Drive logo

Utforsk lagringsfunksjonene i Disk

Tingene dine på din måte – Disk-funksjoner

 

Lagringsplassen din kan brukes med Disk, Gmail og Google Foto, så du kan oppbevare filer, lagre e-postvedlegg og sikkerhetskopiere bilder direkte til Disk. Du kan også kjøpe mer omfattende lagringsabonnementer for Cloud Storage når du måtte trenge det.

15 GB gratis Google Disk-lagring, logo

Bilder, videoer, presentasjoner, PDF-er – og dessuten Microsoft Office-filer. Alle typer filer kan lagres trygt i Disk.

Liste over Google Disk-filtyper, for eksempel filtyper for bilder, dokumenter og musikk

Filene i Disk er private inntil du bestemmer deg for å dele dem. Du kan raskt invitere andre til å se, kommentere og endre enhver fil eller mappe du velger. Dette er den enkle måten å samarbeide via nettet på.

Alternativer for personvern og deling i Google Disk

Datasikkerhet er det viktigste av alt. Derfor er hver eneste av filene dine i Disk trygt lagret – uansett hva som måtte skje med smarttelefonen din, nettbrettet eller datamaskinen. Disk krypteres med SSL, som er den samme sikkerhetsprotokollen som brukes i Gmail og andre Google-tjenester.

Google Disk-sikkerhetslås

Utviklet for å fungere med Google

 
Bildevedlegg i Gmail som blir lagret til Disk med ett klikk

Hold markøren over et vedlegg i Gmail, og se etter Disk-logoen. Her kan du lagre alle vedlegg i Disk for å organisere og dele dem via ett og samme sikre sted.

Bildevedlegg i Gmail som blir lagret til Disk med ett klikk

Disk kan gjenkjenne gjenstander i bilder og tekst i innskannede dokumenter. Dermed kan du søke etter et ord som «Eiffeltårnet» og få frem tekstdokumenter som inneholder det ordet, og dessuten bilder av Eiffeltårnet.

Et bilde av Oregon-kysten som er lagret i Google Disk og delt på Google+

Lagre bildene dine i Disk, og se dem bli enda bedre med Google Foto. Bildene får et profesjonelt redigert utseende uten at du trenger å gjøre noe – og du får animasjoner, filmer med mer.

Google Disk-data på Chromebook

Google Disk er innebygd i Chromebook-enheter, så filene og bildene dine sikkerhetskopieres automatisk. Du får 100 GB gratis lagringsplass i to år sammen med de fleste nye Chromebook-enheter.

 

Jobb smartere med apper

 

Skap, del og samarbeid med andre. Del dokumenter og filer, bygg opp regneark og lag presentasjoner i en fei ved hjelp av Dokumenter, Regneark og Presentasjoner.

Dokumenter, regneark og presentasjoner kan deles i Google Disk

Med Google Skjemaer kan du raskt og enkelt utføre spørreundersøkelser eller opprette laglister ved hjelp av enkle skjemaer på nettet. Etterpå kan du se resultatene – ryddig og oversiktlig presentert i regneark.

Eksempel på Google-skjema i Google Disk

Design diagrammer, lag flytdiagrammer og legg dem deretter enkelt til i andre dokumenter – eller bygg dem inn i nettsteder med Google Tegninger.

Google Tegninger-ikon

Rediger profilbilder, planlegg hagen, lag tankekart og mye mer. Velg mellom mer enn 100 Disk-apper du kan bruke til å gjøre mer med tingene dine. Prøv én eller flere apper ved å installere dem fra Disk-samlingen i Chrome Nettmarked.

Over 100 Google Disk-apper er tilgjengelige

Ta Disk til neste nivå

 
Eksempel på hvordan du kan lagre dokumenter i Disk ved å ta bilder med en Android-telefon

Skann alle papirdokumentene dine med Disk for Android. Bare ta et bilde av dokumenter som kvitteringer, brev og rapporter – så lagrer Disk dem umiddelbart som PDF-er.

Bryter for Google Disk med eller uten nett

Du kan gjøre filene tilgjengelige lokalt, sånn at du fortsatt har dem når telefonen din mister dekningen, for eksempel på et fly eller i en bygning med dårlig dekning.

Eksempel på versjonslogg for Google Disk-fil

Du kan se så langt tilbake som 30 dager for de fleste filtyper, så det er enkelt å se hvem som har gjort endringer, og du kan gå tilbake til tidligere versjoner. Det er den enkle måten å håndtere filversjoner på.