Tutustu ihmisiin, jotka tekevät juuri sitä, mitä rakastavat.

Lue inspiroivia tarinoita ihmisistä, jotka tekevät heille tärkeitä asioita AdSensen tuella.

BuildEazy

Les Kenny loi verkkosivuston, jolla hän antaa nikkarointi- ja rakentamisohjeita. AdSensen ansiosta hän pystyi jättämään entisen työnsä ja paneutumaan puutöihin kokopäiväisesti.

Educación Inicial

Esikoulun opettaja loi kouluprojekteilleen sivuston, joka tavoitti yllättäen yli viisi miljoonaa opettajaa ja vanhempaa. Hän inspiroi yhä eri puolilla maailmaa olevia lapsia AdSensen avulla.

Japan Times

Japanin vanhinta englanninkielistä sanomalehteä on painettu jo yli sadan vuoden ajan. AdSensen tuomien tulojen avulla lehteä voidaan julkaista edelleen paperiversiona.

Navi Series

Tämä japanilainen verkkohakemisto auttaa paikallisia yrityksiä mainonnassa ja tukee yhteisöllisyyttä. AdSensen avulla Kenji Shinjo voi keskittyä sisältöön ja varmistaa, että yritykset menestyvät jatkossakin.

Papilles et Pupilles

Ranskalainen ruokabloggari luopui työstään rahoitusalalla keskittyäkseen intohimoonsa eli reseptien jakamiseen. AdSensen avulla hän voi tuottaa sisältöä sivustolleen ja matkustaa tapaamaan muita ruoan ystäviä.

wikiHow

wikiHow on käyttänyt AdSensea yrityksen perustamisesta lähtien. AdSensen kautta ansaittujen tulojen ansiosta alkujaan kahden hengen yritys työllistää nykyään 24 henkeä.