Verktygen dina anställda vill ha

Gmail

Gmail

Mer än e-post

Gmail Grupper svarar på ett meddelande så att konversationen blir lättare att följa.

Du kan starta en text-, röst- eller videochatt direkt från inkorgen.

Håll dig uppdaterad via mobilen eller pekdatorn när du är på resande fot.

Skicka e-post var du än arbetar

Gmail fungerar på valfri dator och mobil enhet som har en dataanslutning, och med offlinestöd kan du fortsätta arbeta även när anslutningen är nere. Det spelar ingen roll om du sitter på jobbet, hemma eller på flygplanet – e-posten finns där.

Arbeta snabbt, spara tid

Gmail är utformat för att göra dig mer produktiv. 30 GB lagringsutrymme som delas inom Google Apps och möjlighet att köpa mer betyder att du aldrig behöver ta bort någonting. Med den kraftfulla sökfunktionen kan du hitta allt och etiketter och filter hjälper dig att hålla ordning.

Håll kontakten

Inkorgen handlar om kontakt med andra. Med text-, röst- och videochatt kan du se vem som är online och kontakta dem direkt. Se kontaktens profilfoton, senaste uppdateringar och delade dokument intill varje e-postmeddelande.

Läs mer

du@dittföretag.com

Välj en e-postadress enligt företagets namn eller webbadress: du@dittföretag.com.

E-post i mobilen

Gmail har inbyggt stöd på populära mobiler som Android, iPhone, BlackBerry och Windows Phone. Med Gmail kan du kolla och skicka e-post på valfri enhet med en webbläsare. Läs mer.

Offlinesupport

Med appen Offline Google Mail för Chrome kan du läsa och skriva e-post även utan Internetanslutning. Nästa gång du ansluter till Internet skickas dina meddelandeutkast och din inkorg synkas.

Plats för allt i inkorgen

I Google Apps for Business ingår upp till 30 GB lagringsutrymme för e-post för varje användare och du kan köpa mer vid behov. Det räcker gott och väl för alla viktiga meddelanden – du behöver aldrig sätta dig och rensa inkorgen för att frigöra utrymme.

Kraftfull sökfunktion

Med snabb Google-sökning hittar du precis vad du letar efter genom att söka i e-post, etiketter och Dokument direkt från inkorgen.

Etiketter och filter

Skapa etiketter för att kategorisera, ordna och navigera i e-posten. Skapa kraftfulla filter som automatiskt etiketterar och arkiverar nya meddelanden enligt regler som du anger.

Fungerar med Kalender

När du får ett e-postmeddelande som ser ut att handla om en kommande händelse kan du lägga in den i din kalender med en enda klickning. Uppgifter om datum, klockslag, deltagare och beskrivning läggs in automatiskt.

Delegera e-post

Om någon hjälper dig sköta din inkorg kan du delegera din e-post till den personen. Då kan den andra användaren läsa, skicka och ta bort meddelanden för din räkning.

Desktop-klienter för e-post

Om du använder en e-postklient som Microsoft Outlook®, Apple Mail eller Mozilla Thunderbird, kan du fortsätta använda den med Gmail. Gmail har stöd för POP och IMAP samt Google Apps Sync for Microsoft Outlook.

Din egen personliga översättare

Händer det att internationella medarbetare, partner eller leverantörer skickar e-post på språk du inte förstår? Gmail detekterar e-postmeddelanden som inte är på ditt eget språk och du kan översätta dem med en klickning.

Utformad för säkerhet och tillförlitlighet

Gmail handlar om stabilitet och skydd. Programvaran har funktioner som autentisering i två steg, visning av bilagor i webbläsaren, krypterade anslutningar till Googles servrar, samtidig replikerad lagring av din e-post, inbyggd katastrofåterställning, skräppostfilter och autentisering av avsändare. Läs mer.

Kalender

Kalender

Håll dig synkad med teamet

Med delade kalendrar kan du enkelt se när dina medarbetare är tillgängliga.

Att skapa en ny händelse är inte krångligare än att skriva en mening.

