Упознајте људе који раде више оног што воле.

Инспиришите се људима који помоћу AdSense-а финансирају своје страсти.

BuildEazy

Лес Кени је направио веб-сајт да би показивао људима како да праве ствари. AdSense му је омогућио да оде у пензију и да пуно радно време проводи бавећи се обрадом дрвета.

Educación Inicial

Васпитачица је направила сајт да би прикупила своје пројекте за обданиште и неочекивано се повезала са преко пет милиона васпитача и родитеља. Користи AdSense и наставља да инспирише децу широм света.

Japan Times

Најстарије новине у Јапану на енглеском језику више од једног века свакодневно објављују вести. Настављају да нуде штампано издање уз помоћ прихода оствареног помоћу AdSense-а.

Navi Series

Овај јапански онлајн каталог помаже локалним предузећима да се промовишу и тако доприноси развоју заједнице. AdSense Кенџију омогућава да се усредсреди на садржај како би предузећа наставила да се развијају.

Papilles et Pupilles

Францускиња која пише блог о храни је напустила посао да би делила рецепте са остатком света. Путује и повезује се са осталим гурманима, а AdSense јој помаже да се усредсреди на прављење садржаја за сајт.

wikiHow

wikiHow користи AdSense од самог почетка. Приход остварен од AdSense-а му је помогао да број запослених повећа са 2 на 24.