Miben más az AdSense?

2015-ben megjelenítőinknek közel tízmillárd USD-t fizettünk ki. Ebben áll az AdSense ereje.

Hirdetések, melyek Önnek hajtanak hasznot

Megnézheti, mekkora különbséget jelentenek a minőségi hirdetések.

A hirdetések – köztük a szövegesek, a vizuálisak, a multimédiások és egyéb változatok – felülvizsgálaton mennek keresztül annak ellenőrzésére, hogy tartalmuk családbarát-e, és megfelel-e az olyan közönség számára, mint amilyen az Öné.

Az összes hirdetéstípus megtekintése

Az Ön által kínált felületre kereslet van

A hirdetők folyamatosan licitálnak a hirdetési területre.

A hirdetési felületekért hirdetők milliói versenyeznek egymással. Mindez több pénzt, relevánsabb hirdetéseket és több kitöltött hirdetési felületet jelent.

A megjelenést Ön szabályozza

Ön szabja meg, milyen hirdetések jelenjenek meg.

A nem kívánt hirdetéseket letilthatja, kiválaszthatja a hirdetések megjelenésének helyét, és megváltoztathatja a szöveges hirdetések megjelenését, hogy illeszkedjenek a webhelyhez. Akár a megengedett hirdetések kategóriáját is megadhatja. Az Ön webhelye – az Ön szabályai.

Mobilbarát

Elérheti a potenciális érdeklődőket, bárhol is legyenek.

A mobileszközök kezelése az AdSense szolgáltatásba be van építve. Az adaptív hirdetési egységek automatikusan a különböző képernyőméretekhez igazodnak, így nagyszerű felhasználói élményt biztosítanak, és Ön akkor is bevételhez juthat, ha a webhelyet az érdeklődők okostelefonon vagy táblagépen tekintik meg.

Egyéni statisztika

Láthatja, mi működik, és kijavíthatja azt, ami nem.

A teljesítményjelentések jóvoltából megismerheti a valós helyzetet.

A teljesítménymutatóknak köszönhetően láthatja, hol növelheti a nyereséget megfelelő finomhangolással. A statisztikát menet közben is megtekintheti az AdSense mobilalkalmazással.

Különböző lehetőségeket hasonlíthat össze és tanulhat az AdSense-kísérletekkel.

Gyorsan, a kód megváltoztatása nélkül A/B kísérleteket hozhat létre, futtathat és elemezhet. Az AdSense-kísérletek segítségével egy adott hirdetésbeállítást összehasonlíthat egy másik változattal, hogy lássa, melyik teljesít jobban.

Többet is elvégezhet az AdSense segítségével

Az AdSense-fiókkal további funkciókat aknázhat ki.

A Google megjelenítői eszköztár

A Chrome böngészőben megjelenítheti az AdSense-fiókkal kapcsolatos legfrissebb információkat. Közvetlenül az eszköztáron pillanatfelvételt kaphat a bevételekről és a webhely teljesítményéről, valamint hirdetésfedvényeket is használhat, amelyek közvetlenül az oldalakon használható jelentési és letiltási kezelőszerveket biztosítanak.

Az eszköztár telepítése