Om du har svårt att schemalägga ett möte kan du låta Kalender hitta förslag på en tid som funkar för alla.

Håll ordning och reda – och håll tiden

Organisera din dag med Kalender och få påminnelser på mobilen eller i inkorgen. Se till att du har rätt material när mötet börjar genom att bifoga filer eller dokument till händelsen i Kalender.

Få tid till teamet

Med kalenderdelning kan du enkelt hitta tid för dina medarbetare, och den smarta schemaläggningsfunktionen föreslår automatiskt mötestider som funkar för alla.

Publicera kalendrar på webben

Skapa en händelsekalender och bädda in den på din webbplats, eller sätt upp mötesintervall så att kunderna kan välja de tider som passar dem bäst.

Läs mer

Enkelt att schemalägga händelser

Med Google Kalender kan du enkelt schemalägga händelser. Inbjudningar skickas automatiskt via e-post och svar bevakas på samma sätt.

Kalender på mobilen

Synkronisera den inbyggda kalendern på populära mobiler som Android och iPhone med Google Kalender, eller öppna din kalender från valfri enhet med en webbläsare. Läs mer.

Offlinesupport

Appen Google Calendar för Chrome kan du använda för att visa ditt schema och svara på inbjudningar, även om du inte har Internetåtkomst. Kalendern och dina inbjudningssvar synkas nästa gång du ansluter till Internet.

Delegera kalendern

Om någon hjälper dig sköta din kalender kan du delegera åtkomst till den personen. Då kan den andra användaren skapa händelser, svara på inbjudningar och sköta ditt schema åt dig.

Arbeta smidigt med tidszoner

Med Google Kalender kan du enkelt arbeta med människor i andra tidszoner. Funktioner som tidszonkonvertering gör att din kalenders tidszon anpassas när du reser, och anpassbara arbetstider påminner dina kolleger om att inte planera in möten mitt i natten.

Desktop-klienter för kalender

Om du använder ett kalenderprogram som Microsoft Outlook®, Apple iCal eller Mozilla Sunbird kan du få det automatiskt synkat med Google Kalender.

Upptagen eller ledig

Du kan lägga in en widget bredvid kalendern som visar aktuell tillgänglighet för de personer du oftast arbetar med. På så sätt ser du vem som kan ta ett snabbt samtal och vem som sitter i möte.

Utformad för säkerhet och tillförlitlighet

Google Kalender handlar om stabilitet och skydd. Programvaran har funktioner som krypterade anslutningar till Googles servrar, samtidig replikerad lagring av dina kalenderbokningar, inbyggd katastrofåterställning och detaljerad delning, som du kan använda för att dela din kalender med människor både inom och utanför organisationen. Läs mer.

Händelsepåminnelser

Få anpassade påminnelser i inkorgen eller på mobilen med alla uppgifter om kommande möten och händelser, precis när de behövs.

Drive

Arbeta bättre tillsammans

Alla dina filer är åtkomliga via vilken webbläsare som helst.

Skapa funktionsrika dokument som kan redigeras av flera samtidigt.

Dela listor, håll reda på projekt och analysera data med kraftfulla kalkylark.

Åtkomst till dina filer överallt

Google Drive ger dig tillgång till ditt arbete var du än är, på Mac, PC, mobil enhet och på webben. Hämta Drive till din Mac eller PC och synkronisera filer från datorn till molnet. Uppdatera en fil på enhet så sparas ändringarna automatiskt på Drive och din andra enhet. Det betyder att du alltid har den mest uppdaterade versionen av filerna när du behöver dem. Läs mer

Gör dina filer levande

Dela enstaka filer eller hela mappar med enskilda personer, hela ditt team eller kunder, leverantörer och partner. Skapa och svara på kommentarer på filerna för återkoppling och idéutbyte.

Få allt lagringsutrymme du behöver

Varje konto får 30 GB lagringsutrymme för Gmail och Drive. Om det inte räcker kan du köpa obegränsat med lagringsutrymme för 10 USD/användare/månad. Företag med färre än fem användare får 1 TB/användare. Läs mer om Google Drive for Work.

