Разликата с AdSense

През 2015 г. изплатихме близо 10 милиарда долара на издателите ни. Това е мощта на AdSense.

Реклами, които работят за Вас

Вижте колко съществени могат да бъдат висококачествените реклами

Рекламите, включително текстовите, дисплейните, мултимедията и други, се преглеждат, за да гарантираме, че съдържанието е подходящо за всички възрасти и удачно за аудитория като Вашата.

Вижте всички типове реклами

Има търсене за пространството Ви

Рекламодателите непрекъснато подават оферти за рекламно пространство

Милиони рекламодатели се конкурират за рекламно пространство. Това означава повече пари, повече подходящи реклами и повече запълнени рекламни пространства.

Вие контролирате как изглежда

Вие определяте кои реклами да се показват

Блокирате рекламите, които не искате, избирате къде да се показват, и променяте облика на текстовите реклами, за да се вписват на сайта Ви. Можете дори да контролирате категориите реклами, които допускате. Това е Вашият сайт и правилата определяте Вие.

Удобно за мобилни устройства

Свържете се с аудиторията си, независимо къде се намира

Мобилните устройства са неотменна част от AdSense. Адаптивните рекламни елементи автоматично се приспособяват към различните размери на екрана, така че да създадете страхотна практическа работа на потребителите и да продължите да печелите приходи, когато хората разглеждат сайта Ви на смартфон или таблет.

Персонализирани статистически данни

Вижте кое работи и коригирайте неработещото

Вижте реалната ситуация с отчетите за ефективността

Показателите за ефективността помагат да видите къде съответните фини настройки могат да повишат печалбите. Също така можете да получавате статистическите си данни в движение с мобилното приложение за AdSense.

Сравнявайте и учете с експериментите в AdSense

Създавайте, провеждайте и анализирайте бързо двувариантни експерименти, без да променяте кода си. Експериментите в AdSense позволяват да сравните някоя от настройките на рекламите си спрямо вариант, за да видите чия ефективност е по-добра.

Постигнете повече с AdSense

Възползвайте се от повече функции с профила си в AdSense

Google Publisher Toolbar

Преглеждайте актуална информация за профила си в AdSense, докато сърфирате в Chrome. Вижте общ преглед на приходите и ефективността на сайта си директно от лентата с инструменти, както и наслагвания върху рекламите, които предлагат контроли в страницата за подаване на сигнали и блокиране.

Инсталирайте лентата с инструменти