Δείτε τις πιο πρόσφατες λειτουργίες, συμβουλές και κόλπα

Μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες λειτουργίες αναζήτησης, συμβουλές και κόλπα της Google για να γίνετε ειδικοί στην αναζήτηση. Αν θέλετε να τα δείτε όλα, παρακολουθήστε μια ιστορία αναζήτησης ή δείτε άλλα διασκεδαστικά έργα που προετοιμάζουμε στον τομέα της διασκέδασης.

Νέες δυνατότητες

Μείνετε ενήμεροι με την Αναζήτηση Google μέσω λειτουργιών οι οποίες κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Αναζήτηση πτήσεων

14/03/12

Εξερευνήστε επιλογές αεροπορικών ταξιδίων και προγραμματίστε το ταξίδι σας με λίγα μόνο κλικ του ποντικιού. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Αναζήτηση πτήσεων για να εντοπίσετε πτήσεις και να κάνετε κρατήσεις από τις ΗΠΑ προς πολλούς διεθνείς προορισμούς.

Μάθετε περισσότερα.

Σχετικές προεπισκοπήσεις αναζήτησης

23/02/12

Εντοπίστε εικόνες τις οποίες αναζητάτε ή εξερευνήστε κάποιο θέμα μέσω εικόνων με σχετικές προεπισκοπήσεις αναζήτησης. Θα τις βρείτε στην κορυφή των αποτελεσμάτων σας αναζήτησης εικόνων.

Μάθετε περισσότερα.

Προσωπικά αποτελέσματα

10/01/12

Όλοι μας καταφεύγουμε στα άτομα που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε για καλές προτάσεις. Με τα προσωπικά αποτελέσματα, θα βλέπετε σχετικές συμβουλές, φωτογραφίες και αναρτήσεις από τους φίλους σας παράλληλα με τα αποτελέσματα από τον ιστό.

Μάθετε περισσότερα.

Η εξέλιξη της Αναζήτησης Google

Ενημερωθείτε σχετικά με το Google εξερευνώντας καινοτομίες, λειτουργίες και ορόσημα στην Αναζήτηση από την ίδρυσή του, το 1997.

 • Η Αναζήτηση Google ξεκίνησε

  04/09/97

  Οι Larry και Sergey, απόφοιτοι του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ στην Επιστήμη των Υπολογιστών, οι οποίοι συνεργάστηκαν κατά το περασμένο έτος για τη δημιουργία μιας μηχανής αναζήτησης την οποία θα φιλοξενούσαν διακομιστές του Στάνφορντ, οι αποκαλούμενοι BackRub, αποφασίζουν να μετονομάσουν τη μηχανή αναζήτησης που είχαν δημιουργήσει. Μετά από πολλή σκέψη κατέληξαν στο όνομα Google —ένα λογοπαίγνιο με τη λέξη "googol", η οποία είναι ένας μαθηματικός όρος για τον αριθμό που ξεκινάει με το ψηφίο 1 ακολουθούμενο από 100 μηδενικά.

 • Πρώτο σκετσάκι

  30/08/98

  Η παράδοση με τα σκετσάκια στις αρχικές σελίδες γεννιέται με τη δημιουργία του εικονικού Φλεγόμενου άνδρα στο λογότυπο του Google από τους Larry και Sergey λίγο πριν από το φεστιβάλ Burning Man της Νεβάδας.

 • Γλώσσες

  09/05/00

  Εκτελώντας την αποστολή που έχουμε αναλάβει να οργανώσουμε πληροφορίες από όλον τον κόσμο, παρουσιάζουμε το Google.com σε 10 επιπλέον γλώσσες: Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Σουηδικά, Φινλανδικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά και Δανικά.

 • Ευρετήριο αναζήτησης

  26/06/00

  Το Google εισέρχεται στη νέα χιλιετία, τον νέο αιώνα, τη νέα δεκαετία και τη νέα εποχή αναζήτησης ιστού ως το μεγαλύτερος ευρετήριο αναζήτησης ιστού στον κόσμο.

 • Γλώσσες

  12/09/00

  Το Google αρχίζει να προσφέρει αναζήτηση σε Κινεζικά, Ιαπωνικά και Κορεάτικα, κάνοντας τον συνολικό αριθμό υποστηριζόμενων γλωσσών 15. Ωστόσο δεν προσφέρεται σε Κλίνγκον.

 • Google Toolbar

  11/12/00

  Η κυκλοφορία της προσθήκης προγράμματος περιήγησης του Google Toolbar καθιστά τις αναζητήσεις Google δυνατές χωρίς να απαιτείται μετάβαση στην αρχική μας σελίδα. Με άλλα λόγια, τώρα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Google στον ιστό χωρίς να επισκέπτεστε το Google.com κάνοντας απλώς μεταφόρτωση του Google Toolbar και τοποθετώντας το στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

 • Γλώσσες

  27/03/01

  Επειδή είμαστε δυσαρεστημένοι από την αργοπορία στη διαδικασία μετάφρασης της διεπαφής μας Google από μία γλώσσα κάθε φορά σε αμέτρητες γλώσσες σε όλον τον κόσμο, η Google ενσωματώνει μια κονσόλα μετάφρασης η οποία επιτρέπει στους χρήστες να συμβάλουν ώστε η διαδικασία να επιταχυνθεί. Τώρα όλοι οι χρήστες Google μπορούν να συμμετέχουν εθελοντικά στη μετάφραση τμήματος ή όλων των σελίδων μας σε μία ή περισσότερες από 100 διαφορετικές γλώσσες. Το Google έχει ήδη μεταφραστεί σε Καταλανικά, Αφρικάανς, Ρωσικά και Τσέχικα, με ακόμη περισσότερες γλώσσες να προστίθενται σε εβδομαδιαία βάση. Από σήμερα, το Google.com είναι διαθέσιμο σε 26 γλώσσες.

 • Αναζήτηση εικόνων Google

  28/07/01

  Αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, τι ισχύει για ένα εκατομμύριο εικόνες; Μάλλον, για να είμαστε πιο ακριβείς, τι ισχύει για 250 εκατομμύρια εικόνες; Η Αναζήτηση Εικόνων Google (έκδοση beta) κυκλοφορεί και αποτελεί τον πιο απλό τρόπο αναζήτησης εικόνων στον Ιστό. Εκτός αυτού, είναι το ίδιο εύχρηστη με τις άλλες υπηρεσίες αναζήτησης Ιστού της Google.

 • Ευρετήριο αναζήτησης

  11/12/01

  Το μέγεθος του ευρετηρίου ιστού του Google αυξάνεται σε 3 δισεκατομμύρια έγγραφα ιστού, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο για έγγραφα ιστού.

 • Μεταδίδουμε το πνεύμα του 2001 βασισμένοι στη συνάθροιση δισεκατομμυρίων ερωτημάτων αναζήτησης Google. Ταξινομώντας περισσότερα από 150 εκατομμύρια ερωτήματα κάθε ημέρα, προσφέρουμε τα κορυφαία 10 ερωτήματα που αφορούν τις τάσεις του έτους:

  1. nostradamus
  2. cnn
  3. world trade center
  4. harry potter
  5. anthrax
  6. windows xp
  7. osama bin laden
  8. audiogalaxy
  9. taliban
  10. loft story
 • Ειδήσεις Google

  23/09/02

  Περισσότερες πληροφορίες! Περισσότερες πληροφορίες! Κυκλοφορεί η εφαρμογή Ειδήσεις Google η οποία παρέχει τρέχουσες ειδήσεις από περίπου 4.000 προελεύσεις ειδήσεων από όλον τον κόσμο. Οι ειδήσεις ταξινομούνται αυτόματα σε κατηγορίες και τα θέματα ενημερώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, επομένως είναι εύκολο να παρακολουθείτε τα γεγονότα να εκτυλίσσονται τη στιγμή που επισκέπτεστε τους αντίστοιχους ιστότοπους.

