Η διαφορά του AdSense.

Το 2015 καταβάλαμε στους εκδότες μας σχεδόν 10 δισ. $. Αυτή είναι η δύναμη του AdSense.

Διαφημίσεις που λειτουργούν για εσάς

Δείτε τη διαφορά που κάνουν οι διαφημίσεις υψηλής ποιότητας.

Οι διαφημίσεις, που μπορεί να περιλαμβάνουν κείμενο, προβολή, εμπλουτισμένα μέσα και άλλα, αξιολογούνται, για να διασφαλιστεί ότι το περιεχόμενο είναι κατάλληλο για ανηλίκους και για ένα κοινό σαν το δικό σας.

Δείτε όλους τους τύπους διαφημίσεων

Ο χώρος σας έχει ζήτηση

Οι διαφημιζόμενοι υποβάλλουν διαρκώς προσφορές για διαφημιστικό χώρο.

Εκατομμύρια διαφημιζόμενοι συναγωνίζονται για διαφημιστικό χώρο. Αυτό σημαίνει περισσότερα χρήματα, περισσότερες συναφείς διαφημίσεις και περισσότεροι συμπληρωμένοι διαφημιστικοί χώροι.

Διαφημίσεις όπως ακριβώς τις θέλετε

Εσείς αποφασίζετε για τις διαφημίσεις που εμφανίζονται.

Αποκλείστε τις διαφημίσεις που δεν θέλετε, διαλέξτε πού θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις και αλλάξτε την εμφάνιση των διαφημίσεων με κείμενο, ώστε να ταιριάζουν στον ιστότοπό σας. Μπορείτε ακόμα και να ελέγξετε τις κατηγορίες διαφημίσεων που επιτρέπονται. Στον ιστότοπό σας, εσείς βάζετε τους κανόνες.

Φιλικό προς κινητά

Συνδεθείτε με το κοινό σας όπου κι αν βρίσκεται.

Το AdSense υποστηρίζει εγγενώς τα κινητά. Τα στοιχεία αποκριτικής διαφήμισης προσαρμόζονται αυτόματα στα διάφορα μεγέθη οθόνης, ώστε να εξασφαλίζετε μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη και να συνεχίζετε να έχετε έσοδα, όταν οι χρήστες προβάλλουν τον ιστότοπό σας σε smartphone ή tablet.

Προσαρμοσμένες πληροφορίες

Δείτε τι δεν λειτουργεί και διορθώστε το.

Δείτε όλη την εικόνα με τις Αναφορές απόδοσης.

Οι μετρήσεις απόδοσης σας βοηθούν να βλέπετε σε ποιους τομείς οι κατάλληλες τροποποιήσεις μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη. Μπορείτε επίσης να βλέπετε στατιστικά στοιχεία εν κινήσει με την εφαρμογή AdSense για κινητά.

Κάντε συγκρίσεις και βγάλτε συμπεράσματα με τα Πειράματα AdSense.

Δημιουργήστε, εκτελέστε και αναλύστε δοκιμές A/B γρήγορα χωρίς να αλλάξετε τον κώδικά σας. Τα Πειράματα AdSense σάς επιτρέπουν να συγκρίνετε μία από τις ρυθμίσεις διαφημίσεων με μια παραλλαγή, για να δείτε ποια αποδίδει καλύτερα.

Κάντε περισσότερα με το AdSense

Αξιοποιήστε περισσότερα στοιχεία με το λογαριασμό σας στο AdSense.

Γραμμή εργαλείων Google για εκδότες

Δείτε ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό σας στο AdSense, ενώ περιηγείστε στον Chrome. Προβάλετε μια σύνοψη των κερδών και της απόδοσης του ιστότοπου απευθείας από τη γραμμή εργαλείων, καθώς και επικαλύψεις διαφημίσεων που προσφέρουν στοιχεία ελέγχου αναφοράς και αποκλεισμού στη σελίδα.

Εγκαταστήστε τη γραμμή εργαλείων