Dokument

Skapa avancerade dokument med bilder, tabeller, ekvationer, ritningar, länkar och mycket mer. Inhämta kommentarer och hantera återkoppling med sociala kommentarsfunktioner.

Kalkylark

Med vår kraftfulla kalkylarksredigerare kan du upprätthålla och dela listor, hålla reda på projekt, analysera data och följa upp resultat. Med verktyg som avancerade formler, inbäddade diagram, filter och pivottabeller får du nya perspektiv på dina data.

Presentationer

Skapa fantastiska bildrutor med vår presentationsredigerare, som har stöd för inbäddad video, animeringar, dynamiska övergångar mellan bildrutor med mera. Du kan publicera dina presentationer på webben så att alla kan se dem eller dela dem privat.

Priser för ytterligare lagringsutrymme för företag

Lagring Månadsavgift
20 GB 3 EUR
50 GB 6 EUR
200 GB 13,50 EUR
400 GB 26,50 EUR
1 TB 67 EUR
2 TB 134 EUR
4 TB 268 EUR
8 TB 535 EUR
16 TB 1068 EUR

Läs mer

Öppna vilken fil som helst

Visa över 30 filtyper rakt i webbläsaren, däribland bilder, HD-video, Adobe Illustrator- och Photoshop-filer, även om ursprungsprogrammet inte finns på enheten. Spara filer från Smartsheet, DocuSign, SlideRocket och andra webbappar direkt till Google Drive, och starta apparna genom att öppna filtyperna på Drive.

Kraftfull sökfunktion

Sluta undra vilken mapp du har lagt vilket dokument i – hitta precis vad du behöver med snabb Google-sökning. Sök både innehåll du själv har skapat och dokument som andra har delat med dig.

Importera ditt befintliga arbete

Med Google Dokument kan du enkelt importera ditt befintliga arbete och konvertera det från de flesta vanliga text-, kalkylark- och presentationsformat så att du kan redigera och dela. Med OCR (Optical Character Recognition) kan du till och med importera redigerbar text från PDF:er och bilder.

Exportera enkelt

Om du vill kan du enkelt hämta valfritt dokument till de vanligaste formaten för text, kalkylark, presentationer och ritningar, eller exportera det som PDF på hårddisken.

Skriv ut

Med Google Cloud Print kan du skriva ut valfria dokument direkt från webbläsaren eller t.o.m. från en mobil eller pekdator.

Mobil redigering

Du kan göra mer än att bara visa dina dokument på mobilen. Ändra och dela dokument i realtid från en Android-enhet eller valfri mobil webbläsare. Läs mer.

Hitta snabbt det du söker

Med kraftfulla sökfunktioner kan du snabbt hitta det du är ute efter. Sök efter valfri fil med nyckelord och filter. Du kan till och med söka efter strängar i bilder eller text i inskannade dokument.

Versionshistorik

Håll reda på alla ändringar som du och ditt team har gjort i varje dokument. Med en detaljerad revisionshistorik kan du se varje tidigare dokumentversion efter varje ändringsomgång, och du kan alltid återgå till en tidigare version om du vill.

Användarvänliga formulär

Bygg ett formulär med den användarvänliga formulärredigeraren och inhämta data från kolleger eller kunder. Alla svar registreras i ett kalkylark och kan enkelt analyseras och delas.

Ritningar

Skapa och samarbeta kring bilder i ritningsredigeraren och använd Webburklipp för att infoga dem i befintliga dokument och presentationer.

Anpassade format

Du kan enkelt ge dina dokument ett enhetligt utseende med anpassade format. Bestäm standardformat för rubriker, underrubriker, brödtext med mera.

Mallgalleri

Med någon av de färdiga mallarna kommer du snabbt i gång med arbetet. Eller så kan du skapa anpassade mallar med företagets färger och logotyper och dela dem privat inom din organisation.

