menu
Earth per a Chrome
Exploreu el món sense sortir del navegador.
Google Earth Pro per a l'escriptori
Eines avançades per a professionals
Preguntes freqüents
Web
Per què la nova versió de Google Earth és una aplicació web?
Pots baixar i instal·lar la versió clàssica d'Earth per a ordinadors a Windows, Mac o Linux. A la majoria d'ordinadors, inclosos els Chromebooks, també pots utilitzar la nova versió d'Earth com a aplicació web (per ara, només a Chrome) sense haver de baixar-la. La versió web ens és més fàcil d'actualitzar i ens permet garantir-te que utilitzes el producte més al dia. A més, et permet compartir les teves experiències a Google Earth només amb un enllaç.
Funciona a Chromebooks i a Chrome per a iOS i Android?
Pots utilitzar Earth al Chromebook amb el navegador Chrome integrat. Per a iOS i Android, cal baixar i instal·lar l'aplicació Google Earth de Play Store o de l'App Store, ja que la versió per a mòbils de Chrome no és compatible.
Per què la versió web només està disponible per a Chrome?
Per tal que Earth funcioni al web, el nou motor de renderització en 3D multiplataforma utilitza una tecnologia que només està disponible a Chrome anomenada Native Client. Ara bé, estem seguint amb atenció l'evolució de WebAssembly (especialment threading), que permetrà que Google Earth estigui disponible per a altres navegadors principals, com ara Edge, Firefox i Safari. Estigues al cas!
Telèfon mòbil
Quins telèfons i quines versions poden utilitzar la nova versió de Google Earth?
Google Earth necessita Android 4.1 (Jellybean) o una versió superior i funciona més bé amb tauletes i telèfons nous amb Android 4.4+ (KitKat). Per als usuaris d'iOS, la nova versió de Google Earth necessita iOS 9 o una versió superior i funciona més bé amb tauletes i telèfons nous.
Per què hi ha contingut d'Exploradors que no funciona al meu dispositiu Android antic?
És possible que algunes històries d'Exploradors no funcionin correctament a Android 4.1–4.3 (Jellybean) per falta de compatibilitat amb HTML5 i CSS en dispositius més antics.
General
On és la meva funció preferida de la versió clàssica d'Earth per a ordinadors (per exemple, les imatges històriques o les eines de mesura)?
Quan reconstruíem des de zero la nova versió de Google Earth, vam decidir que les funcions essencials per explorar i descobrir el planeta eren Exploradors, les targetes de coneixements i Em sento afortunat. Algunes funcions que trobes a faltar de la versió clàssica d'Earth per a ordinadors també són les nostres preferides. Mentre treballem per prioritzar i redissenyar moltes d'aquestes funcions per a la nova versió d'Earth, pots seguir utilitzant-les a la versió clàssica d'Earth per a ordinadors.
Què passarà amb la versió clàssica d'Earth per a ordinadors?
La nova versió de Google Earth encara no disposa de totes les funcions de les quals gaudeixen els usuaris experimentats de la versió clàssica d'Earth per a ordinadors. Mentre treballem perquè més funcions importants estiguin disponibles a la nova versió de Google Earth, conservarem l'aplicació clàssica per a ordinadors.
Per què els meus fitxers KML no funcionen correctament a la nova versió de Google Earth?
Ara, amb la nova versió de Google Earth, els fitxers KML de mida mitjana i les funcions simples funcionen correctament. Mentre treballem per aconseguir que altres funcions més avançades estiguin disponibles, pots seguir utilitzant la versió clàssica d'Earth per a ordinadors. Més informació.
Google Earth solidari
Voleu canviar el món. Nosaltres us volem ajudar a fer-ho.