 • Μεταδίδουμε το πνεύμα του 2002 με το Zeitgeist, το οποίο προσφέρει μια μοναδική οπτική όσον αφορά τα σημαντικότερα γεγονότα και τις πιο δημοφιλείς τάσεις βασισμένο σε περισσότερες από 55 δισεκατομμύρια αναζητήσεις οι οποίες έχουν διεξαχθεί κατά το προηγούμενο έτος από τους χρήστες Google από όλον τον κόσμο. Ακολουθούν τα κορυφαία 10 ερωτήματα του έτους:

  1. spiderman
  2. shakira
  3. winter olympics
  4. world cup
  5. avril lavigne
  6. star wars
  7. eminem
  8. american idol
  9. morrowind
  10. warcraft 3
 • Σας παρουσιάζουμε το Froogle (το οποίο τώρα έχει την ονομασία Αναζήτηση προϊόντων Google), την υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων του Google, η οποία ακολουθεί την πρόθεση της Google να δίνεται έμφαση σε αντικειμενικά, αβίαστα αποτελέσματα που ανήκουν στη σφαίρα των ηλεκτρονικών αγορών. Το Froogle πραγματοποιεί αναζήτηση ανάμεσα σε εκατομμύρια σχετικούς ιστότοπους για να βοηθήσει τους χρήστες να βρίσκουν εύκολα αυτά που επιθυμούν, επισημαίνοντας τους ιστότοπους που προσφέρουν συγκεκριμένα προϊόντα τα οποία αναζητούν. Έχει αποφασιστεί ότι η Google δεν θα διαθέσει ποτέ προς πώληση τα αποτελέσματα αναζήτησης, ώστε να γνωρίζουν οι χρήστες ότι τα αποτελέσματά τους είναι σχετικά και όχι προς πώληση.

 • Μετά από περισσότερες από 55 αναζητήσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κατά το περασμένο έτος, σας παρουσιάζουμε το Zeitgeist για το 2003, το οποίο προσφέρει μια μοναδική οπτική των σημαντικότερων γεγονότων και των δημοφιλέστερων τάσεων. Ακολουθούν τα δέκα πιο δημοφιλή ερωτήματα της χρονιάς:

  1. britney spears
  2. harry potter
  3. matrix
  4. shakira
  5. david beckham
  6. 50 cent
  7. iraq
  8. lord of the rings
  9. kobe bryant
  10. tour de france
 • Ευρετήριο αναζήτησης

  17/02/04

  Το ευρετήριο αναζήτησης ξεπερνά ένα ακόμη όριο : 6 δισεκατομμύρια στοιχεία, μεταξύ αυτών 4,28 δισεκατομμύρια ιστοσελίδες και 880 εκατομμύρια εικόνες.

 • Gmail

  01/04/04

  Εξετάζουμε μια έκδοση προεπισκόπησης του Gmail, μιας δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η οποία βασίζεται στην αναζήτηση, με δυνατότητα χωρητικότητας έως 8 δισεκατομμυρίων bit πληροφοριών, το οποίο αντιστοιχεί σε 500.000 σελίδες ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ανά χρήστη. Η έμπνευση για το Gmail προήλθε από έναν χρήστη Google ο οποίος παραπονέθηκε για την κακή ποιότητα των υπαρχουσών υπηρεσιών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Αναζήτηση SMS για κινητά

  07/10/04

  Το Google SMS (υπηρεσία ανταλλαγής σύντομων μηνυμάτων) σάς παρέχει έναν εύχρηστο τρόπο για τη λήψη μιας καταχώρισης για κάποιο κοντινό εστιατόριο, τον εντοπισμό του ορισμού μιας λέξης, την αναζήτηση της τιμής ενός προϊόντος ή τον εντοπισμό ενός κωδικού περιοχής ή ταχυδρομικού κώδικα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google SMS ακόμα και για να κάνετε υπολογισμούς. Αν έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να στείλετε το ερώτημά σας στον πενταψήφιο αριθμό ΗΠΑ: 46645 (GOOGL στα περισσότερα τηλέφωνα). Εν συνεχεία, τα αποτελέσματα του ερωτήματός σας αποστέλλονται με τη μορφή μηνυμάτων κειμένου και όχι με τη μορφή συνδέσμων.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Μελετητής Google

  08/10/04

  Η έκδοση beta του Μελετητή Google δίνει στους ακαδημαϊκούς τη δυνατότητα να αναζητούν φιλολογικά συγγράμματα, όπως δημοσιεύσεις με κριτικές ομοτέχνων, διατριβές, βιβλία, προεκδόσεις, αποσπάσματα και τεχνικές εκθέσεις, όλα δωρεάν. Στη Google, έχουμε ωφεληθεί πολύ από την ακαδημαϊκή έρευνα. Είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους προσφέρουμε στην ερευνητική κοινότητα. Ελπίζουμε ότι ο Μελετητής Google θα μας βοηθήσει όλους να βασιζόμαστε στις έρευνες των ακαδημαϊκών.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Αναζήτηση επιφάνειας εργασίας Google

  14/10/04

  Η Αναζήτηση Google Desktop φέρνει την τεχνολογία αναζήτησης Google στο τελευταίο πεδίο δεδομένων: τον προσωπικό σας ακατάστατο σκληρό δίσκο. Αυτή η μικρή εφαρμογή (700k) έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να βρίσκετε αρχεία που υπάρχουν στον σκληρό δίσκο, συμπεριλαμβανομένων αρχείων Office, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνομιλιών AIM και αρχείων PDF, καθώς και αρχείων μουσικής, εικόνων, βίντεο και άλλων.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Ευρετήριο αναζήτησης

  10/11/04

  Σας ανακοινώνουμε ότι το ευρετήριό μας ιστοσελίδων έχει φτάσει τα 8 δισεκατομμύρια. Είναι πολλά δεδομένης της χρονικής στιγμής.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Αναζήτηση Βιβλίων Google

  14/12/04

  Βιβλία από όλον τον κόσμο, τα οποία φυλάσσονται για πάντα και παρέχονται από το Google Print Program (που ονομάζεται σήμερα Αναζήτηση Βιβλίων Google). Σήμερα, ανακοινώνουμε συνεργασίες ψηφιακής σάρωσης με τις βιβλιοθήκες του Χάρβαρντ, του Στάνφορντ, του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν και της Οξφόρδης, καθώς και με τη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης. Στόχος μας: Να δώσουμε στις επόμενες γενιές τη δυνατότητα να ανακαλύψουν περισσότερα για τον κόσμο του βιβλίου. Μέσω της συνεργασίας με βιβλιοθήκες και εκδότες, έχουμε πια πρόσβαση σε εκατομμύρια βιβλία, συμπεριλαμβανομένων πολλών μοναδικών συγγραμμάτων τα οποία δεν διατίθενται εδώ και χρόνια και χιλιάδων βιβλίων τα οποία έχουν εξαντληθεί.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Βάσει δισεκατομμυρίων αναζητήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί από χρήστες του Google σε όλον τον κόσμο, το Zeitgeist του 2004 προσφέρει μια μοναδική οπτική των σημαντικότερων γεγονότων και τάσεων της χρονιάς. Ακολουθούν τα δέκα πιο δημοφιλή ερωτήματα:

  1. britney spears
  2. paris hilton
  3. christina aguilera
  4. pamela anderson
  5. chat
  6. games
  7. carmen electra
  8. orlando bloom
  9. harry potter
  10. mp3
 • Βίντεο Google

  25/01/05

  Παρουσιάζουμε το Google Video, ένα προϊόν το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αναζήτηση σε ένα ευρετήριο μεταγραφών από πρόσφατα τηλεοπτικά προγράμματα. Σε αυτό το στάδιο, πρόκειται απλώς για μια πρώιμη έκδοση beta του προϊόντος: Μπορείτε να δείτε μόνο στιγμιότυπα και αποσπάσματα βίντεο από προγράμματα που ταιριάζουν με τους όρους αναζήτησής σας και μπορείτε να αναζητήσετε προγράμματα από λίγα μόνο κανάλια, από τον Δεκέμβριο του 2004. Ωστόσο, θα βελτιώνουμε την εφαρμογή Βίντεο Google σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες, επομένως, μείνετε συντονισμένοι, όπως λένε στον κόσμο της τηλεόρασης.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Ευρετήριο αναζήτησης εικόνων

  07/02/05

  Ένα τεράστιο ορόσημο σήμερα, καθώς η Αναζήτηση εικόνων Google ανακοινώνει ότι έχουμε φτάσει το 1,1 δισεκατομμύριο ευρετηριοποιημένων εικόνων, και δεν αναπαριστούν όλες γατάκια.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Το Google Labs κυκλοφορεί την εξατομικευμένη αρχική σελίδα (η οποία ονομάζεται πια iGoogle), η οποία σας επιτρέπει να δώσετε στο Διαδίκτυο τη μορφή που θέλετε (κατά προσέγγιση), προσθέτοντας νέες κεφαλίδες, πρόγνωση του καιρού και άλλες λειτουργίες στην αρχική σελίδα του Google. Με ένα απλό κλικ του ποντικιού μπορείτε να επιστρέψετε στην "κλασική" εμφάνιση του Google.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Μετάφραση Google

  22/08/05

  Πώς είπατε; Η Μετάφραση Google έχει καλή απόδοση στην αξιολόγηση της μηχανικής μετάφρασης του 2005 από την κυβέρνηση των ΗΠΑ—και όπως θα επιβεβαιώσουν μεταγενέστερες ημερομηνίες σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, η μεταφραστική ομάδα μόλις τώρα ξεκίνησε.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Αναζήτηση Ιστολογίου Google

  15/09/05

  Το θέμα με τα ιστολόγια έχει προχωρήσει πολύ, αλλά πώς μπορεί να μάθει κανείς τι πραγματεύονται οι blogger; Σας παρουσιάζουμε την Αναζήτηση Ιστολογίου Google, η οποία παρέχει γρήγορα αποτελέσματα αναζήτησης Google από ιστολόγια σε πολλές γλώσσες, ανεξάρτητα από το πού φιλοξενούνται ή έχουν γραφτεί. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση κατά θέμα, διεύθυνση URL, λέξεις-κλειδιά ή μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας σε συγκεκριμένα ιστολόγια και εύρη ημερομηνιών.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Δισεκατομμύρια αναζητήσεις Google. Ένα έτος. Το Zeitgeist απομονώνει τα παλιά και τα εμφανίζει σαν στιγμιότυπο στα νέα. Αυτές είναι οι κορυφαίες δέκα προτιμώμενες αναζητήσεις:

  1. Myspace
  2. Ares
  3. Baidu
  4. wikipedia
  5. orkut
  6. iTunes
  7. Sky News
  8. World of Warcraft
  9. Green Day
  10. Leonardo da Vinci
 • Google Finance

  21/03/06

  Σας βοηθάμε να κατανοήσετε οικονομικά ζητήματα προσφέροντας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε επιχειρησιακές και χρηματοοικονομικές πληροφορίες όσον αφορά δημόσιους οργανισμούς, ιδιωτικές εταιρίες και αμοιβαία κεφάλαια. Το Google Finance περιλαμβάνει διαδραστικά διαγράμματα, αναζήτηση εταιριών κατά όνομα ή σύμβολο μετοχής, ιστορίες κατηγοριοποιημένες κατά ομάδα από τις Ειδήσεις Google, επίκαιρες αναρτήσεις ιστολογίου από την Αναζήτηση ιστολογίου Google, ομάδες συζητήσεων για συγκεκριμένα θέματα και εύχρηστα χαρτοφυλάκια για την παρακολούθηση των οικονομικών σας στοιχείων.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Google Trends

  10/05/06

  Αφορά εσάς. Με το Google Trends, μπορείτε να αξολογήσετε το ενδιαφέρον των ατόμων στα αγαπημένα σας θέματα. Εισαγάγετε έως πέντε θέματα και δείτε πόσο συχνά έχουν αναζητηθεί στο Google μέσα στον χρόνο. Το Google Trends παρουσιάζει, επίσης, τη συχνότητα με την οποία έχουν εμφανιστεί τα θέματά σας στις ιστορίες των Ειδήσεων Google και ποιες γεωγραφικές περιοχές τα έχουν αναζητήσει με μεγαλύτερη συχνότητα.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google

  23/10/06

  Καλύτερο από το Google; Γιατί όχι; Η κυκλοφορία της Μηχανής προσαρμοσμένης αναζήτησης Google προσφέρει στους blogger και τους κατόχους ιστότοπων τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια μηχανή αναζήτησης προσαρμοσμένη στα δικά τους προσωπικά ενδιαφέροντα και στα ενδιαφέροντα των χρηστών τους.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Αναζήτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

  14/12/06

  Με την έκδοση beta της Αναζήτησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του Google, μπορείτε να μάθετε την ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε προϊόν της καθημερινότητας, όπως κολλητική ταινία και φακούς επαφής, ή να ενημερωθείτε σχετικά με χιλιάδες άγνωστες ανακαλύψεις οι οποίες ίσως δεν γνωρίζατε καν ότι υπήρχαν. Η Αναζήτηση Διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας Google σάς επιτρέπει να αναζητάτε πλήρες κείμενο και εικόνες για περισσότερα από 7 εκατομμύρια διπλώματα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Ποια ήταν η σημασία του 2006; Το Zeitgeist πρωτοπορεί απαντώντας στην ερώτηση μέσα από τη μελέτη των ερωτημάτων αναζήτησης Google του συγκεκριμένου έτους. Αυτές είναι οι κορυφαίες αναζητήσεις για το 2006:

  1. bebo
  2. myspace
  3. world cup
  4. metacafe
  5. radioblog
  6. wikipedia
  7. video
  8. rebelde
  9. mininova
  10. wiki
 • Καθολική αναζήτηση

  16/05/07

  Τώρα όλα μαζί. Στην εκδήλωσή μας Searchology, ανακοινώνουμε ότι είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην καθολική αναζήτηση αφού δημιουργήσουμε έναν τρόπο αναζήτησης σε όλες τις προελεύσεις περιεχομένου—ιστό, εικόνες, ειδήσεις, χάρτες, τοπικά, βίντεο, βιβλία—και παρέχουμε ενοποιημένα αποτελέσματα ταξινομημένα βάσει συνάφειας.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Μεταδίδουμε το πνεύμα του 2007 βασισμένοι στη συνάθροιση δισεκατομμυρίων ερωτημάτων αναζήτησης Google. Αυτά είναι τα δέκα ερωτήματα η συχνότητα των οποίων αυξήθηκε περισσότερο στις ΗΠΑ:

  1. iphone
  2. webkinz
  3. tmz
  4. transformers
  5. youtube
  6. club penguin
  7. myspace
  8. heroes
  9. facebook
  10. anna nicole smith
 • Μετάφραση Google

  15/05/08

  Τώρα η Μετάφραση Google φέρνει το θαύμα της άμεσης μετάφρασης στο διαδίκτυο στα Βουλγαρικά, Κροατικά, Τσεχικά, Δανικά, Φινλανδικά, Χίντι, Νορβηγικά, Πολωνικά, Ρουμανικά και Σουηδικά, για συνολικά 23 υποστηριζόμενες γλώσσες. Odlično!