Kraftfulla formler

Google Kalkylark innehåller massor av inbyggda funktioner för all standardhantering av ekonomi, statistik, matematik och databaser, plus några unika funktioner som du kan använda för att hämta data direkt från webben.

Diagram

Med Google Kalkylark kan du enkelt skapa linjediagram, sambandsdiagram, cirkeldiagram, stapeldiagram och andra standarddiagram. Du kan också fånga upp mer data i unikt dynamiska diagramtyper som tidslinjediagram, rörelsediagram med mera.

Verktyg för dataanalys

Google Kalkylark innefattar kraftfulla verktyg för dataanalys, till exempel pivottabeller, filter, datavalidering och lösningsfunktion.

Utvecklad för säkerhet

Google Dokument handlar om stabilitet och skydd. Programvaran har funktioner som krypterade anslutningar till Googles servrar, fillagring i realtid, samtidig replikerad lagring av dina dokument, inbyggd katastrofåterställning och detaljerade delningskontroller som gör att du kan dela ditt arbete med rätt personer. Läs mer.

Hangouts

Meddelanden, röst- och videomöten

Arbeta tillsammans i realtid i ett videomöte online.

Anslut till ett videomöte från din mobiltelefon eller surfplatta.

Ta Hangouts till konferensrummet med Chromebox för möten.

Gå med i mötet var du än är

Med Hangouts kan du starta eller gå med i ett HD-videomöte med upp till 15 deltagare var du än är. Oavsett om de är på andra sidan stan eller andra sidan av världen samlar Hangouts alla i samma rum.

Håll igång konversationen

Använd Hangouts för snabba chattar eller långa konversationer. Du kan skicka meddelanden med text och bilder, chatta enskilt eller med en grupp och hela konversationen sparas och synkroniseras mellan alla dina enheter så att du lätt kan fortsätta där du slutade.

Spara tid medan du håller kontakten

Gör färre resor och mata in färre riktnummer. Hangouts kan spara pengar och framför allt tid genom att du kan ha kontakt ansikte mot ansikte med dem du arbetar med, var du än är.

Fungerar med de appar du använder mest

Hangouts är kopplat till andra appar som Gmail, Kalender och Drive, vilket innebär att du kan starta en snabbkonversation från inkorgen, lägga till ett videomöte i en kalenderhändelse eller samarbeta i ett dokument under samtalet.

Fungerar på din favoritenhet

Hangouts körs direkt i webbläsaren och fungerar därför oavsett vilken dator du använder. Mobilappen för Hangouts är tillgänglig för iPhone och iPad samt mobiler och surfplattor med Android.

Ta Hangouts till konferensrummet

Med Chromebox för möten kan du ta med HD Hangouts till konferensrummet. Du kommer igång på några minuter och hanterar enkelt alla konferensrum från molnet. Läs mer

Sites

Gemensamma arbetsytor för teamet

Bygg upp anpassade projektwebbplatser med videor, kalendrar, dokument och mycket annat.

Du behöver inte kunna koda för att bygga en projektwebbplats. Det är lika enkelt som att skriva ett dokument.

Dela dina projektwebbplatser med rätt personer, både inom och utanför företaget.

Lätt att bygga

Bygg upp projektwebbplatser utan att skriva någon kod. Det är lika enkelt som att skriva ett dokument. Och för att spara ännu mer tid kan du välja mellan hundratals färdiga mallar.

Enkelt att organisera

På teamwebbplatsen kan du ordna allt från kalendrar till dokument, presentationer och videor. Inbyggd sökning med Google-teknik gör det enkelt att hitta precis vad du letar efter.

Snabb delning

Med en knappklickning kan du dela din webbplats med teamet, hela företaget eller en kund eller partner. Du styr vem som kan visa och vem som kan redigera webbplatsen, och du kan alltid ändra inställningarna senare.

Läs mer

Intuitiv redigering

Med Google Sites kan du skapa och uppdatera webbplatser på ett intuitivt sätt, lika enkelt som att skriva ett dokument. Du kan lägga in alla slags gadgetar – dokument, videor, bilder, delade kalendrar och annat.

