15 GB

Veel gratis opslagruimte

Met 15 GB gratis opslagruimte voor Gmail, Google Drive en Google Foto's hoeft u nooit meer e-mails te verwijderen om ruimte te besparen.

De nieuwe inbox

Met de nieuwe aanpasbare tabbladen houd je zelf de controle over je e-mailweergave, zodat je snel kunt zien wat nieuw is en kunt beslissen welke berichten je wilt lezen en wanneer.

Bekijk de video

Primair
Sociaal 2 nieuw

Google+, YouTube

Promoties 2 nieuw

Google Aanbiedingen, Zagat

Updates 2 nieuw

Shoehop, Blitz Air

Meer

Georganiseerd op tabbladen

Het nieuwe Postvak IN rangschikt e-mail in vijf optionele tabbladen: primair, sociaal, reclame, updates en forums. Met deze categorieën kun je gemakkelijk alle berichten van hetzelfde type tegelijk bekijken en overzicht houden over je e-mail.

Gemakkelijk aan te passen

Jij kiest zelf welke tabbladen je wilt weergeven. En als je een bericht liever in een ander tabblad wilt indelen, hoef je het daar alleen maar naartoe te slepen.

Gebruik het nieuwe Postvak IN op je mobiele apparaat

Het nieuwe Postvak IN is beschikbaar in de officiële Gmail-apps op mobiele apparaten met Android 4.0 of hoger en op de iPhone en iPad. Het tabblad 'Primair' wordt weergegeven wanneer je je e-mail opent en biedt gemakkelijk toegang tot de andere tabbladen.

Meer aanpassingsopties

Wanneer je een bericht markeert met een ster, wordt het weergegeven in het tabblad 'Primair' om ervoor te zorgen dat je het niet uit het oog verliest. Je kunt er ook voor kiezen berichten van een bepaalde afzender altijd in een specifiek tabblad weer te geven.

Sluiten

Actie ondernemen vanuit het postvak IN

Verzendingen volgen, producten beoordelen, reageren op evenementen en nog veel meer zonder e-mails te openen.

Vergrootglas voor Actie ondernemen

Aangepaste thema's

Het aantal thema's is gestegen van 35 naar... een oneindig aantal. Selecteer je eigen afbeelding en gebruik deze als aangepast thema of kies uit een selectie foto's.

Videogesprekken

Gebruik Hangouts in Gmail om van elk gesprek een videogesprek te maken, met tot wel tien mensen tegelijk. Voeg vervolgens apps en effecten toe. Tover met effecten een glimlach op je gezicht of doe iets anders geks!

...

Bijlagen onmiddellijk bekijken

Bekijk bestanden zonder Gmail te verlaten. Je kunt bijlagen zelfs rechtstreeks opslaan op Drive om ze op één veilige locatie te organiseren en te delen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Communiceer op verschillende apparaten met Hangouts

Hangouts brengen gesprekken tot leven met foto's, emoticons en zelfs videogesprekken voor groepen. En dat allemaal gratis. Leg contact met vrienden via computers, Android- en Apple-apparaten.

Bekijk de video

Download Hangouts op je mobiele apparaat:

Android-app downloaden iOS-app downloaden

Makkelijker opstellen

Stel nieuwe berichten op terwijl je een oogje op je Postvak IN houdt. De opstelfunctionaliteit van Gmail is snel, gebruiksvriendelijk en bevat allerlei functies.

Bekijk de video

J
 

Deel meer met Google Drive

Maak je geen zorgen meer over bestanden die te groot zijn om te versturen. Dankzij de integratie van Gmail met Google Drive kun je nu bestanden tot 10 GB e-mailen. Bovendien blijven bestanden in Google Drive automatisch up-to-date en overal beschikbaar.

Ontdek Google Drive

Meer functies

Communiceer gemakkelijker

Communiceer gemakkelijker

Maak een keuze uit meer dan 100 nieuwe invoerhulpmiddelen in Gmail. Met deze virtuele toetsenborden en IME's kun je typen in de taal en met de toetsenbordindeling waaraan je gewend bent, zodat je gemakkelijk contact met je vrienden en familie kunt onderhouden. Meer informatie

Veel gratis opslagruimte

Veel gratis opslagruimte

Met 15 GB aan gratis opslagruimte voor Gmail, Google Drive en Google+ Foto's hoef je nooit meer e-mails te verwijderen om ruimte te besparen.

De nieuwe look van Gmail

De nieuwe look van Gmail

Verbeterde conversaties, meer aanpassingsmogelijkheden en bijgewerkte thema's hebben Gmail overzichtelijker en moderner gemaakt.

Mobiele apps van Gmail

Mobiele apps van Gmail

Wist je dat je Gmail kunt gebruiken op je telefoon of tablet? Download de app via Google Play of de Apple App Store.

Nieuwe talen voor bellen

Nieuwe talen voor bellen

Je kunt nu bellen vanuit Gmail in 38 talen. De kosten voor bellen naar de Verenigde Staten en Canada zijn $ 0,01 per minuut. De tarieven voor internationaal bellen zijn verlaagd voor 150 bestemmingen. Klik op 'Nummer bellen' boven aan je chatrooster.

Sneller je e-mail checken

Sneller je e-mail checken

E-mail is handig, behalve wanneer je er te veel van hebt. Met Postvak Prioriteit worden je belangrijke berichten automatisch geïdentificeerd en van de rest gescheiden, zodat je je kunt concentreren op wat er werkelijk toe doet. Meer informatie

Gmail is nu nog veiliger

Gmail is nu nog veiliger

Codering met HTTPS zorgt ervoor dat je e-mail veilig is wanneer deze tussen je webbrowsers en de Gmail-servers wordt verstuurd. Iemand die gebruikmaakt van je favoriete openbare wifi-netwerk in het café, kan je e-mail dus zonder toestemming niet lezen. Pinpas- en creditcardbedrijven maken van hetzelfde protocol gebruik om je online accounts te beveiligen. Meer informatie

Sluiten