Condicions del servei addicionals de Google Maps i de Google Earth

Darrera modificació: 21 de gener de 2019

Gràcies per utilitzar Google Maps i Google Earth ("Google Maps" i "Google Earth").

Google Maps i Google Earth permeten veure i utilitzar una sèrie de contingut, com ara dades de mapes i de relleu, imatges, fitxes d'empreses, informació del trànsit, ressenyes i informació relacionada (el "Contingut") proporcionats per Google, els seus proveïdors de llicències i els usuaris.

En baixar o utilitzar Google Maps i Google Earth, o en accedir-hi, accepteu el següent:

 1. les Condicions del servei de Google (les "Condicions Universals");
 2. aquestes Condicions del servei addicionals de Google Maps i de Google Earth (les "Condicions Addicionals de Maps i Earth")
 3. els Avisos legals de Google Maps i Google Earth (els "Avisos Legals");
 4. la Política de privadesa de Google (la "Política de Privadesa").

Llegiu atentament aquests quatre documents, començant per les Condicions Universals, en què es posen de manifest, per exemple, els drets de propietat intel·lectual del contingut que pengeu i les vostres responsabilitats a l'hora d'utilitzar el contingut de Google o el contingut de tercers, o en utilitzar Google Maps/Google Earth mentre conduïu.

Col·lectivament, farem referència a les Condicions Universals, a les Condicions Addicionals de Google Maps i Google Earth, als Avisos Legals i a la Política de Privadesa amb el nom d'"Acord". L'Acord és un contracte vinculant entre l'usuari i Google amb relació a l'ús de Google Maps i Google Earth.

 1. Llicència. Subjecte al compliment de les condicions d'aquest Acord, Google us concedeix una llicència no exclusiva i no transferible per utilitzar Google Maps i Google Earth, incloses les funcions que us permeten:

  1. veure mapes i fer-hi anotacions;

  2. crear fitxers KML i capes de mapes;

  3. mostrar públicament Contingut amb l'atribució corresponent en línia, en vídeo i en paper;

  4. fer moltes altres coses que es descriuen a la pàgina de permisos per utilitzar Google Maps, Google Earth i Street View.

 2. Conducta prohibida. El compliment de la clàusula 2 és una condició per a la llicència concedida a la clàusula 1. Quan utilitzeu Google Maps i Google Earth, no heu de fer el següent (ni permetre que altres persones que actuïn en nom vostre ho facin):

  1. redistribuir o vendre qualsevol part de Google Maps i Google Earth ni crear un producte o un servei nous que es basin en Google Maps i Google Earth (tret que feu servir les API de Google Maps i Google Earth d'acord amb les seves Condicions del servei);

  2. copiar el Contingut (tret que es permeti a la pàgina de permisos per utilitzar Google Maps, Google Earth i Street View o a la legislació de propietat intel·lectual aplicable, inclòs l'ús legítim);

  3. baixar el Contingut de manera massiva o crear-ne feeds massius (o permetre que una altra persona ho faci);

  4. fer servir Google Maps i Google Earth per crear o ampliar un altre conjunt de dades relacionat amb mapes (com ara un conjunt de dades de navegació o de mapes, una base de dades de fitxes d'empreses, una llista de distribució o una llista de màrqueting telefònic) per utilitzar-lo en un servei que pugui substituir Google Maps i Google Earth o que s'hi assembli considerablement;

  5. utilitzar qualsevol part de Google Maps i Google Earth amb productes o serveis d'altres persones per navegar en temps real o per al control autònom de vehicles, excepte si es fa mitjançant una funció específica proporcionada per Google, com ara Android Auto o Envia al cotxe;

  6. tractar amb enginyeria inversa o provar d'extreure codi font de Google Maps i Google Earth, o de qualsevol programari relacionat, excepte en la mesura en què la legislació aplicable prohibeixi expressament aquesta restricció;

  7. suprimir, amagar o alterar qualsevol de les Condicions del servei de Google o qualsevol enllaç a aquestes condicions o els avisos d'aquestes condicions; així com els avisos sobre drets d'autor, sobre marques comercials o sobre altres drets de la propietat;

  8. fer qualsevol cosa no apropiada, il·legal o que infringeixi els drets d'altres persones (com ara la privadesa, la publicitat o els drets de propietat intel·lectual).

