Forskjellen med AdSense.

I 2015 utbetalte vi nesten 10 milliarder dollar til publisistene våre. Så effektivt er AdSense.

Annonser som fungerer for deg

Se hvilken forskjell annonser av høy kvalitet kan utgjøre.

Annonsene, inkludert blant annet tekstannonser, bannerannonser og interaktive medieannonser, vurderes for å sikre at innholdet er barnesikkert og passende for målgruppen din.

Se alle annonsetypene

Annonseplassen din er ettertraktet

Annonsører byr hele tiden på annonseplass.

Millioner av annonsører konkurrerer om annonseplass. Dette betyr mer penger, mer relevante annonser og færre ledige annonseplasser.

Du bestemmer utseendet

Du kontrollerer hvilke annonser som skal vises.

Blokkér uønskede annonser, velg hvor annonser skal vises, og endre utseendet og preget på tekstannonser slik at de passer til nettstedet ditt. Du kan til og med velge hvilke annonsekategorier du vil tillate. Ditt nettsted. Dine regler.

Mobilvennlig

Få kontakt med målgruppen din, uansett hvor den er.

Mobilfunksjonalitet er innebygd i AdSense. Responsive annonseenheter blir automatisk tilpasset ulike skjermstørrelser, slik at du kan skape en god brukeropplevelse og fortsatt tjene penger når folk besøker nettstedet ditt fra smarttelefoner eller nettbrett.

Tilpasset statistikk

Finn ut hva som fungerer, og rett opp det som ikke fungerer.

Få et realistisk bilde ved hjelp av resultatrapporter.

Med resultatberegninger kan du se hvordan de rette tilpasningene kan hjelpe deg med å øke fortjenesten. Du kan også hente statistikk mens du er på farten, ved hjelp av AdSense-appen for mobil.

Sammenlign og lær med AdSense-eksperimenter.

Opprett, kjør og analysér A/B-eksperimenter på en rask måte uten å endre koden din. Med AdSense-eksperimenter kan du sammenligne en annonseinnstilling med en annen for å se hva som gir best resultat.

Gjør mer med AdSense

Dra nytte av flere funksjoner med AdSense-kontoen din.

Google Publisher-verktøylinjen

Se oppdatert informasjon om AdSense-kontoen din mens du blar gjennom sider med Chrome. Få en kjapp oversikt over inntekter og resultater for nettstedet ditt direkte fra verktøylinjen, i tillegg til annonseoverlegg som inneholder integrerte rapporterings- og blokkeringskontroller.

Installer verktøylinjen