menu
Google Earth Pro
per a l'escriptori
Creeu mapes amb eines avançades per a PC, per a Mac o per a Linux.
  • Calculeu les distàncies i les àrees amb les eines de mesura
  • Visualitzeu, manipuleu i exporteu dades GIS
  • Produïu material per a mitjans de comunicació amb Movie Maker
  • Manipuleu i exporteu dades GIS
  • Remunteu-vos enrere en el temps amb imatges històriques
Una eina potent per a professionals
Observa com els projectes cobren vida amb les dades i els mapes interactius. Aquí trobaràs històries sobre creadors de canvis i organitzacions que utilitzen Google Earth Pro per a ordinadors per visualitzar esforços i crear un impacte al món.
Supervisar boscos i recursos naturals
L'objectiu de Jane Goodall Institute és preservar els grans simis africans i els seus hàbitats, especialment els ximpanzés. Per poder ser efectius, els projectes de conservació requereixen la millor ciència i dades disponibles per dissenyar, implementar, mesurar i supervisar l'èxit de les accions de conservació. També han d'atreure les parts interessades de forma participativa i transparent, des de comunitats locals a les autoritats governamentals. Jane Goodall Institute (JGI) ha estat fent servir les eines de mapes de Google durant molts anys per fer-ho.
Fer un seguiment dels desfets plàstics
El Vòrtex del Pacífic Nord, on les deixalles marines de l’Oceà Pacífic es mouen formant un remolí d'una mida indeterminable, era la destinació de Project Kaisei. Mitjançant un seguiment de la seva ruta amb Google Earth i Maps, van recopilar dades científiques sobre els desfets plàstics al mar per determinar solucions integrals. Els científics van utilitzar els telèfons per guardar l'ubicació geogràfica i enregistrar un vídeo al lloc, que van assignar instantàniament a Google Earth. La ciència va sortir del laboratori i de la classe, i es va compartir amb el món en temps real.
Treure mines del terra, ara
The HALO Trust és l'agència humanitària de desminatge amb més èxit, més gran i més antiga del món. És responsable d'haver eliminat més de 13 milions de mines terrestres i altres explosius restants de les guerres. HALO utilitza Google Earth per fer estudis de camps de mines (el procés d'identificar i crear mapes de zones minades), validar dades i produir mapes per a donants, governs i altres ONG.
Principiants, comenceu aquí
Obteniu més informació sobre com aprofitar al màxim Google Earth per a l'escriptori. Els tutorials en vídeo i els articles d'ajuda us ensenyen les habilitats per convertir-vos en un expert.
Treballar amb KML
KML és un format de fitxer que s'utilitza per mostrar dades geogràfiques a Google Earth. Obteniu més informació sobre com compilar elements per explicar històries senzilles o mapes complexos en aquest idioma.
Assistència
Necessiteu ajuda? Consulteu el nostre centre d'ajuda per obtenir les respostes i indicacions que necessiteu.