Mallgalleri

Med någon av de färdiga mallarna kommer du snabbt i gång med webbplatsen. Eller så kan du skapa ett skräddarsytt mallgalleri för företaget som du delar privat.

Kraftfull sökfunktion

Projekt- och teamwebbplatser gör ingen nytta om du inte kan hitta informationen du behöver. Med Googles sökmotor inbyggd kan du enkelt och snabbt hitta de sidor du letar efter.

Detaljerade behörigheter

Med Google Sites kan du ange åtkomstlistor för olika sidor på varje webbplats. Du kan använda det här alternativet om du vill låta en partner eller leverantör se enbart den relevanta delen av din projektwebbplats eller skapa ett helt intranät för företaget med rätt åtkomst för varje avdelning.

Lagring

Google Sites innebär massor av utrymme. Ditt företag får en tilldelning på 10 GB plus 500 MB per användare för bifogade filer. Dokument, kalendrar och videor som bäddas in från Google Dokument räknas inte av från denna tilldelning.

Anpassa

Du kan anpassa ytterligare med hjälp av Google Apps Script eller genom att skapa egna HTML- eller JavaScript-gadgetar för webbplatsen.

Utformad för säkerhet och tillförlitlighet

Google Sites handlar om stabilitet och skydd. Programvaran har funktioner som krypterade anslutningar till Googles servrar, fillagring i realtid, samtidig replikerad lagring av dina webbplatser, inbyggd katastrofåterställning och detaljerade kontroller som gör att du kan dela ditt arbete med rätt personer. Läs mer.

Arkiv

Lägg till arkivering och elektronisk bevisanskaffning i Google Apps

Arkiv är ett valfritt tillval som ger arkivering, elektronisk bevisanskaffning och informationsförvaltning för 4 EUR extra per användare och månad

Google Apps Arkiv: Hjälper till att skydda ditt företag från rättstvister

Sök i arkivet efter relevanta e-post- och chattmeddelanden.

Bevara meddelanden längre än standardtiden för kvarhållning.

Exportera meddelanden för ytterligare granskning och analys.

Policyer för kvarhållning

Ange kvarhållningspolicyer som automatiskt tillämpas på dina e-post- och chattmeddelanden.

Arkivering av e-post och chatt

Dina e-post- och chattmeddelanden arkiveras och bevaras enligt dina policyer och kan inte oavsiktligen tas bort.

Elektronisk bevisanskaffning

Förbered dig på eventuella tvister och revisioner med kraftfulla sökverktyg som du kan använda för att hitta och hämta relevanta e-post- och chattmeddelanden.

Lagring inför eventuell rättstvist

Om det behövs kan du placera användare under lagring inför eventuell rättstvist. En användare som placerats under lagring kan inte ta bort e-post- eller chattmeddelanden.

Export

Exportera angivna e-post- och chattmeddelanden till standardformat för ytterligare bearbetning och granskning.

Revisioner

Kör rapporter om användaraktivitet och åtgärder i arkivet. Sökningar, meddelandevyer, exporter med mera visas.

Läs mer

Informationsförvaltning

Med Google Apps Arkiv kan du minska risker och kostnader i samband med tvister och revisioner. För 4 EUR extra per användare och månad får du funktioner som hjälper dig att förbereda ditt företag på sådant.

Arkivera och hantera på plats

Ett gemensamt arkiv för e-post- och chattmeddelanden där data hanteras på plats. Förvaltningspolicyer tillämpas direkt på datalagret, så att data inte behöver dupliceras i ett separat arkiv med de risker som följer med dataförflyttning och förstörande. En robust granskningslogg ger total insyn i hela arkivet.

Behåll affärsdokument

Ditt företag kan utforma standardpolicyer för kvarhållning av Gmail- och chattmeddelanden. När ett meddelande har kvarhållits under angiven period hanteras det automatiskt i enlighet med gällande kvarhållningspolicy. Den automatiska processen ser till att inga data som behöver lagras inför eventuella rättstvister tas bort. Risken för dataförstörelse och regelbrott minskar. Med hjälp av meddelandelagring kan du se till att e-post- och chattmeddelanden bevaras efter standardperioden för kvarhållning om det behövs för ett juridiskt ärende eller en utredning.

