Mød folk, der bruger mere tid på det, de holder af

Bliv inspireret af folk, der bruger AdSense til at finansiere deres hobby.

BuildEazy

Les Kenny oprettede et website, der viser folk, hvordan man bygger ting. AdSense gjorde det muligt for ham at trække sig tilbage og gøre træbearbejdning til et fuldtidsjob.

Educación Inicial

En børnehavepædagog har oprettet et website til sin samling af læringsprojekter og derigennem fået kontakt til over fem millioner pædagoger, lærere og forældre. Hun inspirerer børn over hele verden via AdSense.

Japan Times

Japans ældste engelske avis har trykt sine nyheder dagligt i mere end et århundrede. Avisen fortsætter med at tilbyde sin papirudgave ved hjælp af den omsætning, den opnår via AdSense.

Navi Series

Et japansk onlineindeks hjælper lokale virksomheder med promovering, så de kan styrke lokalsamfundet. Kenji Shinjo bruger AdSense for at kunne fokusere på indhold, så virksomhederne kan fortsætte fremgangen.

Papilles et Pupilles

En fransk madblogger kvittede sit finansjob for at følge sin drøm om at dele opskrifter med verden. AdSense hjælper hende med at fokusere på indhold til websitet, når hun rejser rundt til andre foodies.

wikiHow

wikiHow har benyttet sig af AdSense fra dag ét. Den omsætning, de har opnået via AdSense, har givet dem mulighed for at vokse fra 2 til 24 medarbejdere.