  Διαβάστε περισσότερα

 • Doodle 4 Google 2008

  21/05/08

  Εκατομμύρια χρήστες οι οποίοι ψήφισαν στο διαδίκτυο αποφάσισαν ότι ο μαθητής της έκτης, Grace Moon από το Castro Valley της Καλιφόρνια υπέβαλε το καλύτερο σκετσάκι για τον φετινό διαγωνισμό Doodle 4 της Google.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Αναζήτηση ιστότοπου Google

  03/06/08

  Η έναρξη λειτουργίας της Αναζήτησης ιστότοπου Google επιτρέπει στους κατόχους ιστότοπων να προσφέρουν πλέον τη δυνατότητα αναζήτησης μέσω Google στους ιστότοπους τους.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Παρουσιάζουμε μια νέα υπηρεσία η οποία ονομάζεται Knol και διευκολύνει την καταγραφή και την κοινή χρήστη πληροφοριών στον ιστό από γνώστες ειδικούς. Οι συντάκτες μπορούν να δημοσιεύουν αξιόπιστα άρθρα (δηλαδή knol) σχετικά με κάποιο θέμα και έπειτα να μοιράζονται τις γνώσεις τους με όλους. Κάθε knol προσδιορίζει έναν συντάκτη ή μια ομάδα συντακτών, επομένως οι αναγνώστες μπορούν να δουν ξεκάθαρα ποιος το έγραψε και ποια είναι τα διαπιστευτήριά του, καθώς και να κάνουν σχολιασμούς, αξιολογήσεις και κριτικές στα knol. Με τη χρήση της νέας λειτουργίας που ονομάζεται "εποπτευόμενη συνεργασία", οι αναγνώστες μπορούν να συμβάλουν άμεσα στα knol. Ο συντάκτης μπορεί, στη συνέχεια, να αποφασίσει αν θα λάβει υπόψη τις προτάσεις.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Ευρετήριο αναζήτησης

  25/07/08

  Πόσο μεγάλος μπορεί να είναι ο ιστός; Σας ανακοινώνουμε ότι το σύστημα ευρετηρίου της Google για την επεξεργασία συνδέσμων αποτελείται πλέον από 1 τρισεκατομμύριο μοναδικές διευθύνσεις URL, ενώ παράλληλα ο αριθμός των μεμονωμένων ιστοσελίδων αυξάνεται κατά δισεκατομμύρια σελίδες κάθε ημέρα.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Google Suggest

  25/08/08

  Σας παρουσιάζουμε το Google Suggest, το οποίο σας βοηθά στη δημιουργία ερωτημάτων αναζήτησης και μειώνει τα ορθογραφικά λάθη και τα λάθη από το πάτημα των πλήκτρων, εξοικονομώντας χιλιάδες ώρες πληκτρολόγησης για τους χρήστες του Διαδικτύου—ένα κλάσμα δευτερολέπτου ανά πρόταση.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

  02/09/08

  Παρουσιάζουμε το Google Chrome, ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ιστού ανοιχτού κώδικα. Γρήγορο και ασφαλές, σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας υπηρεσίες Google—Gmail, Χάρτες Google και Έγγραφα Google—πιο εύκολα από ό,τι πριν. Το Google Chrome προσφέρει, επίσης, νέες μοναδικές λειτουργίες, όπως μια μεμονωμένη θυρίδα για διευθύνσεις ιστού και αναζητήσεις, ένα απλοποιημένο πρόγραμμα διαχείρισης λήψεων και μια διεπαφή για τη μεγιστοποίηση της εμπειρίας σας περιήγησης.

 • 10α Γενέθλια της Google

  02/09/08

  Ο χρόνος ρέει -- 10α Γενέθλια της Google.

 • Έργο 10^100

  24/09/08

  Ως μέρος του εορτασμού των 10ων γενεθλίων, παρουσιάζουμε το Έργο 10^100 (δηλαδή "δέκα στην εκατοστή"), μια αναζήτηση ιδεών σχεδιασμένη για να μας βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα και ένα πρόγραμμα για την υλοποίηση των περισσότερων από αυτές τις ιδέες. Δεσμεύουμε 10$ εκατομμύρια για τη μεγάλη έναρξη αυτών των έργων και σας προσκαλούμε να ψηφίσετε τις αγαπημένες σας ιδέες.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Σας παρουσιάζουμε τα κορυφαία προτεινόμενα ερωτήματα τα οποία εκφράζουν το πνεύμα του 2008:

  1. obama
  2. facebook
  3. att
  4. iphone
  5. youtube
  6. fox news
  7. palin
  8. beijing 2008
  9. david cook
  10. surf the channel
 • Μετάφραση Google

  26/02/09

  Με την προσθήκη των Τουρκικών, των Ταϊλανδέζικων, των Ουγγρικών, των Εσθονικών, των Αλβανικών, των Μαλτέζικων και των Γαλικιανών, η Μετάφραση Google μπορεί πλέον να μεταφράζει αυτόματα από και προς 41 γλώσσες που συνιστούν το 98% των γλωσσών που ομιλούνται από χρήστες του Διαδικτύου.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Προφίλ Google

  21/04/09

  Παρουσιάζουμε τα Προφίλ Google, τα οποία σας παρέχουν τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα τι βρίσκουν οι άλλοι όταν κάνουν αναζήτηση για εσάς. Τα προφίλ εμφανίζονται στο κάτω τμήμα των σελίδων μας αναζήτησης όταν οι χρήστες κάνουν αναζήτηση βάσει ονόματος.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Επιλογές Αναζήτησης Google

  12/05/09

  Μπορεί η αναζήτηση ιστού να γίνει καλύτερη και περισσότερο εξατομικευμένη; Πάντα. Για αυτόν τον λόγο παρουσιάζουμε τις Επιλογές Αναζήτησης, ένα πλαίσιο εργαλείων στα αριστερά των αποτελεσμάτων αναζήτησης, το οποίο σας προσφέρει πιο εκλεπτυσμένο έλεγχο των αποτελεσμάτων σας.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Doodle 4 Google 2009

  20/05/09

  Χιλιάδες μαθητές στέλνουν συμμετοχές. Καταχωρίζονται περισσότερες από 5 εκατομμύρια ψήφοι στο διαδίκτυο. Και η Christin Engelberth, μαθήτρια της έκτης από το Σαν Αντόνιο του Τέξας, κερδίζει στον Διαγωνισμό Doodle 4 της Google.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Μετάφραση Google

  31/08/09

  Τι; Η Μετάφραση Google δεν υποστήριζε Αφρικάανς, Λευκορωσικά, Ισλανδικά, Ιρλανδικά, Σλαβομακεδονικά, Μαλέι, Σουαχίλι, Ουαλικά και Γίντις; Τώρα τις υποστηρίζει.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Αναζήτηση κοινωνικών δικτύων

