Η Google έχει ως αποστολή να οργανώσει τις πληροφορίες όλου του κόσμου και να τις καταστήσει προσβάσιμες και χρήσιμες σε όλους.

Δέκα πράγματα που διαπιστώσαμε ότι αληθεύουν

#1: Εστιάζουμε στο χρήστη και όλα τα άλλα θα γίνουν μόνα τους

Από την αρχή, εστιάσαμε στην παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας στους χρήστες. Είτε με τον σχεδιασμό ενός νέου προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο είτε με κάποια νέα προσαρμογή στην εμφάνιση της αρχικής σελίδας, φροντίζουμε πάντα να εξασφαλίζουμε ότι τελικά θα εξυπηρετείστε εσείς και όχι κάποιος δικός μας εσωτερικός ή απώτερος στόχος.

Ειδήσεις από την Google

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα νέα μας, περιηγηθείτε στον κατάλογο ιστολογίων ή επιλέξτε να ακολουθήσετε έναν αριθμό Σελίδων Google+ για ενημερώσεις σε διάφορα προϊόντα και πρωτοβουλίες.

Μάθετε περισσότερα

Θέσεις εργασίας στην Google

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς κυλά η ζωή στην Google ή ποια είναι τα οφέλη που μπορείτε να απολαύσετε ως υπάλληλος της Google; Αναζητήστε κάποια θέση εργασίας στην Google ή ρίξτε μια ματιά στις τοποθεσίες μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα

Σχέσεις επενδυτών

Ενημερωθείτε σχετικά με τις ειδήσεις για τους επενδυτές, τα οικονομικά στοιχεία ή την εταιρική διακυβέρνηση.

Μάθετε περισσότερα

Σκετσάκια

Τα σκετσάκια είναι διασκεδαστικές, εκπληκτικές και μερικές φορές αυθόρμητες αλλαγές που πραγματοποιούνται στη διακόσμηση του λογότυπου της Google για τον εορτασμό διακοπών, επετείων και του έργου διάσημων καλλιτεχνών, πρωτοπόρων και επιστημόνων.

Προβάλετε όλα τα σκετσάκια

Τεχνολογία για κοινωνικό αντίκτυπο