome cégeknek*

A Chrome alulról építkezve lett kialakítva, hogy a Gmail, a Google Dokumentumok, Google Naptár és még sok más legjobb élményét nyújthassa, és támogatja a legfejlettebb funkciókat is, például az offline módot vagy az asztali értesítéseket. További információ

Quickoffice

A Google Apps-hoz készült Quickoffice Androidon, iPhone-on és iPaden is fut, így gyorsan készíthet vagy szerkeszthet Microsoft Office-fájlokat, ha útközben gyors módosításra van szükség, és nincsenek kéznél költséges szoftverek. További információ

Még több alkalmazás*

 • Google+
  Google+
  Valószerű megosztás az internetre újragondolva.
 • AdWords
  AdWords
  Jelenítse meg a hirdetéseit a Google-on és hirdetési hálózatunkon
 • AdSense
  AdSense
  Helyezzen el Google-hirdetéseket a webhelyére, és keressen vele pénzt
 • Google Analytics
  Google Analytics
  Részletes információk webhelye forgalmáról, illetve marketingtevékenysége hatékonyságáról.
 • Fizetés
  Fizetés
  Gyorsabb és biztonságosabb online vásárlás
 • Moderátor
  Moderátor
  Kérdések, vélemények gyűjtése és rangsorolása csoportoktól
 • Fordítás
  Fordítás
  Különböző nyelveken tekinthet meg weboldalakat
 • Google Apps szkript
  Google Apps szkript
  JavaScript felhőszkriptnyelv feladatok automatizálásához
 • Fusion Tables
  Fusion Tables
  Jelenítse meg, kombinálja, szolgáltassa és ossza meg adattáblázatait
 • Egyéni Kereső
  Egyéni Kereső
  Személyre szabott keresési lehetőségek kialakítása közössége számára
 • Google Térképek
  Google Térképek
  Térképek és útvonaltervek
 • Hang
  Hang
  Egyetlen szám több telefonhoz, online hangpostához és olcsó telefonhíváshoz
 • Blogger
  Blogger
  Ossza meg az életét az internetes blogján. Gyors és ingyenes.
 • Helyek
  Helyek
  Tegye fel vállalkozását a Google Térképre
 • Google Hírek
  Google Hírek
  Keresés a hírek ezrei között
 • YouTube
  YouTube
  Videók megtekintése, feltöltése és megosztása
 • Kód
  Kód
  Keressen dokumentumokat fejlesztéshez a Google eszközeivel és API-aival
 • Picasa Webalbumok
  Picasa Webalbumok
  Osszon meg fotókat ismerőseivel és családjával, vagy fedezzen fel nyilvános fotókat

*Azokra a szolgáltatásokra, amelyek nem részei a Google Apps alapcsomagjának, nem érvényesek a Google Apps szolgáltatási feltételei, illetve a szolgáltatási szerződésben garantált rendelkezésre állás. Egyes szolgáltatások nem érhetők el minden régióban, és előzetes bejelentés nélkül változhatnak. További információért keresse fel a Technikai támogatási szolgáltatás irányelvei oldalt.