  26/10/09

  Η Αναζήτηση κοινωνικών δικτύων, ένα νέο πείραμα στο Google Labs, εμπλουτίζει τα αποτελέσματα αναζήτησης Google με σχετικό δημόσιο περιεχόμενο από τους φίλους και τις επαφές σας, το οποίο επισημαίνεται για δική σας διευκόλυνση στο κάτω τμήμα των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Πίνακας ελέγχου Google

  05/11/09

  Ο νέος Πίνακας ελέγχου Google παρέχει διαφάνεια και σας προσφέρει μεγαλύτερη δυνατότητα επίβλεψης των δεδομένων και των πληροφοριών σας που σχετίζονται με το Google. Ο Πίνακας ελέγχου αποτελεί σύνοψη δεδομένων για κάθε προϊόν που χρησιμοποιείτε και σας παρέχει απευθείας συνδέσμους για να μπορείτε να ελέγξετε τις προσωπικές σας πληροφορίες και ρυθμίσεις, όλα σε ένα εύχρηστο, ασφαλές μέρος.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Ποια θέματα μας απασχόλησαν το 2009; Το Zeitgeist αυτού του έτους εκφράζει το πνεύμα δισεκατομμυρίων ερωτημάτων αναζήτησης Google. Αυτά είναι τα ερωτήματα η συχνότητα των οποίων αυξήθηκε περισσότερο αυτό το έτος:

  1. twitter
  2. michael jackson
  3. facebook
  4. hulu
  5. hi5
  6. glee
  7. paranormal activity
  8. natasha richardson
  9. farrah fawcett
  10. lady gaga
 • Google Goggles

  07/12/09

  Σας παρουσιάζουμε το Google Goggles, μια νέα εφαρμογή οπτικής αναζήτησης για τις συσκευές Android, η οποία σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε αναζητήσεις στον ιστό κάνοντας λήψη μιας εικόνας, αντί πληκτρολογώντας κάποιο κείμενο. Τραβήξτε μια φωτογραφία ενός ορόσημου, συμβόλου, λογότυπου, εξώφυλλου βιβλίου ή έργου τέχνης για να λάβετε αποτελέσματα αναζήτησης τα οποία ταιριάζουν με την εικόνα σας. Για πληροφορίες σχετικά με επιχειρήσεις, απλώς στρέψτε το τηλέφωνο προς κάποιο κατάστημα και το Goggles θα σας εμφανίσει το όνομα της επιχείρησης χρησιμοποιώντας το GPS και την πυξίδα του τηλεφώνου.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Αναζήτηση Realtime

  07/12/09

  Με τη νέα λειτουργία Αναζήτησης Realtime, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο από άτομα σε δημοφιλείς ιστότοπους, όπως το Twitter, καθώς και τίτλους ειδήσεων και αναρτήσεις ιστολογίου που έχουν μόλις δημοσιευθεί.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Γενέθλια του Σερ Άιζακ Νιούτον

  04/01/10

  Προς τιμήν των 368ων γενεθλίων του Σερ Άιζακ Νιούτον, δημιουργήσαμε το πρώτο διαδραστικό Σκετσάκι.

 • Μια αγάπη στο Παρίσι

  07/02/10

  Σας παρουσιάζουμε την πρώτη διαφήμιση του Super Bowl η οποία αφηγείται μια ιστορία αγάπης μέσω την αναζήτησης όρων. Αυτό είναι ένα από τα πολλά βίντεο που δημιουργήθηκαν για να τονίσουν τις ανθρώπινες ιστορίες πίσω από κάθε αναζήτηση.

 • Topeka

  01/04/10

  Αλλάξαμε το όνομα Πρωταπριλιά σε Topeka. Το όνομα δόθηκε προς τιμήν της πόλης Topeka του Κάνσας, η οποία άλλαξε το όνομα της σε Google στην προσπάθεια εγκατάστασης σε αυτήν του πειραματικού δικτύου οπτικών ινών.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Ανανεωμένη εμφάνιση των Αποτελεσμάτων αναζήτησης

  05/05/10

  Παρουσιάζουμε μια ανανεωμένη εμφάνιση της σελίδας μας αποτελεσμάτων αναζήτησης με ένα νέο πλαίσιο στα αριστερά της σελίδας, όπου επισημαίνονται τα πιο σχετικά εργαλεία και οι βελτιώσεις αναζήτησης για το ερώτημά σας. Τώρα μπορείτε να κάνετε γρήγορα εναλλαγές μεταξύ τύπων αποτελεσμάτων, όπως Βιβλία, Εικόνες και Ειδήσεις ή να περιορίζετε τα αποτελέσματα κατά ώρα ή θέμα. Η νέα λειτουργία "Κάτι άλλο" που βρίσκεται στο κάτω αριστερό πλαίσιο σάς βοηθά να βρίσκετε άλλα θέματα που σχετίζονται με το ερώτημά σας.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Σκετσάκι PAC-MAN

  21/05/10

  Για την 30ή επέτειο του PAC-MAN, η Google παρουσιάζει το πρώτο σκετσάκι (doodle) που μπορούν να παίξουν οι χρήστες, το οποίο περιλαμβάνει και τα 256 επίπεδα και το Ms. PAC-MAN. Είναι τόσο δημοφιλές που αποφασίσαμε να του παραχωρήσουμε μόνιμη διεύθυνση.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Doodle 4 Google 2010

  26/05/10

  Μετά από περισσότερες από 33.000 υποβολές μαθητών και εκατομμύρια ψήφων στο διαδίκτυο, ανακοινώνουμε με περηφάνια ότι ο μαθητής της τρίτης, Makenzie Melton, από El Dorado Springs του Μισούρι είναι ο νικητής του Διαγωνισμού Doodle 2010 της Google.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Εξατομίκευση του Google.com

  02/06/10

  Σας παρουσιάζουμε την εξατομίκευση της αρχικής σελίδας του Google.com, η οποία σας επιτρέπει την προσαρμογή της εικόνας σας φόντου.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Caffeine

  08/06/10

  Παρουσιάζουμε το Caffeine, το νέο σύστημα ευρετηρίασης, το οποίο παρέχει κατά 50% νεότερα αποτελέσματα για αναζητήσεις ιστού από ό,τι το προηγούμενο και συνιστά τη μεγαλύτερη συλλογή περιεχομένου ιστού που έχει διαθέσει ποτέ η Google.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Αναζήτηση Realtime

  26/08/10

  Η Αναζήτηση Realtime αποκτά μια νέα μεμονωμένη αρχική σελίδα μαζί με περισσότερα εργαλεία για την εξερεύνηση και τη βελτίωση αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Σκετσάκι buckyball

  04/09/10

  Το διαδραστικό μας σκετσάκι τιμά την 25η Επέτειο Buckyball.

 • Σκετσάκι με σωματίδια

  06/09/10

  Προμηνύοντας την κυκλοφορία του Google Instant, δημοσιεύσαμε αυτό το γρήγορο, αστείο και διαδραστικό σκιτσάκι: αυτά τα χαρακτηριστικά πιστεύουμε ότι πρέπει να έχει η αναζήτηση!

