Ismerkedjen meg olyan emberekkel, akik többet foglalkozhatnak azzal, amit szeretnek.

Merítsen ihletet a saját szenvedélyüket az AdSense segítségével finanszírozó felhasználók példáiból.

BuildEazy

Les Kenny létrehozott egy webhelyet, ahol bemutatja, hogyan kell különféle dolgokat építeni. Az AdSense jóvoltából nyugdíjba vonult, és a famegmunkálás lett teljes munkaidős elfoglaltsága.

Educación Inicial

Egy óvónő a saját óvodai programjaihoz készített webhelyet, de ötmilliónál is több kollégával és szülővel került kapcsolatba. Az AdSense használatával az egész világon vidám perceket szerezhet a gyermekeknek.

Japan Times

Japán legrégebbi angol nyelvű újságja több, mint száz éve közli a híreket. Az AdSense rendszerrel keresett bevételeknek köszönhetően továbbra is az olvasók kedvében járhatnak.

Navi Series

Ez a japán online címtár fontos közösségi munkát végez: helyi vállalkozásoknak ad reklámlehetőséget. Az AdSense lehetővé teszi, hogy Kendzsi Sindzsó a tartalomra figyeljen, így a vállalkozások sikeresek lehetnek.

Papilles et Pupilles

Ez a francia blogíró otthagyta a munkáját, hogy recepteket oszthasson meg a világgal. Az AdSense segítségével az ételkülönlegességek megismerésére szolgáló útjai során is a tartalmak írására koncentrálhat.

wikiHow

A wikiHow a kezdetektől AdSense-felhasználó. Az AdSense használatával szerzett bevételnek köszönhetően a kezdeti 2 fős alkalmazotti létszám 24-re nőtt.