Diferența adusă de AdSense.

În 2015, editorii noștri au primit aproape 10 miliarde de dolari de la noi. Aceasta este puterea programului AdSense.

Anunțuri care dau rezultate

Vedeți cât de mult contează anunțurile de calitate ridicată.

Anunțurile, inclusiv cele text, grafice, rich media și multe altele, sunt examinate pentru a ne asigura că sunt adecvate pentru minori și pentru un public precum cel al dvs.

Vedeți toate tipurile de anunțuri

Există cerere pentru spațiul dvs.

Agenții de publicitate licitează fără încetare pentru spațiile publicitare.

Milioane de advertiser concurează pentru spații publicitare. Acest lucru se traduce în mai mulți bani, mai multe anunțuri relevante și mai multe spații publicitare completate.

Dvs. controlați aspectul

Toate deciziile legate de anunțurile care apar vă aparțin.

Blocați anunțurile nedorite. Alegeți unde apar cele care se afișează. Schimbați aspectul anunțurilor text în așa fel încât să se potrivească site-ului. Puteți chiar să controlați categoriile de anunțuri permise. Site-ul dvs. Regulile dvs.

Adecvat pentru dispozitive mobile

Ajungeți la publicul vizat oriunde s-ar afla.

Caracteristicile mobile sunt încorporate în AdSense. Unitățile de anunțuri adaptabile se ajustează automat în funcție de dimensiunea ecranului, astfel încât să puteți crea o experiență de utilizare excelentă și să obțineți în continuare venit atunci când site-ul dvs. este accesat de pe un smartphone sau de pe o tabletă.

Informații personalizate

Aflați ce merge și corectați ce nu merge.

Aflați informații reale cu ajutorul rapoartelor de performanță.

Valorile privind performanța vă ajută să aflați care sunt elementele pe care le puteți ajusta pentru a crește profitul. De asemenea, puteți consulta statistici oriunde v-ați afla, cu ajutorul aplicației mobile AdSense.

Comparați și învățați cu ajutorul experimentelor AdSense.

Creați, executați și analizați rapid experimente A/B fără a schimba codul. Experimentele AdSense vă permit să comparați una dintre setările anunțurilor cu o altă variantă, pentru a afla care dintre acestea are performanțe mai bune.

Realizați mai multe cu AdSense

Accesați mai multe funcții cu ajutorul contului AdSense.

Bara de instrumente pentru editori Google

Consultați informații actualizate cu privire la contul dvs. AdSense când navigați în Chrome. Vedeți un instantaneu al veniturilor și al performanței, precum și suprapuneri de anunțuri, cu comenzi integrate în pagină pentru semnalarea problemelor și pentru blocare.

Instalați bara de instrumente