 • Google Instant

  08/09/10

  Σας παρουσιάζουμε το Google Instant, μια νέα βελτίωση αναζήτησης η οποία επιτρέπει την εμφάνιση αποτελεσμάτων καθώς πληκτρολογείτε. Δεν χρειάζεται πια να ολοκληρώνετε την πληκτρολόγηση του όρου αναζήτησης, ούτε να πατάτε "Αναζήτηση" για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις προτεινόμενες λέξεις σαν σχόλια για να συμβάλετε στη δημιουργία καλύτερων όρων αναζήτησης και να προσαρμόσετε την αναζήτησή σας πρόχειρα μέχρι να γίνει αντιστοίχιση των αποτελεσμάτων που αντιστοιχούν σε αυτό που θέλετε.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Αναφορά διαφάνειας

  20/09/10

  Η διαδραστική αναφορά διαφάνειας σάς επιτρέπει να βλέπετε κυβερνητικά ερωτήματα τα οποία έχουμε λάβει σχετικά με χρήστες, καθώς και αιτήματα κατάργησης ή λογοκρισίας περιεχομένου.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Σκετσάκι Τζον Λένον

  09/10/10

  Φανταστείτε το εξής: ένα κινούμενο σκετσάκι να γιορτάζει τα 70ά γενέθλια του Τζον Λένον.

 • Να τα εκατοστήσεις!

  16/10/10

  Ο Τζον Λένον, ο Νόρμαν Ρόκγουελ, ο Άιζακ Νιούτον και τώρα εσείς. Αν συμπεριλάβετε τα γενέθλιά σας στο προφίλ σας Google, η αρχική σελίδα Google θα εμφανίσει ένα σκετσάκι μόνο για εσάς την ημέρα των γενεθλίων σας (απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί).

 • Αναζήτηση Places

  27/10/10

  Σας παρουσιάζουμε την Αναζήτηση Places, ένα νέο είδος τοπικής αναζήτησης το οποίο οργανώνει πληροφορίες από όλον τον κόσμο σχετικά με μέρη. Τώρα όταν αναζητάτε τοπικές πληροφορίες, θα βλέπετε μια λίστα με συγκεκριμένα μέρη τα οποία έχουν επισημανθεί με κόκκινες πινέζες για να μπορείτε να αποφασίζετε εύκολα πού θέλετε να πάτε. Η Αναζήτηση Places προσφέρει επίσης πιο σχετικούς συνδέσμους σε μια μεμονωμένη σελίδα αποτελεσμάτων και παρέχει συνδέσμους σε άλλες σελίδες για περισσότερες πληροφορίες. Με αυτόν τον τρόπο σας βοηθά να βρείτε πιο γρήγορα το μέρος που αναζητάτε.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Στιγμιαία επισκόπηση

  09/11/10

  Σας παρουσιάζουμε τη Στιγμιαία επισκόπηση, μια οπτική προεπισκόπηση αποτελεσμάτων αναζήτησης η οποία σας βοηθά να επιλέγετε γρήγορα το σωστό αποτέλεσμα εμφανίζοντας ένα στιγμιότυπο ιστού για κάθε επιλογή με επισημάνσεις κειμένου για τον όρο αναζήτησης που εμφανίζεται στη σελίδα. Κάνοντας κλικ μία φορά στον μεγεθυντικό φακό στα αποτελέσματά σας, θα δείτε μια στιγμιαία προεπισκόπηση της σελίδας σας ιστού. Αφού ενεργοποιήσετε τη Στιγμιαία επισκόπηση, μπορείτε να τοποθετήσετε τον δείκτη του ποντικιού σας πάνω σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα για να δείτε μια διαφορετική προεπισκόπηση.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Αποτελέσματα NBA Live

  03/12/10

  Σουτάρουμε και σκοράρουμε με το NBA.com. Παρουσιάζουμε σκορ, ώρες έναρξης, κατατάξεις, συνδέσμους σε ζωντανές ενημερώσεις, προεπισκοπήσεις παιχνιδιών και αναφορές ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο, όλα μέσα στα αποτελεσμάτα αναζήτησης.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Αναζήτηση Places για κινητά

  03/12/10

  Η Αναζήτηση Places παρέχεται για κινητά, επιτρέποντάς σας να κάνετε αναζητήσεις τύπου [μουσεία αθήνα] στο smartphone σας και να λαμβάνετε αποτελέσματα ιστού για το Μουσείο της Ακρόπολης, μαζί με σχόλια και κριτικές, όλα οργανωμένα με τάξη σε ένα σύμπλεγμα.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Chrome Web Store

  07/12/10

  Σας προσφέρουμε το Chrome Web Store, μια ηλεκτρονική αγορά όπου μπορείτε να ανακαλύψετε χιλιάδες εφαρμογές, επεκτάσεις και θέματα για το Google Chrome. Στο εσωτερικό της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε ή να περιηγηθείτε σε διαφορετικές κατηγορίες και μεμονωμένες σελίδες αντικειμένων, καθώς και να διαβάσετε κριτικές και αξιολογήσεις και να συνεισφέρετε σε αυτές. Αν χρησιμοποιείτε πολλούς υπολογιστές, μπορείτε να συγχρονίσετε τις εφαρμογές, τις επεκτάσεις και τα θέματά σας σε όλους τους υπολογιστές σας με τον συγχρονισμό του προγράμματος περιήγησής σας.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Μεταδίδουμε το πνεύμα του 2010 συλλέγοντας δισεκατομμύρια ερωτήματα αναζήτησης Google. Εξερευνήστε τις Τάσεις, τα Συμβάντα και ένα συλλογικό ενημερωτικό βίντεο για το 2010. Αυτές είναι οι κορυφαίες δέκα αναζητήσεις με την πιο γρήγορα αυξανόμενη συχνότητα:

  1. chatroulette
  2. ipad
  3. justin bieber
  4. nicki minaj
  5. friv
  6. myxer
  7. katy perry
  8. twitter
  9. gamezer
  10. facebook
 • Google Instant για κινητά

  10/12/10

  Με στόχο να παρέχουμε εξαιρετικά γρήγορα αποτελέσματα αναζήτησης ιστού σε όλους, κυκλοφορούμε μια έκδοση beta του Google Instant για κινητά σε περισσότερες από 28 γλώσσες και σε 40 χώρες σε όλον τον κόσμο.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Ενημέρωση αναζήτησης κοινωνικών δικτύων

  17/02/11

  Σας ανακοινώνουμε τη δημιουργία ενημερώσεων για την Αναζήτηση κοινωνικών δικτύων: Όταν συνδέεστε στον λογαριασμό σας Google, θα μπορείτε πια να δείτε αποτελέσματα και κοινόχρηστους συνδέσμους από άτομα με τα οποία είστε συνδεδεμένοι στο Twitter, το Flickr, το Blogger και άλλους δημόσια διαθέσιμους ιστότοπους, σε συνδυασμό μέσα στη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Τα ονόματα και οι φωτογραφίες προφίλ των ατόμων που μοιράστηκαν ή δημοσίευσαν αυτές τις πληροφορίες εμφανίζονται κάτω από τα αποτελέσματα.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Προβολή συνταγής

  24/02/11

  Παρουσιάζουμε την Προβολή συνταγών την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να προσαρμόσετε τα αποτελέσματα αναζήτησής σας ώστε να εμφανίζουν μόνο συνταγές και για να χρησιμοποιείτε ξεκάθαρα επισημασμένες αξιολογήσεις, στοιχεία και εικόνες για να επιλέξετε το σωστό αποτέλεσμα. Μπορείτε, επίσης, να αναζητήσετε συγκεκριμένες συνταγές, όπως [σοκολατένια μπισκότα με μέντα], πιο γενικά θέματα όπως [φράουλα], ακόμα και να βρείτε συνταγές για κάποια γιορτή ή εκδήλωση, όπως [μαγειρίτσα]. Για να μεταβείτε στην Προβολή συνταγών, κάντε κλικ στον σύνδεσμο "Συνταγές" στο αριστερό πλαίσιο της σελίδας των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

