Források

Hasznos linkek kezdőknek és haladóknak egyaránt, melyek segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki AdSense-fiókjából.

Segítség kérése

A hirdetéstípusok felfedezése

További információ az AdSense szolgáltatásban használható hirdetésfajtákkal és megkülönböztető jellemzőikkel kapcsolatban.

Segítség kérése az AdSense szolgáltatáshoz

Minden kérdés esetén érdemes felkeresni a Súgót. Teli van olyan tudással, amellyel felvértezve pillanatok alatt Ön is AdSense-szakértő lehet.

A súgó felkeresése

Aknázza ki a fiókja által nyújtott lehetőségeket

Iratkozzon fel különféle e-mailekre, hírlevelekre és különleges ajánlatokra, melyek révén több dolgot végezhet el az AdSense szolgáltatásban.

  • Egyéni tippek: Az egyenesen Önnek kézbesített, személyre szabott tippek bemutatják, hogyan végezheti el a megfelelő változtatásokat, amelyek segíthetnek a webhely teljesítményének fokozásában.
  • Újoncoknak szóló e-mail-sorozat: Ötrészes sorozat, melyet az AdSense szolgáltatásban történő regisztrálás utáni első 30 nap során küldünk el
  • AdSense Insider: negyedévenkénti e-mail a legújabb AdSense-frissítésekről és a megjelenítőkkel kapcsolatos újdonságokról.
  • Eseménymeghívások: Az AdSense szolgáltatással kapcsolatos események az Ön közelében

Személyes levelezési beállítások frissítése

Újdonságok

Blogger embléma

Képezze magát tovább

Az AdSense optimalizálása

Akár új még Önnek az AdSense, akár már évek óta használja a szolgáltatást, mindig vannak új dolgok, melyeket megismerhet. A lehető legtöbbet hozhatja ki az AdSense-fiókból egy ingyenes internetes tanfolyam segítségével, amely a legjobb optimalizálási tippeket és forrásokat egy helyen gyűjti össze. Elmerülhet az oktatóvideókban, a részletes bemutatókban és a gyakorlatokban, amelyek segítségével elsajátíthatja az internetes pénzkereset mikéntjét.

Az AdSense optimalizálásának megkezdése

Tippeket és oktatóanyagokat tekinthet meg.

Elmerülhet az AdSense YouTube-csatornáján található tippeket tartalmazó és oktatóvideókban, melyek a hirdetések webhelyen való elhelyezésének módjától kezdve a bevétel növeléséig minden témát érintenek.

Videók megtekintése

A partnerek szolgáltatásai

A minősített megjelenítő partnereinknek szigorú minősítési követelményeknek kell megfelelniük, ezért gondos ellenőrzésen esnek át.

Találjon partnereket

Szeretne csatlakozni a Minősített megjelenítő partner programhoz?

Váljon partnerré