Kiegészítés a Google+ Oldalak Általános Szerződési Feltételeihez

A Google+ Oldalak használatára az Általános·Szerződési·Feltételek·jelen·kiegészítése,·a·Google·Általános Szerződési Feltételek, valamint más, itt hivatkozott szerződési feltételek és irányelvek vonatkoznak ("a Google+ Oldalak Általános·Szerződési·Feltételei"). Kérjük, rendszeresen ellenőrizze, hogy történt-e változás a feltételekben. Azzal, hogy a felhasználó használja a Google+ Oldalak szolgáltatást, elfogadja a Google+ Oldalak Általános·Szerződési·Feltételeit, a Google+ Oldalak folytatólagos használata pedig egyet jelent a változások elfogadásával. Ha nem fogadja el a Google+ Oldalak Általános·Szerződési·Feltételeit, ne használja a Google+ Oldalak szolgáltatást.

Felhatalmazás és hozzáférés

A Google+ Oldalak Általános Szerződési Feltételeinek megfelelően a Google+ bármely felhasználója létrehozhat Google+-oldalt, de csak a felhatalmazással rendelkező felhasználók birtokolhatják és/vagy kezelhetik a Google+-oldalt. Az oldalhoz tartozó bejelentkezési adatokat nem oszthatod meg. Te és a Google egyaránt megbízhattok azonban olyan felhasználókat, akik felhatalmazással rendelkeznek ahhoz, hogy ők legyenek az oldal kezelői vagy tulajdonosai. Az ilyen felhasználók csak a jelen Kiegészítő Feltételek elfogadása után lehetnek kezelők vagy tulajdonosok. Ha átruházod oldalad tulajdonjogát, akkor bizonyos műveleteket már nem végezhetsz el az oldalon (így például nem törölheted az oldalt). A kezelőkről, illetve a Google+-oldalak tulajdonjogának átruházásáról a Google+ súgójában olvashatsz.

Tartalom

A Google+-oldalakon közzétett szövegeknek, képeknek és más tartalmaknak meg kell felelniük a Google+ felhasználói tartalmakra és magatartására vonatkozó irányelveivel, amelyek részét képezik a Google+-oldalak Általános Szerződési Feltételeinek. A Google+-profilokhoz hasonlóan a Felhasználó Google+-oldala is az egész világ számára nyilvános. A Google+-oldalak a Google+-profilok külön típusát alkotják, és minden létrehozott Google+-oldalhoz külön Google-fiók tartozik. A Google+-oldalak kezelőfelületén a Felhasználó korlátozásokat állíthat be (például az életkorra vonatkozóan), amivel korlátozhatja a Google+ bejelentkezett felhasználóinak a Google+-oldalak használatát. Ha a Google+-oldalak Általános Szerződési Feltételei másként nem rendelkeznek, akkor a Felhasználó a Google+ Oldalakon nem helyezhet el feltételeket, kikötéseket és olyan műszaki korlátozásokat, amelyek nem a Google-tól származnak.

Adatok

Az adatvédelmi irányelvek ismertetik, hogy a Google hogyan használja a Felhasználó által megadott információkat. Google+-oldalán a Felhasználó a látogatók engedélye nélkül semmilyen módon nem tehet kísérletet a látogatók kilétének megállapítására. Mielőtt bármilyen adatot gyűjthetne egy látogatótól, a Felhasználónak be kell szereznie a látogató kifejezett, előzetes beleegyezését, világossá kell tennie, hogy a Felhasználó (és nem a Google) gyűjti az adatokat, és közzé kell tennie egy, a vonatkozó törvényeknek megfelelő adatvédelmi nyilatkozatot.

Versenyek, alkalmazások és hirdetések

A Google+-oldalakon lebonyolított minden versenynek, nyereményjátéknak vagy hasonló reklámtevékenységnek meg kell felelnie a Google+-oldalak versenyekre és promóciókra vonatkozó irányelveinek is. A Google+-oldalakon a Felhasználó közzétehet alkalmazásokra mutató linkeket, feltéve, hogy ezek az alkalmazások megfelelnek a Google+ platformfejlesztési irányelveinek. Google+-oldalán a Felhasználó nem jeleníthet meg harmadik felektől származó hirdetéseket.

Felfüggesztés és megszüntetés

A Google előzetes értesítés nélkül eltávolíthatja a felhasználó Google+-oldalait, ha azokon kilenc hónapot meghaladó időn keresztül nincs jele tevékenységnek.

Nevek

A Felhasználó oldalának bármilyen nevet adhat, feltéve hogy a név megfelel a Google+ tartalmi irányelveinek. Miután a Felhasználó beállította a nevet, naptári évenként legfeljebb 3 alkalommal változtathatja meg azt. Amint az oldal jelentős számú követőre tesz szert, több névmódosítást nem engedélyezünk.

Helyi oldalak

Ha a Felhasználó „Helyi üzlet vagy hely” kategóriájú Google+-oldalt hoz létre, birtokol vagy kezel, akkor a jelen kiegészítő feltételeken kívül a Google Cégem termék kiegészítő feltételeit is elfogadja az adott Google+-oldalak tekintetében.