Mulțumim că ai descărcat Chrome

Termină de configurat Chrome descărcând și aplicația pentru telefon și tabletă

Descarcă aplicația mobilă

Dacă nu se descarcă, dă clic aici pentru a reîncerca.

Încearcă internetul la viteză mai mare, din mers

Căutare rapidă

Caută și navighează din aceeași casetă. Alege dintre rezultate și sugestii care apar pe măsură ce introduci text, inclusiv din căutările recente și din site-urile accesate și găsește ceea ce dorești cât ai clipi.

Tastează mai puțin

Scapă de tastatul pe un ecran mic. Folosind completarea automată, completezi formularele cu un singur clic, iar cu sugestiile automate economisești timp la introducerea adreselor URL și a căutărilor.

Reia de unde ai rămas

Când treci de pe laptop pe telefon, nu trebuie să cauți din nou pagina web pe care o citeai. Folosind Chrome, poți să accesezi instantaneu toate filele deschise, marcajele și căutările recente de pe orice dispozitiv. Astfel, experiența web este aceeași pe toate dispozitivele. Află mai multe

Profită de tot ce oferă Google mai bun – chiar și cu mâinile libere

Este un browser mobil cu care poți să vorbești. Doar rostește întrebarea și vei găsi rapid ceea ce cauți, datorită eficienței căutării vocale Google.

Redu consumul de date mobile când navighezi

Planul de date mobile nu ar trebui să te limiteze pe web. Datorită funcției Chrome de comprimare a datelor și de gestionare a lățimii de bandă, poți reduce consumul de date cu până la 50% navigând pe web cu Chrome pentru Android și iOS. Astfel, poți să navighezi mai mult, oriunde te-ai afla.

Descarcă Chrome pentru mobil

Același browser pentru laptop, telefon și tabletă

Descarcă aplicația mobilă