Faceți cunoștință cu oameni care fac ceea ce le place.

Inspirați-vă din experiența persoanelor care folosesc AdSense pentru a-și susține financiar pasiunile.

BuildEazy

Les Kenny a creat un site pentru a le arăta utilizatorilor cum să construiască diverse lucruri. AdSense i-a permis să-și transforme pasiunea pentru tâmplărie într-un loc de muncă cu normă întreagă.

Educación Inicial

O educatoare a creat un site cu toate proiectele sale școlare și a reușit să reunească peste cinci milioane de profesori și părinți. AdSense o ajută să inspire copiii din întreaga lume.

Japan Times

Cel mai vechi ziar în limba engleză din Japonia tipărește zilnic știri de mai bine de un secol. Bazându-se pe venitul obținut prin AdSense, publicația poate să prezinte în continuare știri în format fizic.

Seria „Navi”

Acest catalog online din Japonia ajută companiile locale să se promoveze, contribuind la dezvoltarea comunității. Folosind AdSense, Kenji Shinjo se poate axa pe conținut, iar afacerile prosperă în continuare.

Papilles et Pupilles

Un blogger culinar francez a renunțat la slujba financiară și se dedică pasiunii: schimbul de rețete. Prin AdSense, ea gestionează conținutul site-ului și călătorește, cunoscând alți pasionați de gătit.

wikiHow

wikiHow a folosit programul AdSense de la bun început. Venitul obținut prin AdSense a permis site-ului să se dezvolte, ajungând de la 2 angajați la 24.