Πόροι

Χρήσιμοι σύνδεσμοι τόσο για αρχάριους όσο και για ειδήμονες, για να αξιοποιήσετε πλήρως το λογαριασμό σας στο AdSense.

Λάβετε βοήθεια.

Εξερευνήστε τους τύπους διαφημίσεων.

Μάθετε για τα είδη των διαφημίσεων που μπορείτε να χρησιμοποιείτε με το AdSense και πώς διαφοροποιούνται.

Λάβετε βοήθεια για το AdSense.

Επισκεφθείτε το Κέντρο βοήθειας για όλες τις ερωτήσεις σας. Θα βρείτε γνώσεις που θα σας μετατρέψουν σε ειδικό του AdSense στη στιγμή.

Μεταβείτε στο Κέντρο βοήθειας

Αξιοποιήστε στο έπακρο το λογαριασμό σας.

Εγγραφείτε για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενημερωτικά δελτία και ειδικές προσφορές, για να κάνετε περισσότερα με το AdSense.

  • Προσαρμοσμένες συμβουλές: εξατομικευμένες συμβουλές που παραδίδονται στα εισερχόμενά σας και δείχνουν πού να κάνετε τις κατάλληλες αλλαγές, για να αυξήσετε την απόδοση στον ιστότοπό σας
  • Σειρά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αρχάριους: μια σειρά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πέντε μέρη που σας αποστέλλεται εντός 30 ημερών από την εγγραφή σας στο AdSense
  • AdSense Insider: τριμηνιαία αναφορά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις τελευταίες ενημερώσεις και παραδείγματα εκδοτών του AdSense
  • Προσκλήσεις σε εκδηλώσεις: εκδηλώσεις του AdSense στην περιοχή σας

Ενημέρωση των προτιμήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου

Τι νέο υπάρχει;

Λογότυπο Blogger

Μάθετε περισσότερα.

Βελτιστοποίηση του AdSense

Είτε χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά το AdSense είτε είστε έμπειρος χρήστης, πάντα υπάρχουν περισσότερα πράγματα που μπορείτε να μάθετε. Αξιοποιήστε πλήρως το λογαριασμό σας στο AdSense με μια σειρά δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων που συγκεντρώνει όλες τις κορυφαίες συμβουλές και τους πόρους βελτιστοποίησης σε ένα σημείο. Δείτε μαθήματα βίντεο, επεξηγήσεις βήμα προς βήμα και δραστηριότητες εξάσκησης που θα σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να κερδίζετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Αρχίστε να βελτιστοποιείτε το AdSense

Δείτε συμβουλές και οδηγούς.

Δείτε το κανάλι του AdSense στο YouTube για βίντεο με συμβουλές και οδηγούς για τα πάντα, από το πώς να τοποθετήσετε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας μέχρι το πώς να αυξήσετε τα έσοδα.

Δείτε βίντεο

Υπηρεσίες συνεργατών

Οι συνεργάτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Certified Publishing Partner έχουν εξεταστεί διεξοδικά και πληρούν αυστηρότατα κριτήρια πιστοποίησης.

Βρείτε έναν συνεργάτη

Ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα Certified Publishing Partner;

Γίνετε συνεργάτης