AdSensen vaikutus

Vuonna 2015 maksoimme julkaisijoillemme lähes 10 miljardia dollaria. Tämä luku osoittaa, kuinka tehokas AdSense on.

Tarpeisiisi sopivia mainoksia

Näe, kuinka suuri vaikutus laadukkailla mainoksilla on.

Kaikki mainokset tarkistetaan – niin teksti-, näyttö- kuin multimediamainoksetkin. Näin voidaan varmistaa, että ne soveltuvat koko perheelle sekä omalle kohdeyleisöllesi.

Tutustu kaikkiin mainostyyppeihin

Mainostilallesi on kysyntää

Mainostajat tekevät jatkuvasti hintatarjouksia mainospaikoista.

Miljoonat mainostajat kilpailevat mainostilasta. Tämä tarkoittaa entistä enemmän rahaa, osuvampia mainoksia ja yhä useampia täytettyjä mainospaikkoja.

Tyylivalinnat omissa käsissäsi

Sinä päätät, miltä sivustosi mainokset näyttävät.

Voit estää mainokset, joita et halua näyttää, valita mainosten esityspaikat ja muuttaa tekstimainosten ulkoasua ja tyyliä sivustoosi sopivaksi. Voit jopa hallita sallittavien mainosten luokkia. Kyseessä on sinun sivustosi, joten päätösvalta on sinulla.

Mobiililaitteisiin sopiva

Tavoita yleisösi paikasta riippumatta.

AdSense on tehty mobiiliksi. Reagoivat mainosyksiköt mukautuvat automaattisesti erikokoisiin näyttöihin, kun ihmiset katselevat sivustoasi älypuhelimella tai tabletilla. Tämä takaa käyttäjille erinomaisen käyttökokemuksen ja sinulle katkeamattoman tulovirran.

Hyödyllisiä tietoja

Selvitä, mikä toimii – ja missä on parannettavaa.

Tehokkuusraporteista saat kaikki tarvitsemasi tiedot.

Tehokkuustietojen avulla näet helposti asiat, joita viilaamalla voit kasvattaa voittojasi. Voit myös tarkastella tietoja tien päällä AdSense-mobiilisovelluksen avulla.

Vertaile ja opi AdSense-kokeilujen avulla.

Luo, suorita ja analysoi A/B-kokeiluja nopeasti muuttamatta koodiasi. AdSense-kokeilujen avulla voit verrata mainosasetuksiasi toiseen vaihtoehtoon ja selvittää, kumpi vaihtoehdoista toimii paremmin.

Ota paras mahdollinen hyöty irti AdSensesta

Hyödynnä AdSense-tilin lisäominaisuuksia.

Google Publisher Toolbar

Näet AdSense-tiliäsi koskevia ajantasaisia tietoja käyttäessäsi Chromea. Voit tarkastella suoraan työkalupalkista tulojasi ja sivustosi tehokkuutta sekä mainosten peittokuvia, joissa on raportointitietoja ja estomahdollisuuksia.

Asenna työkalupalkki