 3. Condicions reals; acceptació de riscos. En utilitzar dades de mapes, informació del trànsit, indicacions i altre Contingut de Google Maps i Google Earth, pot ser que vegeu que els mapes i el Contingut no reflecteixen exactament la realitat. Us recomanem que seguiu el vostre propi criteri i feu servir Google Maps i Google Earth sota la vostra responsabilitat. En tot moment sou responsable de la vostra conducta i de les seves conseqüències.

 4. El vostre Contingut a Google Maps i Google Earth. El contingut que pengeu, proporcioneu, emmagatzemeu, envieu o rebeu mitjançant Google Maps i Google Earth està subjecte a les Condicions Universals de Google, inclosa la llicència de la secció titulada "El vostre Contingut als nostres Serveis". Tanmateix, el contingut que conserveu localment al dispositiu (com ara fitxers KML emmagatzemats localment) no es penja ni s'envia a Google i, per tant, no està subjecte a aquesta llicència.

 5. Usuaris del Govern. En fer servir els nostres Serveis en nom d'una entitat governamental, s'apliquen les condicions següents:

  1. Usos dels nostres Serveis per part del Govern. La secció de les Condicions Universals titulada "Usos empresarials dels nostres Serveis" queda íntegrament substituïda pel text següent:

   "En fer servir els nostres Serveis en nom d'una entitat governamental, l'entitat accepta aquestes condicions. Només en la mesura en què ho permeti la legislació, la regulació o els privilegis i immunitats aplicables, aquesta entitat eximirà i indemnitzarà Google i els seus afiliats, directius, agents i empleats en cas que es presenti alguna reclamació, alguna acció o algun procediment derivats de l'ús dels Serveis o de la infracció d'aquestes condicions, o que hi estiguin relacionats, incloses la responsabilitat o l'exempció derivades de reclamacions, pèrdues, danys, judicis, costos de plets i honoraris legals."

  2. Legislació aplicable.

   1. La secció de les Condicions Universals que concerneix el jutjat i la legislació aplicable no afecta les entitats governamentals estatals ni locals dels Estats Units i de la Unió Europea.

   2. La secció de les Condicions Universals que concerneix el jutjat i la legislació aplicable en el cas de les entitats del Govern Federal dels Estats Units queda íntegrament substituïda pel text següent:

    "Aquest Acord està regit per la legislació dels Estats Units d'Amèrica, que també serveix per interpretar-lo i fer-lo complir sense fer referència al conflicte de lleis. Només en la mesura en què ho permeti la legislació federal: (A) s'aplicarà la legislació de l'estat de Califòrnia (excloses les regles sobre conflicte de lleis) sempre que no hi hagi cap llei federal aplicable; (B) qualsevol conflicte derivat d'aquest Acord o dels Serveis, o que s'hi relacioni, es litigarà exclusivament als tribunals federals del comtat de Santa Clara (Califòrnia); i les parts accedeixen a tenir una jurisdicció personal en aquests tribunals."

  3. Drets restringits del Govern dels EUA. Si el Govern federal dels Estats Units utilitza Google Maps i Google Earth o hi accedeix, o si algú ho fa en benefici d'aquest Govern, aquest ús o accés estaran subjectes a la secció "Drets restringits del Govern dels EUA" dels Avisos Legals.

 6. Desenvolupadors i usuaris d'empreses. Si heu signat un acord per a desenvolupadors o per a empreses que us permet integrar les funcions o el contingut de Google Maps en un lloc web, una aplicació o un altre producte, s'hi apliquen les condicions següents:

  1. Condicions de la legislació europea de protecció de dades. La vostra empresa i Google accepten les condicions de protecció de dades entre responsables del tractament de dades que estableix Google Maps (Google Maps Controller-Controller Data Protection Terms) i que es descriuen a la pàgina https://privacy.google.com/businesses/mapscontrollerterms/.

  2. Condicions del servei transferides (Pass-Through Terms of Service). Abans del 25 de maig de 2018, heu d'indicar de manera explícita a les condicions d'ús del vostre lloc web, la vostra aplicació o el vostre producte que els usuaris estan subjectes a les Condicions Addicionals de Maps i Earth (inclosa la Política de Privadesa de Google) i heu d'incloure enllaços a tots dos documents, tret que el vostre lloc web o la vostra aplicació ja proporcioni un enllaç a aquestes Condicions Addicionals de Maps i Earth sempre que mostri dades de Google Maps.