 • Βελτιωμένα Προφίλ Google

  02/03/11

  Δίνουμε στα Προφίλ Google νέα μορφή και αισθητική κάνοντας ακόμα πιο εύκολο τον έλεγχο και τον εμπλουτισμό του δημόσιου προφίλ σας. Μεταβαίνοντας στη διεύθυνση profiles.google.com, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ το οποίο θα αναπαριστά καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Στιγμιαία επισκόπηση για κινητά

  08/03/11

  Σας παρουσιάζουμε τη Στιγμιαία επισκόπηση για κινητά. Όπως με την έκδοση επιφάνειας εργασίας της Στιγμιαίας επισκόπησης, αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να κάνετε οπτική σύγκριση των αποτελεσμάτων αναζήτησης από στιγμιότυπα ιστοσελίδων, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την πιο γρήγορη επιλογή του σωστού αποτελέσματος.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Κουμπί +1

  30/03/11

  Σας παρουσιάζουμε το κουμπί +1, το οποίο αντιστοιχεί σε φράσεις τύπου "αυτό είναι πολύ καλό" ή "για δες αυτό". Κάντε κλικ στο κουμπί +1 για να βοηθήσετε τους φίλους, τις επαφές και τον υπόλοιπο ιστό να βρουν τα καλύτερα αποτελέσματα στην αναζήτηση Google. Οι επισημάνσεις +1 μπορούν, επίσης, να σας βοηθήσουν εμφανίζοντάς σας σωστές προτάσεις σε θέματα που σας ενδιαφέρουν, όποτε ακριβώς θέλετε, στα αποτελέσματα αναζήτησής σας.

 • Σκετσάκι Τσάρλι Τσάπλιν

  15/04/11

  Προς τιμήν των 122ων γενεθλίων του Σερ Τσαρλς Σπένσερ Τσάπλιν, δημιουργούμε το πρώτο μας σκετσάκι ζωντανού βίντεο δράσης.

  Παρακολουθήστε το τώρα

 • Εικόνες Google με ταξινόμηση

  09/05/11

  Επιτρέπουμε στους χρήστες να κάνουν ταξινόμηση κατά θέμα στις Εικόνες Google, επομένως δεν έχετε απλώς τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε οπτική περιήγηση στα θέματα, αλλά μπορείτε να βρείτε τη συγκεκριμένη εικόνα που αναζητάτε, κάνοντας κλικ στην επιλογή Ταξινόμηση κατά θέμα που βρίσκεται στο αριστερό πλαίσιο, για να οργανώσετε τα αποτελέσματα άμεσα.

  Διαβάστε περισσότερα

 • 96α Γενέθλια του Λες Πολ

  09/06/11

  Εξασκηθείτε στην κιθάρα στο διαδίκτυο με αυτό το διαδραστικό σκίτσο.

 • Γρήγορες σελίδες

  14/06/11

  Σας παρουσιάζουμε τις Γρήγορες Σελίδες, μια νέα λειτουργία η οποία βοηθά τους χρήστες να λαμβάνουν τα αποτελέσματα αναζήτησης που επιθυμούν ακόμα πιο γρήγορα και σε μερικές περιπτώσεις άμεσα! Η λειτουργία "Γρήγορες Σελίδες" ενεργοποιείται με την τεχνολογία προαπόδοσης την οποία δημιουργούμε μέσα στο Chrome και η οποία, στη συνέχεια, ενεργοποιείται έξυπνα μέσω της αναζήτησης ιστού όταν είμαστε πολύ σίγουροι για την καλύτερη απάντηση στην αναζήτησή σας.

 • Φωνητική αναζήτηση

  14/06/11

  Σας παρουσιάζουμε τη φωνητική αναζήτηση για πρώτη φορά σε υπολογιστές. Αντί να πληκτρολογείτε, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το μικρόφωνο για να εκφωνήσετε την αναζήτησή σας και να βρείτε αυτό που αναζητάτε. Οτιδήποτε αναζητάτε, είτε πρόκειται για τον καιρό, είτε για προγράμματα ταινιών είτε για κάτι που ξέρετε πώς να το πείτε αλλά δεν ξέρετε πώς να το γράψετε, όπως συνταγή για μακαρόνια με κιμά, εφόσον μπορείτε να το πείτε, μπορείτε και να το αναζητήσετε.

 • Αναζήτηση με εικόνα

  14/06/11

  Σας παρουσιάζουμε τη δυνατότητα αναζήτησης με εικόνα. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τόσο δικές σας φωτογραφίες όσο και εικόνες από τον ιστό για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας στο Google. Όταν κάνετε αναζήτηση με εικόνα, τα αποτελέσματα θα σας δείχνουν πού εμφανίζονται αυτή και άλλες παρόμοιες εικόνες στον ιστό. Θα σας καθοδηγούμε σε ιστοσελίδες που περιέχουν τη συγκεκριμένη εικόνα ή θα βρίσκουμε την ίδια εικόνα σε διαφορετικά μεγέθη ή αναλύσεις.

 • Αναζήτηση πτήσεων

  13/09/11

  Παρουσιάζουμε την Αναζήτηση πτήσεων, ένα νέο εργαλείο για την εξερεύνηση των επιλογών ταξιδιών και τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας. Με την Αναζήτηση πτήσεων μπορείτε να δείτε μια λίστα εύκολης σάρωσης με πτήσεις που σας εξυπηρετούν. Δεν είστε σίγουροι για τον προορισμό σας; Η Αναζήτηση πτήσεων μπορεί να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τις επιλογές και τους προορισμούς των ταξιδιών σας. Επιλέξτε μια χώρα αναχώρησης και πλοηγηθείτε στον χάρτη για να βρείτε επιλογές για εισιτήρια προς διάφορους προορισμούς. Η Αναζήτηση πτήσεων θα σας βοηθήσει, επίσης, να δείτε τις ημερομηνίες για τις οποίες μπορείτε να βρείτε πιο φτηνά εισιτήρια.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Σχετικά άτομα και σελίδες

  10/01/12

  Παρουσιάζουμε σχετικά άτομα και σελίδες στην αναζήτηση, επιτρέποντάς σας να ανακαλύπτετε άτομα και επωνυμίες που σχετίζονται με την αναζήτησή σας και να συνδέεστε μαζί τους μέσω της προσθήκης τους στους κύκλους σας.

 • Προφίλ στην αναζήτηση

  10/01/12

  Ως μέρος της Αναζήτησης συν τον κόσμο μου, παρουσιάζουμε τα Προφίλ στην αναζήτηση, μια λειτουργία η οποία σάς επιτρέπει να εντοπίζετε άτομα πιο γρήγορα βλέποντας το προφίλ τους Google το οποίο εμφανίζεται καθώς πληκτρολογείτε το όνομά τους στην αναζήτηση. Επιπλέον, δημιουργώντας το δικό σας προφίλ Google και κάνοντάς το ορατό στα αποτελέσματα της αναζήτησης, δίνετε στο Google τη δυνατότητα να φέρνει στην επιφάνεια το πιο σχετικό περιεχόμενο για εσάς.

