AdSense gør en forskel

I 2015 udbetalte vi næsten 10 mia. USD til vores udgivere. Det er styrken ved AdSense.

Annoncer, der arbejder for dig

Se forskellen ved at bruge annoncer af høj kvalitet

Annoncer – herunder tekst, display, rich media m.m. – gennemgås for at sikre, at indholdet er familievenligt og passer til din målgruppe.

Se alle annoncetyper

Din annonceplads er efterspurgt

Annoncørerne byder konstant på annonceplads

Millionvis af annoncører konkurrerer om annoncepladsen. Det betyder flere penge, flere relevante annoncer og flere fyldte annoncepladser.

Du styrer udseendet

Du bestemmer over de annoncer, der vises

Bloker uønskede annoncer, vælg hvor annoncerne skal vises, og tilpas tekstannoncernes udseende og funktionalitet, så de matcher dit website. Du kan endda styre, hvilke annoncekategorier du vil tillade. Dit website. Dine regler.

Mobilvenlig

Kom i kontakt med din målgruppe, uanset hvor den er

Mobil er indbygget i AdSense. Responsive annonceenheder tilpasser sig automatisk forskellige skærmstørrelser, så du kan skabe en god brugeroplevelse og fortsætte med at generere omsætning, når folk ser dit website på en smartphone eller en tablet.

Tilpasset indsigt

Se, hvad der fungerer, og løs problemer

Få hele sandheden med effektivitetsrapporter

Effektivitetsmetrics hjælper dig med at få øje på, hvor den rigtige finjustering kan øge indtjeningen. Du kan også se din statistik på farten med AdSense-mobilappen.

Sammenlign og lær med AdSense-eksperimenter

Opret hurtigt, kør og analysér A/B-eksperimenter uden at ændre din kode. Med AdSense-eksperimenter kan du sammenligne en af dine annonceindstillinger med en variation for at se, hvilken der klarer sig bedst.

Gør mere med AdSense

Få adgang til flere funktioner med din AdSense-konto

Google Publisher Toolbar

Se opdaterede oplysninger om din AdSense-konto, mens du navigerer i Chrome. Få et øjebliksbillede af din indtjening og websitets effektivitet direkte fra værktøjslinjen samt fra annonceoverlejringer, der stiller sideplacerede kontrolelementer til rapportering og blokering til rådighed.

Installer værktøjslinjen