Hitta relevanta dokument

Med verktygen för elektronisk bevisanskaffning kan behöriga användare söka i arkivet efter data som kan vara viktiga för en viss fråga eller utredning. Med Googles sökalgoritmer kan du snabbt få sökresultat från en hel domän och stora mängder e-post i arkivet. Behöriga användare kan definiera och hantera kategorier av meddelanden i sökresultatet och samarbeta med andra kring dessa. Du kan exportera e-post från arkivet om den behöver granskas och bearbetas mer.

Utvecklad för säkerhet

Google Apps Arkiv handlar om säkerhet och skydd. Programvaran har funktioner som krypterade anslutningar till Googles servrar, samtidig replikerad lagring av dina meddelanden, inbyggd katastrofåterställning och delningskontroller som dina användare kan utnyttja för skyddat samarbete. Läs mer.

Mer

Apps tillhandahåller ännu fler praktiska verktyg

Google+ *

Med Google+ kan du dela med kollegerna på nya sätt. Dela privata inlägg med ditt företag när du vill ställa frågor, hitta experter och få svar. Schemalägg videomöten online med upp till 10 deltagare och gå med direkt via din laptop, telefon eller surfplatta. Läs mer

Chrome for Business*

Chrome är byggt från grunden för att ge den bästa upplevelsen för Gmail, Dokument, Kalender med mera och har stöd för avancerade funktioner som offlinestöd och skrivbordsaviseringar. Läs mer

Quickoffice

Quickoffice för Google Apps fungerar på Android, iPhone och iPad och ger dig ett sätt att skapa och redigera Microsoft Office-filer när du behöver göra snabba ändringar och inte har tillgång till dyra program. Läs mer

Ännu fler program*

 • Google+
  Google+
  Verkliga upplevelser som omprövats för webben.
 • AdWords
  AdWords
  Visa annonser hos Google och i vårt annonseringsnätverk
 • AdSense
  AdSense
  Placera annonser från Google på din webbplats och tjäna pengar
 • Analytics
  Analytics
  Få insikt i trafiken på webbplatsen och hur effektiv din marknadsföring är
 • Checkout
  Checkout
  Handla snabbare och säkrare online
 • Moderator
  Moderator
  Samla in och prioritetsordna frågor eller åsikter om ett valfritt ämne från en grupp
 • Översätt
  Översätt
  Visa webbsidor på andra språk
 • Google Apps Script
  Google Apps Script
  Ett JavaScript-språk för automation av uppgifter i molnet
 • Fusion Tables
  Fusion Tables
  Visualisera, kombinera och dela dina datatabeller på din värdtjänst
 • Anpassad sökning
  Anpassad sökning
  Skapa en anpassad sökfunktion för din grupp
 • Kartor
  Kartor
  Visa kartor och vägbeskrivningar
 • Röst
  Röst
  Ett nummer till flera telefoner, röstbrevlåda online och billig telefoni
 • Bloggar
  Bloggar
  Dela med dig av dina tankar online via en blogg – det är snabbt, enkelt och gratis
 • Places
  Places
  Placera din verksamhet på Google Maps
 • Google Nyheter
  Google Nyheter
  Sök bland tusentals nyheter
 • YouTube
  YouTube
  Titta på, överför och dela videoklipp
 • Kod
  Kod
  Sök efter dokumentation som kan utvecklas med Googles verktyg och API:er
 • Picasa webbalbum
  Picasa webbalbum
  Dela foton med vänner och familj eller titta på offentliga foton

* Tjänster som inte ingår i den grundläggande Google Apps-sviten täcks inte av supportvillkoren för Google Apps och inte heller av servicenivåavtalets garanterade drifttid för Google Apps. Tjänster kan ändras utan förvarning och vissa tjänster är inte alltid tillgängliga i vissa områden. Mer information finns i riktlinjerna för tekniska supporttjänster.