Upoznajte ljude koji više vremena posvećuju onom što vole.

Neka vas inspiriraju ljudi koji upotrebljavaju AdSense za financiranje svojih strasti.

BuildEazy

Les Kenny izradio je web-lokaciju kako bi ljudima pokazao kako izrađivati stvari. Zahvaljujući AdSenseu povukao se u mirovinu kako bi se u potpunosti posvetio obradi drveta.

Educación Inicial

Odgojiteljica je izradila web-lokaciju za prikupljanje školskih projekata i čudom se povezala s više od 5 milijuna učitelja i roditelja. Uz pomoć AdSensea nastavlja inspirirati djecu iz cijelog svijeta.

Japan Times

Najstarije novine na engleskom jeziku u Japanu tiskaju se svakodnevno već dulje od stoljeća. Čitateljima nastavljaju osiguravati novine uz pomoć prihoda ostvarenog uz pomoć AdSensea.

Navi Series

Ovaj direktorij na mreži u Japanu pomože lokalnim tvrtkama da se promoviraju, a to omogućuje izgradnju zajednice. Uz pomoć AdSensea Kenji Shinjo može se usredotočiti na sadržaj kako bi tvrtke mogle napredovati.

Papilles et Pupilles

Francuska gastroblogerica dala je otkaz kako bi radila ono što voli: dijelila recepte sa svijetom. AdSense joj pomaže da se usredotoči na izradu sadržaja za web-lokaciju dok putuje da upozna ljubitelje hrane.

wikiHow

wikiHow upotrebljava AdSense od samog početka. Prihod ostvaren od AdSensea pomogao im je da povećaju broj zaposlenika s 2 na 24.