Hvala vam što ste preuzeli Chrome

Sada dovršite postavljanje Chromea preuzimanjem aplikacije za telefon i tablet

Nabavite mobilnu aplikaciju

Ako preuzimanje ne započne, kliknite ovdje da biste pokušali ponovo.

Doživite brži web u pokretu

Brzo pretraživanje

Pretražujte i krećite se iz istog okvira. Birajte rezultate i prijedloge koji se prikazuju dok pišete, uključujući vaša nedavna pretraživanja i posjećene web-lokacije, i pristupajte željenim informacijama u trenu.

Manje pisanja

Preskočite sve to tipkanje na malom zaslonu. Automatsko popunjavanje omogućuje vam ispunjavanje obrazaca samo jednim klikom, a Automatski prijedlozi štede vam vrijeme dok unosite URL-ove i pretraživanja.

Nastavite tamo gdje ste stali

Kada prijeđete s prijenosnog računala na telefon, ne morate ponovno tražiti web-stranicu koju ste čitali. Uz Chrome možete odmah pristupiti svim svojim otvorenim karticama, oznakama i nedavnim pretraživanjima s bilo kojeg uređaja. Na taj način možete imati svoj web na svim svojim uređajima. Saznajte više

Doživite ono najbolje od Googlea, čak i bez ruku

To je mobilni preglednik s kojim možete razgovarati. Jednostavno izgovorite pitanje kako biste brzo pronašli ono što tražite pomoću Googleova glasovnog pretraživanja.

Štedite mobilne podatke tijekom pregledavanja

Neka vas vaš mobilni podatkovni paket ne usporava na webu. Uz Chromeovu značajku sažimanja podataka i upravljanja propusnošću možete smanjiti potrošnju podataka do 50% tijekom pregledavanja weba na Chromeu za Android i iOS. To znači više pregledavanja na bilo kojem mjestu.

Preuzmite Chrome za mobilne uređaje

Jedan preglednik za vaše prijenosno računalo, telefon i tablet

Nabavite mobilnu aplikaciju