GoogleAnalytics

Sociale rapporten

De revolutie van de sociale media is aangebroken en deze breidt zich steeds sneller uit. Heeft u dit al gemeten? Sociale rapporten kunnen u helpen bij het meten in welke mate sociale media invloed hebben op uw zakelijke doelen en conversies. Geïntegreerde gegevens van internet en sociale websites geven u een totaalbeeld van uw inhoud en community.

Sociaal

Meet de impact van sociale media op statistische gegevens die u belangrijk vindt

Met het rapport 'Conversies' kunt u de waarde van sociale media aantonen. De conversiepercentages en de geldwaarde van conversies die plaatsvonden als gevolg van verwijzingen via elk sociaal netwerk, worden hierin weergegeven. Koppel sociale invloed aan de statistische gegevens die u belangrijk vindt door relevante doelen op te stellen voor uw bedrijf.

Meer informatie

Leer welke sociale bronnen betrokken bezoekers doorverwijzen

Het is belangrijk dat u begrijpt welke community's belangrijk zijn voor uw merk. In het rapport 'Sociale bronnen' ziet u de beginpaden naar uw site die bezoekers uit sociale netwerken hebben gevolgd. In het rapport worden bovendien de statistische gegevens voor betrokkenheid en conversies van elk sociaal netwerk weergegeven.

Meer informatie

Ontdek wat uw bezoekers delen en waar ze dat doen

Google +1 en andere sociale functies voor delen bieden een eenvoudig mechanisme voor bezoekers om uw inhoud over te brengen door deze met vrienden te delen. Het rapport 'Sociale plug-ins' laat zien welke artikelen op uw site het vaakst worden gedeeld en op welke sociale knoppen wordt geklikt om de artikelen te delen (bijvoorbeeld de Google '+1' knop of 'Vind ik leuk' op Facebook). Bovendien kunt u in de Activiteitenstream zien hoe bezoekers omgaan met uw inhoud op websites buiten die van u.

Meer informatie