 • Προσωπικά αποτελέσματα

  10/01/12

  Παρουσιάζουμε τα Προσωπικά αποτελέσματα, μια λειτουργία της Αναζήτησης συν τον κόσμο μου. Με τα προσωπικά αποτελέσματα, θα βλέπετε σχετικές συμβουλές, φωτογραφίες και αναρτήσεις από τους φίλους σας παράλληλα με τα αποτελέσματα από τον ιστό. Τα προσωπικά αποτελέσματα επισημαίνονται με ένα εικονίδιο έτσι ώστε να γνωρίζετε ότι προορίζονται αποκλειστικά σε εσάς. Καθώς τα αποτελέσματα αυτά είναι προσωπικά και απόρρητα, θα πρέπει να συνδεθείτε στο Google για να τα δείτε.

 1. 1997
  • Η Αναζήτηση Google ξεκίνησε

   Η Αναζήτηση Google ξεκίνησε

 2. 1998
  • Πρώτο σκετσάκι

   Πρώτο σκετσάκι

 3. 2000
  • Γλώσσες

   Γλώσσες

  • Ευρετήριο αναζήτησης

   Ευρετήριο αναζήτησης

  • Γλώσσες

   Γλώσσες

  • Google Toolbar

   Google Toolbar

 4. 2001
  • Γλώσσες

   Γλώσσες

  • Αναζήτηση εικόνων Google

   Αναζήτηση εικόνων Google

  • Ευρετήριο αναζήτησης

   Ευρετήριο αναζήτησης

  • Zeitgeist 2001

   Zeitgeist 2001

 5. 2002
  • Ειδήσεις Google

   Ειδήσεις Google

  • Zeitgeist 2002

   Zeitgeist 2002

  • Froogle

   Froogle

 6. 2003
  • Zeitgeist 2003

   Zeitgeist 2003

 7. 2004
  • Ευρετήριο αναζήτησης

   Ευρετήριο αναζήτησης

  • Gmail

   Gmail

  • Αναζήτηση SMS για κινητά

   Αναζήτηση SMS για κινητά

  • Μελετητής Google

   Μελετητής Google

  • Αναζήτηση επιφάνειας εργασίας Google

   Αναζήτηση επιφάνειας εργασίας Google

  • Ευρετήριο αναζήτησης

   Ευρετήριο αναζήτησης

  • Αναζήτηση Βιβλίων Google

   Αναζήτηση Βιβλίων Google

  • Zeitgeist 2004

   Zeitgeist 2004

 8. 2005
  • Βίντεο Google

   Βίντεο Google

  • Ευρετήριο αναζήτησης εικόνων

   Ευρετήριο αναζήτησης εικόνων

  • iGoogle

   iGoogle

  • Μετάφραση Google

   Μετάφραση Google

  • Αναζήτηση Ιστολογίου Google

   Αναζήτηση Ιστολογίου Google

  • Zeitgeist 2005

   Zeitgeist 2005

 9. 2006
  • Google Finance

   Google Finance

  • Google Trends

   Google Trends

  • Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google

   Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google

  • Αναζήτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

   Αναζήτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

  • Zeitgeist 2006

   Zeitgeist 2006

 10. 2007
  • Καθολική αναζήτηση

   Καθολική αναζήτηση

  • Zeitgeist 2007

   Zeitgeist 2007

 11. 2008
  • Μετάφραση Google

   Μετάφραση Google

  • Doodle 4 Google 2008

   Doodle 4 Google 2008

  • Αναζήτηση ιστότοπου Google

   Αναζήτηση ιστότοπου Google

  • Knol

   Knol

  • Ευρετήριο αναζήτησης

   Ευρετήριο αναζήτησης

  • Google Suggest

   Google Suggest

  • Πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

   Πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

  • 10α Γενέθλια της Google

   10α Γενέθλια της Google

  • Έργο 10^100

   Έργο 10^100

  • Zeitgeist 2008

   Zeitgeist 2008

 12. 2009
  • Μετάφραση Google

   Μετάφραση Google

  • Προφίλ Google

   Προφίλ Google

  • Επιλογές Αναζήτησης Google

   Επιλογές Αναζήτησης Google

  • Doodle 4 Google 2009

   Doodle 4 Google 2009

  • Μετάφραση Google

   Μετάφραση Google

  • Αναζήτηση κοινωνικών δικτύων

   Αναζήτηση κοινωνικών δικτύων

  • Πίνακας ελέγχου Google

   Πίνακας ελέγχου Google

  • Zeitgeist 2009

   Zeitgeist 2009

  • Google Goggles

   Google Goggles

  • Αναζήτηση Realtime

   Αναζήτηση Realtime

 13. 2010
  • Γενέθλια του Σερ Άιζακ Νιούτον

   Γενέθλια του Σερ Άιζακ Νιούτον

  • Μια αγάπη στο Παρίσι

   Μια αγάπη στο Παρίσι

  • Topeka

   Topeka

  • Ανανεωμένη εμφάνιση των Αποτελεσμάτων αναζήτησης

   Ανανεωμένη εμφάνιση των Αποτελεσμάτων αναζήτησης

  • Σκετσάκι PAC-MAN

   Σκετσάκι PAC-MAN

  • Doodle 4 Google 2010

   Doodle 4 Google 2010

  • Εξατομίκευση του Google.com

   Εξατομίκευση του Google.com

  • Caffeine

   Caffeine

  • Αναζήτηση Realtime

   Αναζήτηση Realtime

  • Σκετσάκι buckyball

   Σκετσάκι buckyball

  • Σκετσάκι με σωματίδια

   Σκετσάκι με σωματίδια

  • Google Instant

   Google Instant

  • Αναφορά διαφάνειας

   Αναφορά διαφάνειας

  • Σκετσάκι Τζον Λένον

   Σκετσάκι Τζον Λένον

  • Να τα εκατοστήσεις!

   Να τα εκατοστήσεις!

  • Αναζήτηση Places

   Αναζήτηση Places

  • Στιγμιαία επισκόπηση

   Στιγμιαία επισκόπηση

  • Αποτελέσματα NBA Live

   Αποτελέσματα NBA Live

  • Αναζήτηση Places για κινητά

   Αναζήτηση Places για κινητά

  • Chrome Web Store

   Chrome Web Store

  • Zeitgeist 2010

   Zeitgeist 2010

  • Google Instant για κινητά

   Google Instant για κινητά

 14. 2011
  • Ενημέρωση αναζήτησης κοινωνικών δικτύων

   Ενημέρωση αναζήτησης κοινωνικών δικτύων

  • Προβολή συνταγής

   Προβολή συνταγής

  • Βελτιωμένα Προφίλ Google

   Βελτιωμένα Προφίλ Google

  • Στιγμιαία επισκόπηση για κινητά

   Στιγμιαία επισκόπηση για κινητά

  • Κουμπί +1

   Κουμπί +1

  • Σκετσάκι Τσάρλι Τσάπλιν

   Σκετσάκι Τσάρλι Τσάπλιν

  • Εικόνες Google με ταξινόμηση

   Εικόνες Google με ταξινόμηση

  • 96α Γενέθλια του Λες Πολ

   96α Γενέθλια του Λες Πολ

  • Γρήγορες σελίδες

   Γρήγορες σελίδες

  • Φωνητική αναζήτηση

   Φωνητική αναζήτηση

  • Αναζήτηση με εικόνα

   Αναζήτηση με εικόνα

  • Αναζήτηση πτήσεων

   Αναζήτηση πτήσεων

 15. 2012
  • Σχετικά άτομα και σελίδες

   Σχετικά άτομα και σελίδες

  • Προφίλ στην αναζήτηση

   Προφίλ στην αναζήτηση

  • Προσωπικά αποτελέσματα

   Προσωπικά αποτελέσματα