Köszönjük, hogy letöltötte a Chrome-ot

Fejezze be a Chrome beállítását az alkalmazás letöltésével telefonjára és táblagépére

Mobilalkalmazás letöltése

Ha a letöltés nem indul el, kérjük, kattintson ide az újrapróbáláshoz.

Gyorsabban internetezhet útközben

Gyorskeresés

Keressen és navigáljon ugyanabból a mezőből. Választhat a gépelés közben megjelenő találatok és javaslatok közül, beleértve legutóbbi kereséseit és a felkeresett webhelyeket is. Így egy szempillantás alatt megtalálhatja, amit keres.

Kevesebb gépelés

Többé nem kell kis képernyőkön gépelnie. Az automatikus kitöltés lehetővé teszi az űrlapok kitöltését egyetlen kattintással, míg az automatikus javaslatokkal időt takaríthat meg az URL-ek és keresések beírásakor.

Ott folytathatja, ahol abbahagyta

Ha laptopjáról telefonjára vált, nem kell újra megkeresnie a weboldalt, amelyet olvasott. A Chrome segítségével azonnal hozzáférhet az összes megnyitott laphoz, könyvjelzőhöz és legutóbbi kereséshez bármelyik eszközről. Így az internet személyre szabottan áll rendelkezésére valamennyi eszközén. További információ

Tapasztalja meg a Google legjavát – még szabadkezes módban is

Ehhez a mobil böngészőhöz akár beszélhet is. Csak mondja ki kérdéseit, és a Google hangalapú keresés erejével gyorsan megtalálhatja, amit keres.

Használjon kevesebb mobiladat-mennyiséget a böngészéshez

Ne hagyja, hogy mobil adatcsomagok lassítsák az internetezésben. A Chrome adattömörítő és sávszélesség-kezelő funkciójával az adatfelhasználást akár 50%-kal is csökkentheti a Chrome Androidra és a Chrome iOS alkalmazásokkal való böngészés során. Ez több böngészést jelent, bárhol is legyen.

Szerezze be a Chrome mobilra alkalmazást

Egyetlen böngésző laptopjához, telefonjához és táblagépéhez

Mobilalkalmazás letöltése