Skillnaden med AdSense.

2015 betalade vi ut nästan 84 miljarder kronor till våra utgivare. Det är det som är styrkan med AdSense.

Annonser som gör jobbet åt dig

Se vilken skillnad annonser av hög kvalitet gör.

Annonserna – textannonser, Display-annonser, multimediaannonser med mera – granskas för att se till att innehållet är barnvänligt och lämpligt för din målgrupp.

Se alla annonstyper

Ditt annonsutrymme är eftertraktat

Annonsörer lägger konstant bud på annonsutrymmen.

Miljontals annonsörer konkurrerar om annonsutrymmet. Det innebär mer pengar, fler relevanta annonser och mer annonsutrymme som fylls.

Du kontrollerar utseendet

Du bestämmer över annonserna som visas.

Blockera annonser som du inte vill ha, välj var annonser ska visas och ändra utseendet och känslan i textannonser för att passa din webbplats. Du kan till och med bestämma vilka annonskategorier som tillåts. Din webbplats. Dina regler.

Mobilanpassat

Nå ut till din målgrupp var än de befinner sig.

AdSense är anpassat för mobila enheter. Responsiva annonsenheter anpassar sig automatiskt efter olika skärmstorlekar så att du kan skapa en bra användarupplevelse och fortsätta tjäna pengar när användare besöker din webbplats från smartphones eller surfplattor.

Anpassade insikter

Se vad som fungerar och vad som inte gör det.

Få hela bilden med resultatrapporter.

Resultatstatistik hjälper dig se var rätt justeringar kan öka intäkterna. Du kan även få statistiken på resande fot med AdSense-appen.

Gör jämförelser och lär dig nya saker med AdSense-experiment.

Skapa, kör och analysera snabba A/B-experiment utan att behöva ändra koden. Med AdSense-experiment kan du jämföra en annonsinställning med en annan för att se vilken som fungerar bäst.

Gör mer med AdSense

Utnyttja fler funktioner med ditt AdSense-konto.

Google Verktygsfält för utgivare

Se aktuell information om ditt AdSense-konto samtidigt som du surfar i Chrome. Få en översikt över dina intäkter och webbplatsresultat direkt på verktygsfältet, plus annonsöverlagringar som visar rapportinformation på sidan och blockeringskontroller.

Installera verktygsfältet