Запознайте се с хора, които се занимават с това, което обичат

Вдъхновете се от хора, които използват AdSense, за да финансират увлеченията си.

BuildEazy

Лес Кени (Les Kenny) създава уебсайт, за да покаже на хората как да строят разни неща. Пенсионира се, за да превърне с AdSense дърводелството в работа на пълен работен ден.

Educación Inicial

Предучилищна учителка създава сайт, където да събира училищните си проекти, и за нейна изненада се свързва с над пет милиона учители и родители. С помощта на AdSense тя вдъхновява деца от цял свят.

Japan Times

Вече повече от век най-старият вестник, издаван на английски език в Япония, ежедневно печата новини. Той продължава да достига до читателите си благодарение на приходите, спечелени с AdSense.

Navi Series

Тази японска онлайн директория помага на местните бизнеси да се популяризират, а на общността – да се развива. С AdSense Кенджи Шинджо се фокусира върху съдържанието, за да могат бизнесите да процъфтяват.

Papilles et Pupilles

Френска кулинарна блогърка напуска работата си като финансист и се отдава на страстта си – да споделя рецепти със света. С AdSense тя създава съдържание за сайта си, докато пътува към срещи с други кулинари.

wikiHow

Още от създаването си wikiHow използва AdSense. Приходите, спечелени от AdSense, помагат на екипа да се разрасне от 2 до 24 служителя.